2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyorum kursa gidicem yurt dışından konuklarımız gelecek gösteri yapıcaz onlara dönünce görüşürüz

evet canım kamuda çalışıyorum.ne soracaktın?

cnm bende bu sene kpss ye hazırlanıyorum
aslında iktisatçıyım ama mezunyetimi almadım bizim bölüm hep mülakatla alıyor oda eşittir torpil emek bu senede orta öğretim mezunu olarak giricem ama puanlar çok yüksek sen ne mezunu olarak kaç puanla atandın bide nasıl çalıştın

canım mezuniyetimi almadım derken okul bitmedi mi yoksa diplomanı mı alamadın?ben maliye mezunuyum canım.mülakatla alan yerler A kadrolarıdır.müfettiş,uzman yardımcılığı vs...bir de B kadrolar var.maliye,sgk,tapu,ptt vs...gibi kurumlarda memur olmak için.Agrubu içi en az1 sene sıkı hazırlanmak gerekir ki evliyken hele bi de hamileyken zor ama B grubu için bence hazırlanabilirsin sınav sanırım temmuzda.genel yetenek ve genel kültür sorularını çözmen yeteli olur.tarih,matematik falan yani.B grubunda torpil yok canım puanı yüksek olan atanır.ama atanman biraz uzun sürebilir.sınav 2 yıl geçerli yani 2012 ye kadarki bütün alımlara puanınla başvurabilirsin.ben 2006da atandım p3 puanım 81 civarıydı.atanmak için 80 üstü alman lazım.her sene puanlar yükseliyor.murat yayınlarının kitabı var.ondan çalışabilirsin.bir de geçmiş yıllaın sorularını ösymnin sitesinden bulup çözebilirsin.
umarım bebğin sana şans getirir ve istediğin yere yerleşirsin

cnm çok teşekkür ederim

Günaydınnn güzel anneler... Hala evdeyim, hala iyileşeedim.. Dün tekrar hastaneye gittik, acile... Faranjit olmuşum... 3 gün raporluyu... Ama felaket bi durumdayım.. Sesi çıkmıyor, ara ara ateşim çıkıyor, gözleri şakır şakır sulanıyor falan... İlaç da vermedi doktor... 3 gün sonra gel geçmezse antibiyotik vericem dedi (

çok geçmiş olsun hamilelikte hasta olmak da çok zor insan daha bi bitkin düşüyo

Günaydın kızlara.s.

Melekciğim ve Nur5555 çok geçmiş olsun sizlere canım inşallah herşey yolundadır. içinizi rahat tutun.

Denizciğim ya düzelemedin bi türlü yat dinlen canım inşallah tez zamanda iyileşirsin antibiyotiyede gerek kalmaz.

Canım gecmiş olsun.dikkat et kendıne ve bebişe...
inşallah en kısa zamanda toparlanırsın

kızlar c.tesi 3.lü test için gittiğimde bebişim 181 Gr dı..
sızınkı ne kadar varmı son kontrolde ölçtüren? merak ettimde

canım benim geçen pazartesi 165 gr.dı..ya benim bebişim zayıfmı acaba benimde o kafama takılıyor şimdi:uhm:

kızlar ayrıntılı usg yaptıran yada doktoruyla bu konuda konuşan varmı benim kafam karıştı
bunun için özel eğitim almalıymış dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…