2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba güzel anneler nasılsınız benm nette sorun var giremeiyorm sizleride merak ediyorm çok alışkanlık yapmış bende kk sanki bişeyler eksikmiş gibi hissediyorm kendimde bu kulübün sayesinde sigarayı bıraktım 4 aydır aklıma bile gelemedi insan sıkılmıyo muhabbet ederek dışardan arkadaş bile armıyosnuz

kızlar herkese selam.. iki gündür çok endişeliyim size de bi danışıyım dedim. pazar günü eşimle sahilde yürüyüş yaptık 2 saati geçkin yürüdük. o gece ve bugün dahil göbeğim yarı yarıya inmiş durumda. 3 aylık gibi falan, gergin olan göbeğim yumuşadı. eşim de dedi göbeğin nerde diye düşünün eşimin tşörtünden göbeğim resmen belli oluyordu şimdi dar badimle normal görünüyorum. nedir bu anlamadım.. bebeğin sıvısına bişey mi oldu diye endişeleniyorum. gaz derseniz her zamankinden farklı hiçbişey olmadı. perşembe doktora gidicem 4 lü test için.. bi bilgisi olan var mı?

+sevelcğim endişelenecek bişey yoktur merk etme yurüyüş iyi gelmiştr hem bu aylardan sonra karnımız şeklini almaya başlıyo yavaş yaş sen içini rahat tut bendede olyu bazeb bazende 7 aylkmışım gibi şimdi bi gör karnımı ağzama çıktı nerdeyse inanki bu durumlar normal benim 2 gebeliğim bende 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyom normalmi acaba_?

off ne zormuş ya, inşallah bişey yoktur canım. bence 2. bebeğinde olsa hergün hareketlerini çok bariz hissetmek için çok erken. o yüzden kafana takma hiç..

off ne zormuş ya, inşallah bişey yoktur canım. bence 2. bebeğinde olsa hergün hareketlerini çok bariz hissetmek için çok erken. o yüzden kafana takma hiç..

canm insan takıyo bizm eleimizde olan bişey değil eşime söledim oda merk etti garibim dru ara dedi bn 2 gün daha bekleyem küçük oldğu için galiba netten baktım bi iki gün hissetmezsek merak edilecek bişey yokmuş normal diyo 22 haftada daha net hissedermişz

ay hanımlar bı bakıyım dedım buraya aklıma hamış gunlerım geldı.ben 2009 annesıyım.Allah saglıkla bebıslerınıze kavusmanızı nasıp etsın.bu arada cok guzel zamanlar hamılelık hıc stres yapmayın tadını cıkarın eslerınıze sımarın canınızın ıstedıgını yıyın cok abartmadan canınız ısteyınce uyuyun ohhh ne guzeldı valla.ayy ozledım valla hamıs gunlerımı.

Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme inşallah herşey yolundadır.

sevsevilcim üzme canını bişey olmuş olsa zaten hissederdin şimdiye kadar mutlaka br belirti verirdi. için rahat etmezse başka hastaneye git istersen kontrole

canım ınsallah sonucların ıyı cıkar endıselenme cok telas yapma kendınede bebegıde uzme hayırlısı ıle ıyı haberler beklıyoruz senden.

Merhaba canım.İnşallah birşeyin yoktur,pazar günü benimde bütün belirtiler kaybolunca çok korktum ama şimdi iyim,Sende içini raht tut.

sevsevilcim üzme canını bişey olmuş olsa zaten hissederdin şimdiye kadar mutlaka br belirti verirdi. için rahat etmezse başka hastaneye git istersen kontrole

çok sağol canım sanki biraz akıntım fazlalaştı ama kanamam yok, gece de sancıyla uyandım. perşembe doktora gidince anlatıcam bakalım ne diycek.

kızlar hepiniz sağolun doktora gidicem ya şimdi kalkıp ağdaya gidicem :bbo: Allahım yavrularımızı da bizi de korusun. hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

kızlar hepiniz sağolun doktora gidicem ya şimdi kalkıp ağdaya gidicem :bbo: Allahım yavrularımızı da bizi de korusun. hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

sevilcigim akinti bendede fazlalasti arastirdim bu aylarda normalmis telas yapma sanci dersen bende bir haftadir her gece var bunalr ara ara degisik belirtiler telas yapma.

Ay yerimmm ben onlari hadi gozun aydin benimkilerde belli olsaydi benim bebeklerimde tek yumurta ikizi insallah benimde iki kizim olur....

canımmm ne güzelll allah gönlüne göre versinnn:):) ben de en başından beri kız hissediyorum ama işte yaramaz minikler göstermediler ama bence kız benimkiler:):) inşallah senin de kızların olur bu arada ilk mi seninkiler de??

kizlar bu arada yuppi kaynanam mayisin son haftasi kusadasina tatil satin almis kaynatamla gelicekler neden yuppi dedim burda bulamadigim bir meyve var hani hamilelerin cok cani ceker ya o iste burda hava sartindan dolayi bulmak imkansiz cok istiyorum eline simdiden ingilizce turkce yazdim verdim bana getirsin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…