2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet üşütmemeye özen gösterin ben geceleri bile çorapla yatıyorum yerimseniben yengem 2 çocuk annesi o önerdi

çok kötü nezleyim bende çorapla yatıyorum burnum tıkalı ve boğazımda batmalar var ama karnımda sancı ağrı hiç birşey yok biraz iştahtan kesildim ve sanki göbeğim küçüldü kızlar bebişim iyimidir ki

Gözün aydın, hayırlı olsun , pembe cicişler alınsın artık :) aynı doktor mu gördü yoksa sen çok kızdığın dokturunu değiştirdin mi :)

geçmiş olsun, inşallah bir daha arayıp moral bozmaz. Delinin zoru neyse ....

evet üşütmemeye özen gösterin ben geceleri bile çorapla yatıyorum yerimseniben yengem 2 çocuk annesi o önerdi

evet canım özellikle ayakları üşütmemek gerek.dün benim ayaklarım üşümüştü bütün gece sancıdan kıvrandım adet olacakmışım gibi sancı çektim çokta korktum.anneciğim bana hamileliğimi öğrenince elde örme yün çorap almıştı gece onunla yattım ben de.eşimde dalga geçti benimle neneme benzedin diyeklava:

benim göbüş sivri valla top gibi. belliydi zaten erkek olacağı kaydirigubbakcemile3 üşeniyorum resim çekmeye valla kızlar ya bende koymak istiyorum resmimi ama ne zaman boshayallersmile

merhaba güzel anneler!!!
az önce randevu aldım dr.dan ınşallah perşembe akşam bizde cinsiyeti öğreneceğiz artık hayırlısıyla

bize erkek gibi geliyor sanki, benimdi sivri karnım :)
en önemlisi sağlıklı olması tabii ama insan öğrenmek istiyor ki
rahatça ona göre cicikler alsın dimi

şimdide isim konusuna takıldık babası UZAY diyor ben OZAN diyorum Uzay Ozan olsun diyor nasıl olur sizce iki isim düşünmüyordum offff yaaa

arkadaslar 17 haftasinda hala mide bulantisi ceken varmi hala cekiyorum dun esimle ablasina gittik yok uzun biraz 2 saat orda ne yediysem cikardim cok utandim ama ne yapiyim
cikardim bide acayip gece sancim oluyo karnimda da agri uff bitmedi sikayetler bitmedi olucem yakinda galiba

Merhaba cnm Allah gönlüne göre versin inşallah. evet ya öyle güzel şeyler varki bayıldım bayıldım bu hafta sonu öğrendikten sonra mini bir alışveriş yaptık eşimle yıkama küvetini altık sarı laciveert :roflol:1 atlet kilot takımı babası tutturdu emzik alıcam diye tutcu ile beraber aldık bide batteniye şu kadife gibi olan en son çıkanlardan başka ne aldık sonra bana bişeyler aldık hamile kilodu 2 tane rahat sütyen 1 sabahlıklı pijama takımı ve 1 gecelik hastane için eee şimdiden ufak ufak başladık işte. kızlar pijama takımıma bayıldım yaaa görür görmez vuruldum:)

canim bende almak istiyorum pijama takimi nerden aldin? bende hafta sonu mother care baktim ama begenmedim yani ben ufak tefegim kocaman kulotlari falan annennemin donu kadar sutyenler eh iste ama benimkiler zaten buyuk giyersem dagilirlar kotu gozukurler diye almadim ama bunalrda sikmaya basladi ozellikle otururken .

saadetcim bende nezaman yola çıksam yarım saatlik bile olsa gittiğim yerde çıkarıyorum.normalde hiç buşlantım yok ama yol midemi bulandırıyor çok fena....
bide haftaya antalyaya gideceğiz bakalım nasıl olcekbilmiyorumkismile

gözün aydın alırsın artık fırfırlı tüllü pembeler darısı bizim başımıza benimde kızım kız kardeş istiyor bakalım :hulya:

ay negüzel canım biz daha hiç bişi almadık.bide benim eşim alışverişi hiç sevmez ben tam tersi...bigün çıkcam oynatçam yerinden bütün dükkanlarıkaydirigubbakcemile3
geceliğin nasıl birşey ??büyük bedenmi alıyorsun ..bide ben burda biryerde baktım 150 lira dediler.bukadar pahallımı bu gecelik sabahlık takımları..bide pijama falan alcaz bilmiyorum yani..ben dagide bakmııştım sanırım..sen kaça aldın sorması ayıp olmazsa

allah kolaylik versin yolda canim ara ara dinlen mola ver ben zaten her sabah oluyorum ama yolculukda olunca gunde iki uc oldu kusmalarim birde ben her gun iki bardak sut iciyorum yani daha fazla icemem midem kaldirmiyo dun farkettim normal disim kirildi inanamadim bakiyorum kirik usttekide normaldi curumeye baslamis her gun fircaliyorum anlamadim neden ne yapsam ?

canım ben eminönünde havuzlu han var bebek ve hamileler için bayağı bişeyler var hepsi bi yerde ordan aldım öyle marka değil aldığım pijama ama inan çok kaliteli ben öyle kolay kolay beğenmem kurdelalı bandanası bile var eve geldim giydim bayıldım valla :) Turkuaz renginde bebişte erkek ya tam uydu :roflol:

bulantı konusunda evet canım ya kendimi şanslı görüyorum Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…