nagişim hayırlı uğrulu olsun inşallah minik prensesin...
gamzecim hadi bakalım bu aydan sonra kesinleşir artık hayırlı olsun....
gözünüz aydı diyorum şimdiden...
gamzeciğim hadi gözün aydın diyelim tam net olmasada :)
tşk ederim suraycımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kızlar benim moralim çok bozuk yaaa, okulda merdivenden sırtüstü kaydım bugün. Allahtan karnımın üstüne yuvarlanmadım. Kuyruk sokumu bölgesi korkunç ağrıyor. Kanamam olmadı çok şükür, dinlenmeye çalışıyoruz. Kızımla konuştum; anneye sıkı sıkı sarıl hiç bırakma sakın dedim. Dua edin teyzeleri olur mu....
çok geçmiş olsun genede bir doktora görün inşallah birşey olmaz sancın olursa mutlaka git bu aya kadar getirdik allah korusun hepimizi a.s.Kızlar benim moralim çok bozuk yaaa, okulda merdivenden sırtüstü kaydım bugün. Allahtan karnımın üstüne yuvarlanmadım. Kuyruk sokumu bölgesi korkunç ağrıyor. Kanamam olmadı çok şükür, dinlenmeye çalışıyoruz. Kızımla konuştum; anneye sıkı sıkı sarıl hiç bırakma sakın dedim. Dua edin teyzeleri olur mu....
Kızlar benim moralim çok bozuk yaaa, okulda merdivenden sırtüstü kaydım bugün. Allahtan karnımın üstüne yuvarlanmadım. Kuyruk sokumu bölgesi korkunç ağrıyor. Kanamam olmadı çok şükür, dinlenmeye çalışıyoruz. Kızımla konuştum; anneye sıkı sıkı sarıl hiç bırakma sakın dedim. Dua edin teyzeleri olur mu....
cnm geçmiş olsun gitseydin keşke bi doktora ayakları hvaya dikip dinlen bariKızlar benim moralim çok bozuk yaaa, okulda merdivenden sırtüstü kaydım bugün. Allahtan karnımın üstüne yuvarlanmadım. Kuyruk sokumu bölgesi korkunç ağrıyor. Kanamam olmadı çok şükür, dinlenmeye çalışıyoruz. Kızımla konuştum; anneye sıkı sıkı sarıl hiç bırakma sakın dedim. Dua edin teyzeleri olur mu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?