2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hekatecim geçmiş olsun canım tansiyonunu bi ölçtür bence ...nagihancım gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah...:)

ysm _ysm cım sor bakalım nedenmiş of cok korkuom yaa arada bı gırıyo cıkıo böle batma gıbı bışeyy:

TÜNAYDIN KIZLAR :1hug:

Canım gözün aydın sağlıkla bebeşini kucağına alırsın inşallah:CüvCüv:

A&S canım sanada çok geçmiş olsun takma kafana ellerine geçiyorsa sanki .kötükedihüso

Denizciğim çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşursun inşallah dikkat et kendine bebişine.

canım geçmiş olsun dünde benim kasıklarım çok ağrıyordu senin gibi endişe ettim ama bugün şükür daha iyiyim acaba dedim rahim mi genişliyo ne. sen bence için rahat olması için bir dr görün derim.

gözün aydınnn:hulya::hulya:

suraycım cnm çok sağol

cnm daha yenı gıtttım dr aa cumartesı gtmıstım cok sık gtmek ıstemıorumm 3lünün sonucu ıcın arıcaklrr ozaman telefonda soralım bakayımm

ysm cım bırazdan cıkacagım özelden mesaj atarsan sevınırım canımm öpüyorumm kızlar sızı

kızlar üşütmemeye çok dikkat edin.Özellikle ayaklarınızı ve karnınızı üşütmemeye dikkat edin.Bu batmaalr rahimin genişlemesindende oluyo ama genelde üşütmekten.Geçmiş olsun.

Mopsiğim canım maşallah göbüşüne valla kız göbüşü tamamen manzarada bir harika oh oh

Hekate ciğim sanada çok geçmiş olsun canım inşallah birazn önce düzelirsin.

gözünaydın canım negüzel prensesin olcak inşa sağlıkla kucağına alırsın mniğini bende baştan beri kız hissediyorum bakalım cuma günü belli olcak inşallah darısı bütün öğrenmeyenlerin başına

kızlar sizlerinde özellikle geceleri göbek deliğiniz acıyormu benim çok acıyor ya

kızlar bebişler çikolata tatlı yiyince çok mutlu olurlarmış öyle duymuştum bende perk tatlı sevmem yememde dün baya bi yedim meyve suyu felan içtim görseniz pıt pıtlar hemen arttı miniğim mutlu oldu sanırım ultrasona göirmeden öncede bol bol çikolata yiycem belki cinsiyetini gösterir kaydirigubbakcemile2

slm kızlar.kursa gittim geldim temizlik yapıp pazara çıkıcam.cinsiyeti öğrenenlerim gözü aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…