2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar bizde dr gittik bugün 3lü testimizi yaptırdık dr herşey çok güzel dedi
bebişimiz cinsiyetini göstermedi bacakları kapalıydı kordonda bacaklarının arasındaydı
artık ay sonunda öğrenicez inşllah cinsiyetii

bide rahmimde çok baskı oluyordu korkuyordum bebek aşağıdadır diye korktuğum gibi değilmiş içim rahatladı

nagişim hayırlı uğrulu olsun inşallah minik prensesin...
gamzecim hadi bakalım bu aydan sonra kesinleşir artık hayırlı olsun....
gözünüz aydı diyorum şimdiden...

tşk ederim lilacımm inşallah bi dahakine gösterir yaramazlarrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gamzeciğim hadi gözün aydın diyelim tam net olmasada :)

tşk ederim suraycımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar c.tesi 3.lü test için gittiğimde bebişim 181 Gr dı..
sızınkı ne kadar varmı son kontrolde ölçtüren? merak ettimde

selam kızlar,nasıl keyifler..cinsiyetleri öğrenenleri tebrik ederim sağlıkla gelsin minişler..bende cumartesi gidicem nihayet bakalım netleşicekmi bizimki,bebeğimi görmek istiyorum biran önce çokk özledimm bir aydırrrrr.......

bende canım çok özledikkkk yaa
bende perşembe gideceğim ınşallah nazlanmazda gösterir bizim ufaklık
bende alışveriş yaparım biraz yawwwwwwww
dediğin gibi bende babişkomuz da çok özledik
cinsiyeti göremesekte bi görsek yavrumu
kıpır kıpr ii olduğu ahhhh ahhhh
az kaldı

Kızlar benim moralim çok bozuk yaaa, okulda merdivenden sırtüstü kaydım bugün. Allahtan karnımın üstüne yuvarlanmadım. Kuyruk sokumu bölgesi korkunç ağrıyor. Kanamam olmadı çok şükür, dinlenmeye çalışıyoruz. Kızımla konuştum; anneye sıkı sıkı sarıl hiç bırakma sakın dedim. Dua edin teyzeleri olur mu....

Geçmiş olsun canım canım Allah korusun, olmamıştır birşey inşallah, sıkma canını

çok geçmiş olsun genede bir doktora görün inşallah birşey olmaz sancın olursa mutlaka git bu aya kadar getirdik allah korusun hepimizi a.s.

çok çok geçmş olsun hiç moralini bozma hiçbişe olmıcak zaten olsa Allah korusun olurdu çoktan.. bizim bebeklerimiz çok güçlüler onlara hiçbişe olmaz dinlen sadece..süprizzzzz

Sağolun arkadaşlar, buna şükür kanamam olmadı, böyle bişey yaşadığım için çok üzgünüm ama...

cnm geçmiş olsun gitseydin keşke bi doktora ayakları hvaya dikip dinlen bari

canım geçmiş olsun dikkat et bebişe de kendine de.gönlünü ferah tut canım birşey olmamıştır

Geçmiş olsun canım,bir şey olmamıştır merak etme.
Görünmez kaza işte nerden ne geleceği ne olacağı belli değil.
Allah korusun bebişlerimizi ve bizi.

Yarına randevu aldım, bugün evde dinlenmeyi tercih ettim, doktora gitmek gelmek bile efor kaybettiriyor çünkü. ınşallah bebişimin kalp atışını dinleriz yarın. Amin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…