Sağolun arkadaşlar, buna şükür kanamam olmadı, böyle bişey yaşadığım için çok üzgünüm ama...
kızlar herkese selam.. iki gündür çok endişeliyim size de bi danışıyım dedim. pazar günü eşimle sahilde yürüyüş yaptık 2 saati geçkin yürüdük. o gece ve bugün dahil göbeğim yarı yarıya inmiş durumda. 3 aylık gibi falan, gergin olan göbeğim yumuşadı. eşim de dedi göbeğin nerde diyedüşünün eşimin tşörtünden göbeğim resmen belli oluyordu şimdi dar badimle normal görünüyorum. nedir bu anlamadım.. bebeğin sıvısına bişey mi oldu diye endişeleniyorum. gaz derseniz her zamankinden farklı hiçbişey olmadı. perşembe doktora gidicem 4 lü test için.. bi bilgisi olan var mı?
Allah tüm bebekleri anne babasına bağışlasın, şimdiden öyle bağlandım ki. Rabbim kıymasın inşallah...
kızlar c.tesi 3.lü test için gittiğimde bebişim 181 Gr dı..
sızınkı ne kadar varmı son kontrolde ölçtüren? merak ettimde
kızlar aynı sorunları yaşanlara cevap veriyorum.
dün doktora gittim göğüs kemiğime bir baskı var otururken canım acıyor ama bebeğin başı gibi geliyor bana sert bişiy dedim.
günlü doktor ve göstereerek anlattı o canımı acıtan sertlik Rahim duvarıymış karnımızda hissettiğimiz şey rahim duarı..
bu aylarda mide yanması hafif bulantılar olur ileride dahada yukarı dayanacak ve nefes alamaz hale geleceksin dedi.
bilginize yani korkulacak bişiy yokmuş....
Kızlar benim moralim çok bozuk yaaa, okulda merdivenden sırtüstü kaydım bugün. Allahtan karnımın üstüne yuvarlanmadım. Kuyruk sokumu bölgesi korkunç ağrıyor. Kanamam olmadı çok şükür, dinlenmeye çalışıyoruz. Kızımla konuştum; anneye sıkı sıkı sarıl hiç bırakma sakın dedim. Dua edin teyzeleri olur mu....
svsevılcım bnde anlamadım tatlım karnım sımdıde cıktı bı ınıo bı cıkıo noluyo bnde anlamıom:)))şimdide top gibi duruyoooo:::)))mopys bılmıom cnm vlllaa ıcınee gecıo glıba ay ne bılım ya dar gymıom ondanmı bellı ettmıo sabah hıc yoktu esım noldu göbegıne dedi:))aksam yenıden gösterırım bak burda dıye:)kızlar bnde bebe magazsına grdımmm cınsıyet kesın deıl ama%90 kız pembiş pembiş bisürü sey aldım cogu hazırlıgım bıttı alt acmalar battanııyeler havlusu cıtctlıları takımları gezmelık kıyafetlerı cogu seyını aldık 2takım kadıfe battanıe aldım fermurlı bırı krem bırı pembe beyazlı ha bıde cantamızıda aldık bebbetonun grılı pembelı papatyalı cok güzell hande gördu:))çok güzeler bayıldım yaa ıns cınsıyet degısmezz:))kızıma zevkle gydırırım bunları::))
cnm bnde ızmırdeyım kemeralında bısuru bebek magazası var ıstedıgın hersey var ewet bıtırdım sayılırr bı nevresımı odasını hazırlaması bıde ufak tefek seylerı kaldı ztn anlastım alıswerıs yaptıgım yerde cınsıyet degısırsee degiştircem oyuzden aldm yoksa almazdım bende:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?