KIZLAR ŞİMDİ DR GELDİM BEBEĞİMİ gördüm çok harektliydi maaşallahcinsiyetinide öğrendik
veeeeeeeeeeeeee kızıııııııııııııııııııımmm olacak benimde baştan beri içime öyle doğuyordu ve öyle oldu çok şükür sağlığıda iyiymiş allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah elimize hepimizin
gunaydın kızlarrr nagişcım cok sevındım kızın olmasına saglıkla gelsınler ınssallahh.ya kızlar bişe soracam dun gece sagıma dönerken bı agrı sapladı karnıma nasıl bı agrı ama sancı kıpırdayamıom nasıl korktum yaa agladım sancıdan o denlıydı 5 dk kıpırdayamadım.bugunde demınden berı karnımın tm uzerınde bı agrı var böle elımı koyuom sertlık var bı tuhaf bı agrı sızdede oluomu?
ysm _ysm cım sor bakalım nedenmiş of cok korkuom yaa arada bı gırıyo cıkıo böle batma gıbı bışeyy:
KIZLAR ŞİMDİ DR GELDİM BEBEĞİMİ gördüm çok harektliydi maaşallahcinsiyetinide öğrendik
veeeeeeeeeeeeee kızıııııııııııııııııııımmm olacak benimde baştan beri içime öyle doğuyordu ve öyle oldu çok şükür sağlığıda iyiymiş allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah elimize hepimizin
TÜNAYDIN KIZLAR :1hug:
Canım gözün aydın sağlıkla bebeşini kucağına alırsın inşallah:CüvCüv:
A&S canım sanada çok geçmiş olsun takma kafana ellerine geçiyorsa sanki .kötükedihüso
Denizciğim çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşursun inşallah dikkat et kendine bebişine.
ysm cım bırazdan cıkacagım özelden mesaj atarsan sevınırım canımm öpüyorumm kızlar sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?