2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay hayirli olsun canim ya ikiz ne tatlidir onlar obur boyu arkadasi ile birlikte dogucak ne guzel valla cok imrendim :)

ayy evet yaa çok süper bişi ikiside eli ağzındaydı herşeyleri belli olmuş artıkkk göbekliler maşallah doktor evde obur biri var heralde ona çekmiş dedi ben de kocam obur ondan olabilir diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kıyamam sana Baş şu afacanlara kesin kızlar naz yapıyor 1 ay kim dayanır :kedi:
Dr.um artık ayda 1 görüşebiliriz dedi geçen bende dr.bey ben dayanamam 20 günde bir geliyim diyrum boshayallersmile

Benim gögüslerimin damarları çok çıkmış Geçen farkettim herhalde gerilip büyüyor yada çatlayacak

gözün aydın ne güzel bir duygu olsa gerek bebekler doğunca sana ilk günler bir yardımcı gerek hem kendin hem ikizler nasıl bakacan yaramazlara olumunekankayizsmile

gözün aydın ne güzel bir duygu olsa gerek bebekler doğunca sana ilk günler bir yardımcı gerek hem kendin hem ikizler nasıl bakacan yaramazlara olumunekankayizsmile

vallahi bebek bakmak cok zormus dun esimin yegenine baktim sadece 15 dakka 1 yasinda uyucak uyumuyo gozler morardi micket mouse izleyerek uyurmus onuda denedik yok huysuzluk agliyo ama uyumuyo salliyorum kucak yapiyorum yok disari gidelim diyo hava berbat gozden uyku akiyo kaidn pratik oluir sana dedi ama beni 15 dakkada iki gun calismis gibi yordu ya uyumadi eve dondum ben begim olunca naisl bakicam bilmem haytta bebek bezi degistirmedim gormedim bile mama nasil yapilir bilmem igrencez galiba.

Benim gögüslerimin damarları çok çıkmış Geçen farkettim herhalde gerilip büyüyor yada çatlayacak
benim ilk hamile olduğumu öğrendiğim günler çok büyümüştü sütyen takamıyordum ve çok sertti sanki patlayacak gibi şimdide fena büyüdüler inşallah bukadar taşıyoruz içinde yeterli süt olur bebekleri iyi doyururuz cokacimcoook

Kıyamam sana Baş şu afacanlara kesin kızlar naz yapıyor 1 ay kim dayanır :kedi:
Dr.um artık ayda 1 görüşebiliriz dedi geçen bende dr.bey ben dayanamam 20 günde bir geliyim diyrum boshayallersmile

ayy benim dr umda önümüzdeki ay görürüz artık cinsiyetlerini dedi ben de dayanamam haftaya gelirim dedimlaelaelaelaelae dr da olmazsa hiç gitme burda kal diooodelikafaduldendelikafadulden

evet neyseki annem burda bide genç annem 47 yaşında yüreği de geniş ben bakarım kimselere bırakmam dioo bakalım annemle birlikte uykusuz gecelerrrrr:lepi::lepi:

Bizler onlar büyüyüp öğreneceğiz bebekler kendilerini baktırırmış inan sağlıklı dünyaya gelsinlerde bakılır öğrenilir artık teknoloji elimizin altında

ayy benimde hamile olduğumu ögrendiğim günden beri çok büyüdüüü 80 beden büyük geiodu şimdi 90 a zor sığıyorrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inek gibi oldum zaten ama inşallah foşur foşur sütlerimiz gelir bebişlerimiz sağlıklı besleniropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepsini öğrenirsin allah doğum yaptığın anda sanki yıllardır bir anneymişsin gibi davranırsın bebeğinin sevgisiyle o ınga demeden sen bakarsın acaba açmı diye :ecrin_bebek:

Bende persembe gunu doktora gidecem insallah gosterirler kendilerini.ama burda 20 haftalik olana kadar soylemiyorlar yaaa sinir seyler.

evet neyseki annem burda bide genç annem 47 yaşında yüreği de geniş ben bakarım kimselere bırakmam dioo bakalım annemle birlikte uykusuz gecelerrrrr:lepi::lepi:[/QUOTE]
niye öyle diyorsun belki akıllı olurlar benim kızım çok akıllıydı sadece geceleri acıkınca kalkar emdirirdim hemen geri uyurdu buda inşallah ablasına çeker seninkilerde öyle olur

nagişim hayırlı uğrulu olsun inşallah minik prensesin...
gamzecim hadi bakalım bu aydan sonra kesinleşir artık hayırlı olsun....
gözünüz aydı diyorum şimdiden...

gamzeciğim hadi gözün aydın diyelim tam net olmasada :)

kızlar benim benim memişler zaten iriydi biraz şimdi iyice sütaş oldu kullandığım telli sütyenler artık sıkmaya başladı o yüzden penye olanlardan aldım rahat edeyim diye ne yapayım yaaa(( hamile kilotlarını henüz giymedim ama denedim gayet rahat oldu ilerki zamanlarda giyeceğim.

eve gidince aldıklarımın resimlerini çekeyim unutmazsam kızlar

kızlar aynı sorunları yaşanlara cevap veriyorum.
dün doktora gittim göğüs kemiğime bir baskı var otururken canım acıyor ama bebeğin başı gibi geliyor bana sert bişiy dedim.

günlü doktor ve göstereerek anlattı o canımı acıtan sertlik Rahim duvarıymış karnımızda hissettiğimiz şey rahim duarı..
bu aylarda mide yanması hafif bulantılar olur ileride dahada yukarı dayanacak ve nefes alamaz hale geleceksin dedi.
bilginize yani korkulacak bişiy yokmuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…