kızlar benim göğüsler hiç büyümedi sadece dikleşti..eski sütyenleri çok rahat giyiyorum...
ben kalçadan genişliyorum genelde)))
ay hayirli olsun canim ya ikiz ne tatlidir onlar obur boyu arkadasi ile birlikte dogucak ne guzel valla cok imrendim :)
slm kızlarrr doktordan geldim bebişler göstermediler cinsiyetleriniama doktor kız gibi dedi(zaten tek yumurta ikizleri oldukları için aynı cinsiyet olucaklar) kaydirigubbakcemile
gelişimleri çok güzelmiş ikisinin de elleri ağızlarındaydı çok tatlıydı minişlerim yaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 3lü teste gerek duymadı dr. önümüzdeki aya randevu verdi offf ben nasıl dayanacam cinsiyetlerini öğrenmedenen iyisi haftaya başka bi dr a giderim belki orda görürüz cinsiyetleriniiiiopuyorumnanaktan
ooooo benim KOCAMAN oldu kaydirigubbakcemile3 sığmıyorum sütyenlere :roflol:
gözün aydınslm kızlarrr doktordan geldim bebişler göstermediler cinsiyetleriniama doktor kız gibi dedi(zaten tek yumurta ikizleri oldukları için aynı cinsiyet olucaklar) kaydirigubbakcemile
gelişimleri çok güzelmiş ikisinin de elleri ağızlarındaydı çok tatlıydı minişlerim yaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 3lü teste gerek duymadı dr. önümüzdeki aya randevu verdi offf ben nasıl dayanacam cinsiyetlerini öğrenmedenen iyisi haftaya başka bi dr a giderim belki orda görürüz cinsiyetleriniiiiopuyorumnanaktan
gözün aydınne güzel bir duygu olsa gerek bebekler doğunca sana ilk günler bir yardımcı gerek hem kendin hem ikizler nasıl bakacan yaramazlara olumunekankayizsmile
benim ilk hamile olduğumu öğrendiğim günler çok büyümüştü sütyen takamıyordum ve çok sertti sanki patlayacak gibi şimdide fena büyüdüler inşallah bukadar taşıyoruz içinde yeterli süt olur bebekleri iyi doyururuz cokacimcoookBenim gögüslerimin damarları çok çıkmış Geçen farkettim herhalde gerilip büyüyor yada çatlayacak
Kıyamam sana Baş şu afacanlara kesin kızlar naz yapıyor 1 ay kim dayanır :kedi:
Dr.um artık ayda 1 görüşebiliriz dedi geçen bende dr.bey ben dayanamam 20 günde bir geliyim diyrum boshayallersmile
gözün aydınne güzel bir duygu olsa gerek bebekler doğunca sana ilk günler bir yardımcı gerek hem kendin hem ikizler nasıl bakacan yaramazlara olumunekankayizsmile
vallahi bebek bakmak cok zormus dun esimin yegenine baktim sadece 15 dakka 1 yasinda uyucak uyumuyo gozler morardi micket mouse izleyerek uyurmus onuda denedik yok huysuzluk agliyo ama uyumuyo salliyorum kucak yapiyorum yok disari gidelim diyo hava berbat gozden uyku akiyo kaidn pratik oluir sana dedi ama beni 15 dakkada iki gun calismis gibi yordu ya uyumadi eve dondum ben begim olunca naisl bakicam bilmem haytta bebek bezi degistirmedim gormedim bile mama nasil yapilir bilmem igrencez galiba.
benim ilk hamile olduğumu öğrendiğim günler çok büyümüştü sütyen takamıyordum ve çok sertti sanki patlayacak gibi şimdide fena büyüdüler inşallah bukadar taşıyoruz içinde yeterli süt olur bebekleri iyi doyururuz cokacimcoook
hepsini öğrenirsin allah doğum yaptığın anda sanki yıllardır bir anneymişsin gibi davranırsın bebeğinin sevgisiyle o ınga demeden sen bakarsın acaba açmı diye :ecrin_bebek:vallahi bebek bakmak cok zormus dun esimin yegenine baktim sadece 15 dakka 1 yasinda uyucak uyumuyo gozler morardi micket mouse izleyerek uyurmus onuda denedik yok huysuzluk agliyo ama uyumuyo salliyorum kucak yapiyorum yok disari gidelim diyo hava berbat gozden uyku akiyo kaidn pratik oluir sana dedi ama beni 15 dakkada iki gun calismis gibi yordu ya uyumadi eve dondum ben begim olunca naisl bakicam bilmem haytta bebek bezi degistirmedim gormedim bile mama nasil yapilir bilmem igrencez galiba.
ayy benimde hamile olduğumu ögrendiğim günden beri çok büyüdüüü 80 beden büyük geiodu şimdi 90 a zor sığıyorrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inek gibi oldum zaten ama inşallah foşur foşur sütlerimiz gelir bebişlerimiz sağlıklı besleniropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende persembe gunu doktora gidecem insallah gosterirler kendilerini.ama burda 20 haftalik olana kadar soylemiyorlar yaaa sinir seyler.
Dayan Güzelim Rica et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?