2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

marka olmasi olmamasi onemlid egil eminim daha kalitedir bende burda bulamadim bakiyim hayirli olsun canim :)

bende kendime aldım ama henüz giyemiyorum pijama takımı yerinede evde giyelecek elbise aldım karnımız büyüyünce daha rahat olur diye kaydirigubbakcemile2

canım etiket 110 tl yazıyordu indirime girmiş şansıma 70 tl fiyat verdi eşimde başka zaman inatlaşmaz adamla pazarlık yaptı biraz daha in diye oda 1 lira inemem abi deyince almadan çıktık. ama benim de içimin gittğini bildiği için hadi sen git al ben o mağazaya girmem dedi deli bu adam ya :))) bende gitti dedim ki adama eşimle çok fena kavga ettik sen bi güzellik yap 65 tl verip çıktım :)))))))))) eşim çok şaşırdııı tabi eee kimse pazarlık konusunda kadınları geçemez. canım altı zaten içinde ipi var istediğin kadar büyüyüp küçülebiliyor sonrada rahaça giylir üstü ön tarafı pileli oda aynı her zaman kullanılır boşuna para verilmedi yani. birde penye gecelik aldım oda çok şık 30 tl ye sezaryan da ilk günler için rahat oluyormuş

Kizlar bana mide bulantisi demeyin ne cektigimi bi allah bi ben bilirim artik okadar fazla kalmadi tam kurtuldum diyorum ama arada yine oluyor cok kotu bisey ya.

ooooo tüm çarşıyı kaldırmışsınız bizlere bişey kalmamış kaydirigubbakcemile3

ayy koy resimlerini de bizde bakalım yawww bak meraklandırdın şimdi

bende önceden almıştım hamile kilodu anam hiç rahat edemedim
sen rahat edebiliyormusun???

bende istiyorum o kadife battaniyeler hani uyku tulumu gibi oluyor fermuarlı mı ne

sütyenide nasıl alcam bilmiyorum şimdi o rahat lastikliler varya ondan kullanıyorum tam sütyen değil yani. göğüslerim bayaa büyüdü sığmıyor acıtıyor kendi sütyenlerim
sen nasıl bişey aldın??

benimde midem yanıyor ne yesem çıkaracak gibi oluyorum ama çıkarmıyorum canım asitli şeyler istiyor

ben penye olanlardan aldım çok rahat diğerlerinin altında birde demir teller varya çok rahatsız ediyor

cok guzel ya ben daha hi bir sey almadim pantolonlarim sikmaya basladi gecen gittim baktim sadece hamile pantolonu bir tane buldum normal oyle cok icime sinmedi turk parasi ile 150 tl falandi hani guzel olsa tamam dicem sadece 5 ay giycem sonra giymem daha ne yapicam almadim ama bakciam bulamazsam alicam galiba.
esinde cok komik ya guldum valla benim babamla annem boyledir pazarlik yaparlar turkiyede cok guzel ama burda ben hic gormedim tuhaf ya sevmiyorum burayi.

bol bol süt peynir yoğurt tüketmeye devam et diş sağlığımız için...bebek bütün kalsiyumu hüüüpp diye çekiyor bizden..geçmiş olsun..
ya mola falan veririz sık sık .sabah erken çıkarsak bişi olmaz gibime geliyor genelde benim akşam iş dönüşlerinde oluyor herhalde çok yorulduğum için falan...
bide tatile gidiyoruz ya onunda enerjisi olur diye düşünüyorum..inşallah rahat geçer..

ay ne şirin bandanalı falan...ya evt aslında öyle çarşılara bakmak lzım ya...bende burda kapalı çarşıya bakarım olmazsa..bi pijamaya 150 bide geceliğe 150 verirsek sanırım bişeyi yetiştiremeyiz almaya dimi..
bende dün bebişe yatış yastığı aldım.yan yatmak için.kusunca boğulmasın diye ...çok hoşuma gitti.

Kizlar bana mide bulantisi demeyin ne cektigimi bi allah bi ben bilirim artik okadar fazla kalmadi tam kurtuldum diyorum ama arada yine oluyor cok kotu bisey ya.

dun agladim dayanamadim canim bulantidan esimin ablasida hemsire bana hep diyoduki uc aydan sonra gecer biter dedimki gecmiyo bitmiyo hele tuhaftir kizlar kopekmamasi ve domuz eti gorunce fena oluyorum esime dedimki gozunu seviyim bari hamileyken karsimda yeme tum gece kokuyo sanki ya nefret ediyorum normal koyun burger bile deli ediyo zaten beni .

hahahaha)))afferin kız çok zekisin vallaha:roflol::roflol::roflol::roflol:
güle güle giy negüzel..ay çok merak ettim pijama nasıl bişi yaa..foto koysana hadi cnm..bizede fikir olsun.ipli falan bel büyüyo küçülüyo rahat bişeye benziyor

mide bulantısı çok fena ya ALLAH tan geçti kurtulduk devam edenlerin de tez vakitte geçer ıNŞALLAH hihoyyyt

Bende aynen o sekil canim et turune dayanamiyorum varligi bile beni rahatsiz ediyoki kaldiki karsimda yenmesine asla dayanamam.

slm kızlarrr doktordan geldim bebişler göstermediler cinsiyetlerini ama doktor kız gibi dedi(zaten tek yumurta ikizleri oldukları için aynı cinsiyet olucaklar) kaydirigubbakcemile
gelişimleri çok güzelmiş ikisinin de elleri ağızlarındaydı çok tatlıydı minişlerim yaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 3lü teste gerek duymadı dr. önümüzdeki aya randevu verdi offf ben nasıl dayanacam cinsiyetlerini öğrenmeden en iyisi haftaya başka bi dr a giderim belki orda görürüz cinsiyetleriniiiiopuyorumnanaktan

kızlar benim göğüsler hiç büyümedi sadece dikleşti..eski sütyenleri çok rahat giyiyorum...
ben kalçadan genişliyorum genelde)))

ay hayirli olsun canim ya ikiz ne tatlidir onlar obur boyu arkadasi ile birlikte dogucak ne guzel valla cok imrendim :)

ikiz başka bi duygu olmalı şanslısın olumunekankayizsmile kız olurlarsa can yoldaşların olur hihoyyyt hihoyyyt

canım hoşgeldin ..bizde bir seçenek var sende iki seçenek vardı ikisinide göremedi dr demek...insan nasıl sabredeceğini bilemiyor işte..bekleyeceksin artık canım...iyiler ya olsun gözünaydın diyim

Ay yerimmm ben onlari hadi gozun aydin benimkilerde belli olsaydi benim bebeklerimde tek yumurta ikizi insallah benimde iki kizim olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…