2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah tüm bebekleri anne babasına bağışlasın, şimdiden öyle bağlandım ki. Rabbim kıymasın inşallah...

canım benim Alllah korusun kocaman oldu artık bebeklerimiz ve onlara bişe olsa inan bana anında hissederiz bedenimiz öle rahat rahat hiçbişe olmamış gibi durmaz ağrı veriri sancı verir kanama olur. bence senin bağırsakların yürürken çok güzel çalıştı ve gazın yok oldu göreceksin bebişine hiçbişe olmadı böle şeyler düşünüpte canını sıkma hem kendinin hem onun. benimde göbeğim çok değişken oluyo yediğim şeylere göre çok normal bu..:CüvCüv:

Kızlar şuanda bi haber izliyorum. 2'li testi anlatıyor. Artık 10uncu haftadan itibaren bebeğin genetik bi hastalığının olup olmadığını gösterdiğini anlatıyor diyor. Çok şükür tüm eylül annelerimiz sağlıklı haberler aldı 2liden.

Link veremiyorum burdan, istersen googledan arat, çok hoş ve kullanışlı görünüyorlar. aynı zamanda göbeğin şekil almasını da sağlıyorlarmış

lilacım çok teşekkür ederim 2 gündür resmen oturamıyorum ve nedir bu ağrı diyodum:)zemuszemus

canım benim ya üzüldüm çok çok geçmiş olsun

melekcim geçmiş olsun allah bizlere bağışlasın yavrularımızı inş. kucağımıza almayı nasip etsin

svsevılcım bnde anlamadım tatlım karnım sımdıde cıktı bı ınıo bı cıkıo noluyo bnde anlamıom:)))şimdide top gibi duruyoooo:::)))mopys bılmıom cnm vlllaa ıcınee gecıo glıba ay ne bılım ya dar gymıom ondanmı bellı ettmıo sabah hıc yoktu esım noldu göbegıne dedi:))aksam yenıden gösterırım bak burda dıye:)kızlar bnde bebe magazsına grdımmm cınsıyet kesın deıl ama%90 kız pembiş pembiş bisürü sey aldım cogu hazırlıgım bıttı alt acmalar battanııyeler havlusu cıtctlıları takımları gezmelık kıyafetlerı cogu seyını aldık 2takım kadıfe battanıe aldım fermurlı bırı krem bırı pembe beyazlı ha bıde cantamızıda aldık bebbetonun grılı pembelı papatyalı cok güzell hande gördu:))çok güzeler bayıldım yaa ıns cınsıyet degısmezz:))kızıma zevkle gydırırım bunları::))

ooooo sen alışveriş faslını bitirmişsin nerdeyse ben daha hiçbirşey almadım.Zaten cinsiyetide belli değil daha perşembe randevum vardı ama dr cumaya erteledi inşallah belli olur cinsiyeti cumartesi izmire gidicem oradan alırım bebeğime ciciler

cnm bnde ızmırdeyım kemeralında bısuru bebek magazası var ıstedıgın hersey var ewet bıtırdım sayılırr bı nevresımı odasını hazırlaması bıde ufak tefek seylerı kaldı ztn anlastım alıswerıs yaptıgım yerde cınsıyet degısırsee degiştircem oyuzden aldm yoksa almazdım bende:)))

caycay cım ıns cınsıyetını ögrenırsın sende baslarsın almaya cnm ben son aylara odasını yapcagım ıcın sıcaklarda zor olucak bıde cok heveslıyım 3.5 sene olmayıncaa bebegım ondan herseyını cift cift alıomm ıns sende gönlune göre ıstekdıklerını bulur alırsın cnm) ve hepinizde kızlarrr..

ben de kemeraltına gidicem canım kendime de kıyafet almam lazım

bnde aldım kendıme hamıle taytı ve hamıle kotu 2 tane bıde taytın uzerıne genıss robalı bı tunık aldım bıde babet aldm okdrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…