+sevelcğim endişelenecek bişey yoktur merk etme yurüyüş iyi gelmiştr hem bu aylardan sonra karnımız şeklini almaya başlıyo yavaş yaş sen içini rahat tut bendede olyu bazeb bazende 7 aylkmışım gibi şimdi bi gör karnımı ağzama çıktı nerdeyse inanki bu durumlar normal benim 2 gebeliğim bende 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyom normalmi acaba_?
inşallah bişey yoktur sevil,kızlar mesaim bitmek üzere öpüyorum hepinizi
off ne zormuş ya, inşallah bişey yoktur canım. bence 2. bebeğinde olsa hergün hareketlerini çok bariz hissetmek için çok erken. o yüzden kafana takma hiç..
kızlar herkese selam.. iki gündür çok endişeliyim size de bi danışıyım dedim. pazar günü eşimle sahilde yürüyüş yaptık 2 saati geçkin yürüdük. o gece ve bugün dahil göbeğim yarı yarıya inmiş durumda. 3 aylık gibi falan, gergin olan göbeğim yumuşadı. eşim de dedi göbeğin nerde diyedüşünün eşimin tşörtünden göbeğim resmen belli oluyordu şimdi dar badimle normal görünüyorum. nedir bu anlamadım.. bebeğin sıvısına bişey mi oldu diye endişeleniyorum. gaz derseniz her zamankinden farklı hiçbişey olmadı. perşembe doktora gidicem 4 lü test için.. bi bilgisi olan var mı?
hayır adım elif:) eliznil hoşuma giden bir isimdi aslında hamile kalmadan önce kızıma koymak isterdim hep..ama şimdi elif eylül olsun istiyorum kızımın adı:) eliz nil ikisi birlikte çok uyumlu...
üçlü tarama testim normal çıktı .ama üçlü taramayı yapan doktorum ultrasonda bebeğimin 16 haftalık göründüğünü söylemişti..halbuki 15haftalıkmış...15haftalıkkende benim bildiğim üçlü tarama testi yapılmaz..ordaki sonuçlarım gayet iyi ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem...ikiliyide kaçırmıştım ankaradaki doktorumda hesaplarına göre 2hafta geriden takip ediyordu bebeğimi..sonunda üniversite hastanesinde tanıdığımız doktora gittik ve doğru yaşını çıkardık bebeğpin...üçlü tarama yerine amniosentez yapalım dedi...%100 sonuç almak için..benim kursum olduğu için şehir değiştirdim dolayısıyla doktorlarımda değişti hep..şimdi kendime çok kızııyorum hiç dikkat etmedim kendime..yediğime içtiğime hareketlerime..ağır taşıdım..midem bulanıyor diye hiçbişi yemedim içmedim 3ay.dikkat etmedim
Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme inşallah herşey yolundadır.
kızlar herkese selam.. iki gündür çok endişeliyim size de bi danışıyım dedim. pazar günü eşimle sahilde yürüyüş yaptık 2 saati geçkin yürüdük. o gece ve bugün dahil göbeğim yarı yarıya inmiş durumda. 3 aylık gibi falan, gergin olan göbeğim yumuşadı. eşim de dedi göbeğin nerde diyedüşünün eşimin tşörtünden göbeğim resmen belli oluyordu şimdi dar badimle normal görünüyorum. nedir bu anlamadım.. bebeğin sıvısına bişey mi oldu diye endişeleniyorum. gaz derseniz her zamankinden farklı hiçbişey olmadı. perşembe doktora gidicem 4 lü test için.. bi bilgisi olan var mı?
sevsevilcim üzme canını bişey olmuş olsa zaten hissederdin şimdiye kadar mutlaka br belirti verirdi. için rahat etmezse başka hastaneye git istersen kontrole
kızlar hepiniz sağolun doktora gidicem ya şimdi kalkıp ağdaya gidicem :bbo: Allahım yavrularımızı da bizi de korusun. hepinizi öptüm opuyorumnanaktan
Ay yerimmm ben onlari hadi gozun aydin benimkilerde belli olsaydi benim bebeklerimde tek yumurta ikizi insallah benimde iki kizim olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?