Mopsiğim canım maşallah göbüşüne valla kız göbüşü tamamen manzarada bir harika oh oh
KIZLAR ŞİMDİ DR GELDİM BEBEĞİMİ gördüm çok harektliydi maaşallahcinsiyetinide öğrendik
veeeeeeeeeeeeee kızıııııııııııııııııııımmm olacak benimde baştan beri içime öyle doğuyordu ve öyle oldu çok şükür sağlığıda iyiymiş allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah elimize hepimizin
cnm ya olmazmı bide önce özelden aradı sonra kendi numarasını gösterdi
aradık gsm i rehbere kayıtlı değilmiş
evt cnm ya oda sabaha kadar yatmadı benim sıkıntımı çekti ki melek gibi uyurdu geceleri
cnm eşimde aynısını söyledi oda mukayitlik yaptığı için zamanında biliyor
ben üzülmeyeyim diye bişey demedi ama numarayı aldı o kesin bişeyler düşünüyordur
birileri dur demezse bu pislik devam edecek çünkü
evet üşütmemeye özen gösterin ben geceleri bile çorapla yatıyorum yerimseniben yengem 2 çocuk annesi o önerdi
merhaba güzel anneler!!!
az önce randevu aldım dr.dan İnşallah perşembe akşam bizde cinsiyeti öğreneceğiz artık hayırlısıyla
bize erkek gibi geliyor sanki, benimdi sivri karnım :)
en önemlisi sağlıklı olması tabii ama insan öğrenmek istiyor ki
rahatça ona göre cicikler alsın dimi
merhaba kizlar gunaydin herkese :)
Merhaba cnm Allah gönlüne göre versin inşallah. evet ya öyle güzel şeyler varki bayıldım bayıldım bu hafta sonu öğrendikten sonra mini bir alışveriş yaptık eşimle yıkama küvetini altık sarı laciveert :roflol:1 atlet kilot takımı babası tutturdu emzik alıcam diye tutcu ile beraber aldık bide batteniye şu kadife gibi olan en son çıkanlardan başka ne aldık sonra bana bişeyler aldık hamile kilodu 2 tane rahat sütyen 1 sabahlıklı pijama takımı ve 1 gecelik hastane için eee şimdiden ufak ufak başladık işte. kızlar pijama takımıma bayıldım yaaa görür görmez vuruldum:)
günaydın canım bende mide bulantısı pek olmadı o yüzden pek bir bilgim yok
KIZLAR ŞİMDİ DR GELDİM BEBEĞİMİ gördüm çok harektliydi maaşallahcinsiyetinide öğrendik
veeeeeeeeeeeeee kızıııııııııııııııııııımmm olacak benimde baştan beri içime öyle doğuyordu ve öyle oldu çok şükür sağlığıda iyiymiş allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah elimize hepimizin
Merhaba cnm Allah gönlüne göre versin inşallah. evet ya öyle güzel şeyler varki bayıldım bayıldım bu hafta sonu öğrendikten sonra mini bir alışveriş yaptık eşimle yıkama küvetini altık sarı laciveert :roflol:1 atlet kilot takımı babası tutturdu emzik alıcam diye tutcu ile beraber aldık bide batteniye şu kadife gibi olan en son çıkanlardan başka ne aldık sonra bana bişeyler aldık hamile kilodu 2 tane rahat sütyen 1 sabahlıklı pijama takımı ve 1 gecelik hastane için eee şimdiden ufak ufak başladık işte. kızlar pijama takımıma bayıldım yaaa görür görmez vuruldum:)
saadetcim bende nezaman yola çıksam yarım saatlik bile olsa gittiğim yerde çıkarıyorum.normalde hiç buşlantım yok ama yol midemi bulandırıyor çok fena....
bide haftaya antalyaya gideceğiz bakalım nasıl olcekbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?