kızlar bugün doktora gittim.Herşey iyide bebeğin eşi plesanta aşağıda dedi.Belki biraz düzelirmiş diğer aylarda.Moralim bozuldu yaa..
kızlar hepinize merhaba.sizi yeni keşfettim veee çok mutlu oldum.ben de 12+4 hamişim.ama benim derdim kimde var kimle paylaşsam ah bir eşini bulamadım.gerçi Allah hiçbirinize vermesin de.kızlar benim iki kesem vardı ve sonradan birinin boş olduğunu öğrendik .doktorum boş olan kendi kendine yok olur dedi ama öyle sessizce gitmedi.10. haftamda bir kanama başladı ve hala devam ediyor.her kanama geçirdiğimde bebeğim sağlam mı diye düşünmekten hiç hamileliğin tadına varamadım.önceleri çok ağladım.şimdi alıştım ama böyle bir kanama geçiren var mı içinizde çok merak ediyorum.kesenin biri düşerken acaba ötekine zarar verir mi çok korkuyorum.perşembe konturolüm var.inşallah pıt pıt bebişim salıklıdır.dua edin kızlar ne olur.hamilelerin duası çok kabul olurmuş.:Saruboceq:
canım benim Alllah korusun kocaman oldu artık bebeklerimiz ve onlara bişe olsa inan bana anında hissederiz bedenimiz öle rahat rahat hiçbişe olmamış gibi durmaz ağrı veriri sancı verir kanama olur. bence senin bağırsakların yürürken çok güzel çalıştı ve gazın yok oldu göreceksin bebişine hiçbişe olmadı böle şeyler düşünüpte canını sıkma hem kendinin hem onun. benimde göbeğim çok değişken oluyo yediğim şeylere göre çok normal bu..:CüvCüv:
svsevılcım bnde anlamadım tatlım karnım sımdıde cıktı bı ınıo bı cıkıo noluyo bnde anlamıom:)))şimdide top gibi duruyoooo:::)))mopys bılmıom cnm vlllaa ıcınee gecıo glıba ay ne bılım ya dar gymıom ondanmı bellı ettmıo sabah hıc yoktu esım noldu göbegıne dedi:))aksam yenıden gösterırım bak burda dıye:)kızlar bnde bebe magazsına grdımmm cınsıyet kesın deıl ama%90 kız pembiş pembiş bisürü sey aldım cogu hazırlıgım bıttı alt acmalar battanııyeler havlusu cıtctlıları takımları gezmelık kıyafetlerı cogu seyını aldık 2takım kadıfe battanıe aldım fermurlı bırı krem bırı pembe beyazlı ha bıde cantamızıda aldık bebbetonun grılı pembelı papatyalı cok güzell hande gördu:))çok güzeler bayıldım yaa ıns cınsıyet degısmezz:))kızıma zevkle gydırırım bunları::))
kızlar hepinize merhaba.sizi yeni keşfettim veee çok mutlu oldum.ben de 12+4 hamişim.ama benim derdim kimde var kimle paylaşsam ah bir eşini bulamadım.gerçi Allah hiçbirinize vermesin de.kızlar benim iki kesem vardı ve sonradan birinin boş olduğunu öğrendik .doktorum boş olan kendi kendine yok olur dedi ama öyle sessizce gitmedi.10. haftamda bir kanama başladı ve hala devam ediyor.her kanama geçirdiğimde bebeğim sağlam mı diye düşünmekten hiç hamileliğin tadına varamadım.önceleri çok ağladım.şimdi alıştım ama böyle bir kanama geçiren var mı içinizde çok merak ediyorum.kesenin biri düşerken acaba ötekine zarar verir mi çok korkuyorum.perşembe konturolüm var.inşallah pıt pıt bebişim salıklıdır.dua edin kızlar ne olur.hamilelerin duası çok kabul olurmuş.:Saruboceq:
günaydın cnm nasılsın seninle aramızda tam 1 hafta varmış
bizde bugün 16. haftayı tamamladık
günaydın iim saol sen? eveeeet bizde bugün 17 haftaya girdik delikafadulden ama cinsiyeti henüz öğrenemedik :roflol:
günaydın eylül anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?