2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmişolsun denizcim ..bol bol cvitamini al bence .sıcak suyla limon şeklinde.boğazlarına çok iyi gelir sesin çıkar biraz..sık sık iç ama...

kızlar ayrıntılı usg yaptıran yada doktoruyla bu konuda konuşan varmı benim kafam karıştı
bunun için özel eğitim almalıymış dr

evt canım ayrıntılıya başka doktor giriyor zaten.1 saat falan bakıyorlarmış.

Günaydınlar Şekerler.. Yarın bebişimi göreceğim allahın izniyle üçlü taramamda yapılacak

kızlar dün bahsettiğim pijama sabahlık takımı ve geceliğimi göbüşlerimize ekledim bakabilirsiniz ayrıca göbeğimde görünüyor son hali :)))

günaydın kızlarr :)) melekçim geçmiş olsun canım,,herşey olabilir bianda görünmez kaza işte dikkatli olmamız lazım hepimizin..merak etme bişi olmamıştır canım dikkat et kendine..

Denizcim sana da geçmiş olsun sen fena üşütmüşsün,,umarım ilaç kullanmana gerek kalmadan iyileşirsin canım:)

evt canım ayrıntılıya başka doktor giriyor zaten.1 saat falan bakıyorlarmış.

canım bence bunu cok takma kafana...zaten bı problem olsa doktorun söylerdı...
hem bılırsın zaten.. gebelik senın adet tarıhındden hesaplanıyor ama bebek geç döllendıyse belkı benımkınde bıle sonra oluşmuştur...onu bılmemize ımkan yok...
ben sadece merak ettiğim için sorayım demiştim.... 15-20 grm ölçü değildir...

günaydınlar hepinize nasılsınız...

suray çok güzelmiş çok yakışmış göbişte güzeld :)

Kızlar napıyorsunuz Eşime dedimki bugün gitseydik yakında eve usg alacağım dedi sayende :))

kızlar karnımda 2-3 gündür pıt pıt sürekli bişey atıyor dokunuyor sanki bana bebişim sizce bebişim hareket etmeyemi başladı yoksa erkenmi hala

Ayrıntılı ultrason bır dahakı sefer gıttıĞımde yapılıcak kendı dr um yapıyor bÜtÜn organlarını ıncelıycez dedı 20-23. Haftalar arasında yapılıyormuŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…