2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün doktora gittim.Herşey iyide bebeğin eşi plesanta aşağıda dedi.Belki biraz düzelirmiş diğer aylarda.Moralim bozuldu yaa..

prensess hersey ıyıı olsun cnm ıns duzelır merak etme ınsallah allahın ıznıyle bişy olmazzz

kızlar hepinize merhaba.sizi yeni keşfettim veee çok mutlu oldum.ben de 12+4 hamişim.ama benim derdim kimde var kimle paylaşsam ah bir eşini bulamadım.gerçi Allah hiçbirinize vermesin de.kızlar benim iki kesem vardı ve sonradan birinin boş olduğunu öğrendik .doktorum boş olan kendi kendine yok olur dedi ama öyle sessizce gitmedi.10. haftamda bir kanama başladı ve hala devam ediyor.her kanama geçirdiğimde bebeğim sağlam mı diye düşünmekten hiç hamileliğin tadına varamadım.önceleri çok ağladım.şimdi alıştım ama böyle bir kanama geçiren var mı içinizde çok merak ediyorum.kesenin biri düşerken acaba ötekine zarar verir mi çok korkuyorum.perşembe konturolüm var.inşallah pıt pıt bebişim salıklıdır.dua edin kızlar ne olur.hamilelerin duası çok kabul olurmuş.:Saruboceq:

selam kızlar..
melekçim geçmiş olsun tatlım,meraklanma herşey yolundadır inşallah..prenses canım inaşşallah düzelir yakın zamanda...

kızlar bugün doktora gittim.Herşey iyide bebeğin eşi plesanta aşağıda dedi.Belki biraz düzelirmiş diğer aylarda.Moralim bozuldu yaa..

ınşallah bir şey olmaz canım,merak etme.

Hoşgeldin canım.Böyle bi sorun yaşamadım belki diyer arkadaşlardan bu konuda bi cevap gelebilir ama böyle ciddi bi durumda doktorun seni hastaneye alması gerekmiyor mu?
Ne bileyim aklıma öyle geldi.
Ama sen yine moralini bozma,inşallah perşembe günü pıt pıtları duyarsın.

Son düzenleme:

çok haklısın canım ama tuhaf oldum işte, doktora gidince rahatlıcam. bebek kilosuyla yediklerimle birleşinceki halini iyi biliyorum birden çok küçüldü işte.. şimdi tekrar şişti yedim içtim tabii, ama kasıklarım ağrıyor. yalnız dikkatimi çekti banyodan her çıkışımda oluyo bu ağrılar.

ayy ne güzel canım hazırlıkları tamamlamışsın, resimlerini koy bizde görelim.bende aldım internetten gelsin koyucam fotoları..

iyi akşamlar kızlar. nasılsınız. bugün hiç giremedim buraya. şimdi de yaklaşık bir saattir geçmişi okuyorum.

cinsiyetleri öğrenen annelerin gözü aydın. prensesler üst üste gelmeye başladı. listemiz dengelenecek sanırım. Hayırlısıyla gelsinler inşallah.

eliznil canım çok geçmiş olsun. benim bebeğimde de kist gördü doktor. beyninde. benden de amniyosentez istedi. ama ben çok çekiniyorum korkuyorum yaptırmamaya karar verdim sonunda. bilmiyorum doğru mu yaptım. ikili test yaptırmıştım. sonucu çok iyiydi. hayırlısı olsun ne diyelim.

melekboz canım benim geçmişler olsun sana da bebişine de. Allah ikinizi de korusun. doktorundan iyi haberler alırsın inşallah.

allah yardımcın olsun dularımız seninle stres sıkıntı yapma iyi düşün bişey olmaz inşallah sağlıkla kucağına alırısn bebişini inşallah :Saruboceq:

nur5555 kanamada beklemeseydin gitseydin dra
benimde iki kese vardı biri boş çıktı büyüdü ama boştu hep sonra küçüldüğünü söylemişti dr
ama kanamam olmadı olmasıda normal bişey canım üzülme hiç bişey olmaz senin gibi olanlarda çok

melekcim geçmiş olsun canım...bol bol dinlen bişiy olmamıştır inşallah...
nur doktor randevunu aksatma canım çok geçmiş olsun.

günaydııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın cnm nasılsın seninle aramızda tam 1 hafta varmış
bizde bugün 16. haftayı tamamladık

günaydın iim saol sen? eveeeet bizde bugün 17 haftaya girdik delikafadulden ama cinsiyeti henüz öğrenemedik :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…