canım ben eminönünde havuzlu han var bebek ve hamileler için bayağı bişeyler var hepsi bi yerde ordan aldım öyle marka değil aldığım pijama ama inan çok kaliteli ben öyle kolay kolay beğenmem kurdelalı bandanası bile var eve geldim giydim bayıldım valla :) Turkuaz renginde bebişte erkek ya tam uydu :roflol:
bulantı konusunda evet canım ya kendimi şanslı görüyorum Allah yardımcınız olsun.
bende kendime aldım ama henüz giyemiyorum pijama takımı yerinede evde giyelecek elbise aldım karnımız büyüyünce daha rahat olur diye kaydirigubbakcemile2canim bende almak istiyorum pijama takimi nerden aldin? bende hafta sonu mother care baktim ama begenmedim yani ben ufak tefegim kocaman kulotlari falan annennemin donu kadar sutyenler eh iste ama benimkiler zaten buyuk giyersem dagilirlar kotu gozukurler diye almadim ama bunalrda sikmaya basladi ozellikle otururken .
Merhaba cnm Allah gönlüne göre versin inşallah. evet ya öyle güzel şeyler varki bayıldım bayıldım bu hafta sonu öğrendikten sonra mini bir alışveriş yaptık eşimle yıkama küvetini altık sarı laciveert :roflol:1 atlet kilot takımı babası tutturdu emzik alıcam diye tutcu ile beraber aldık bide batteniye şu kadife gibi olan en son çıkanlardan başka ne aldık sonra bana bişeyler aldık hamile kilodu 2 tane rahat sütyen 1 sabahlıklı pijama takımı ve 1 gecelik hastane için eee şimdiden ufak ufak başladık işte. kızlar pijama takımıma bayıldım yaaa görür görmez vuruldum:)
ben penye olanlardan aldım çok rahat diğerlerinin altında birde demir teller varya çok rahatsız ediyorooooo tüm çarşıyı kaldırmışsınız bizlere bişey kalmamış kaydirigubbakcemile3
ayy koy resimlerini de bizde bakalım yawww bak meraklandırdın şimdi
bende önceden almıştım hamile kilodu anam hiç rahat edemedim
sen rahat edebiliyormusun???
bende istiyorum o kadife battaniyeler hani uyku tulumu gibi oluyor fermuarlı mı ne
sütyenide nasıl alcam bilmiyorum şimdi o rahat lastikliler varya ondan kullanıyorum tam sütyen değil yani. göğüslerim bayaa büyüdü sığmıyor acıtıyor kendi sütyenlerim
sen nasıl bişey aldın??
canım etiket 110 tl yazıyordu indirime girmiş şansıma 70 tl fiyat verdi eşimde başka zaman inatlaşmaz adamla pazarlık yaptı biraz daha in diye oda 1 lira inemem abi deyince almadan çıktık. ama benim de içimin gittğini bildiği için hadi sen git al ben o mağazaya girmem dedi deli bu adam ya :))) bende gitti dedim ki adama eşimle çok fena kavga ettik sen bi güzellik yap 65 tl verip çıktım :)))))))))) eşim çok şaşırdııı tabi eee kimse pazarlık konusunda kadınları geçemez. canım altı zaten içinde ipi var istediğin kadar büyüyüp küçülebiliyor sonrada rahaça giylir üstü ön tarafı pileli oda aynı her zaman kullanılır boşuna para verilmedi yani. birde penye gecelik aldım oda çok şık 30 tl ye sezaryan da ilk günler için rahat oluyormuş
bol bol süt peynir yoğurt tüketmeye devam et diş sağlığımız için...bebek bütün kalsiyumu hüüüpp diye çekiyor bizden..geçmiş olsun..allah kolaylik versin yolda canim ara ara dinlen mola ver ben zaten her sabah oluyorum ama yolculukda olunca gunde iki uc oldu kusmalarim birde ben her gun iki bardak sut iciyorum yani daha fazla icemem midem kaldirmiyo dun farkettim normal disim kirildi inanamadim bakiyorum kirik usttekide normaldi curumeye baslamis her gun fircaliyorum anlamadim neden ne yapsam ?
canım ben eminönünde havuzlu han var bebek ve hamileler için bayağı bişeyler var hepsi bi yerde ordan aldım öyle marka değil aldığım pijama ama inan çok kaliteli ben öyle kolay kolay beğenmem kurdelalı bandanası bile var eve geldim giydim bayıldım valla :) Turkuaz renginde bebişte erkek ya tam uydu :roflol:
bulantı konusunda evet canım ya kendimi şanslı görüyorum Allah yardımcınız olsun.
Kizlar bana mide bulantisi demeyin ne cektigimi bi allah bi ben bilirim artik okadar fazla kalmadi tam kurtuldum diyorum ama arada yine oluyor cok kotu bisey ya.
canım etiket 110 tl yazıyordu indirime girmiş şansıma 70 tl fiyat verdi eşimde başka zaman inatlaşmaz adamla pazarlık yaptı biraz daha in diye oda 1 lira inemem abi deyince almadan çıktık. ama benim de içimin gittğini bildiği için hadi sen git al ben o mağazaya girmem dedi deli bu adam ya :))) bende gitti dedim ki adama eşimle çok fena kavga ettik sen bi güzellik yap 65 tl verip çıktım :)))))))))) eşim çok şaşırdııı tabi eee kimse pazarlık konusunda kadınları geçemez. canım altı zaten içinde ipi var istediğin kadar büyüyüp küçülebiliyor sonrada rahaça giylir üstü ön tarafı pileli oda aynı her zaman kullanılır boşuna para verilmedi yani. birde penye gecelik aldım oda çok şık 30 tl ye sezaryan da ilk günler için rahat oluyormuş
dun agladim dayanamadim canim bulantidan esimin ablasida hemsire bana hep diyoduki uc aydan sonra gecer biter dedimki gecmiyo bitmiyo hele tuhaftir kizlar kopekmamasi ve domuz eti gorunce fena oluyorum esime dedimki gozunu seviyim bari hamileyken karsimda yeme tum gece kokuyo sanki ya nefret ediyorum normal koyun burger bile deli ediyo zaten beni .
slm kızlarrr doktordan geldim bebişler göstermediler cinsiyetleriniama doktor kız gibi dedi(zaten tek yumurta ikizleri oldukları için aynı cinsiyet olucaklar) kaydirigubbakcemile
gelişimleri çok güzelmiş ikisinin de elleri ağızlarındaydı çok tatlıydı minişlerim yaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 3lü teste gerek duymadı dr. önümüzdeki aya randevu verdi offf ben nasıl dayanacam cinsiyetlerini öğrenmedenen iyisi haftaya başka bi dr a giderim belki orda görürüz cinsiyetleriniiiiopuyorumnanaktan
slm kızlarrr doktordan geldim bebişler göstermediler cinsiyetleriniama doktor kız gibi dedi(zaten tek yumurta ikizleri oldukları için aynı cinsiyet olucaklar) kaydirigubbakcemile
gelişimleri çok güzelmiş ikisinin de elleri ağızlarındaydı çok tatlıydı minişlerim yaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 3lü teste gerek duymadı dr. önümüzdeki aya randevu verdi offf ben nasıl dayanacam cinsiyetlerini öğrenmedenen iyisi haftaya başka bi dr a giderim belki orda görürüz cinsiyetleriniiiiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?