2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar karnımda 2-3 gündür pıt pıt sürekli bişey atıyor dokunuyor sanki bana bebişim sizce bebişim hareket etmeyemi başladı yoksa erkenmi hala
Bebişindir canım bağırsak değil :))
Sevgili arkadaşlarım günaydın, nasılsınız bakalım? Benim mesai bitti geldim evdeyim, keyifler nasıl?
İyiyiz canım sen biraz dinlen kuzum..
Ayrıntılı ultrason bİr dahakİ sefer gİttİĞİmde yapılıcak kendİ dr um yapıyor bÜtÜn organlarını İncelİycez dedİ 20-23. Haftalar arasında yapılıyormuŞ.

saol canım bakalım benim dr.ne diyecek ..

kızlar ben de ayrıntılı usg için 21.hafta gibi gidicem sanırım,,ben balat hastanesine gidiorum orada ayrıca perinatolg inceliyomuş ,

evet artık bebişler hissediliyordur ilk zamanlar kese görme derdindeydik şimdi ise hareketlenmeleri dört gözle bekliyoruz bu süreç öyle güzel ki...doya doya keyfini çıkaralım

günaydın güzel anneler...nasıl keyifler?
ceylancım bende sürekli eşime diyorum bir usg cihazı alsak ilerdede lazım olur,her dakka girer bakarım diyorum...oda sanırım delirmiş olduğumu düşünüyor sanki 3-5 liraymış gibi:)))))

ceylan, canım senin beişin erkekti değil mi. sanırım öğrenmiştin cinsiyetini. inşallah karıştırmıyorumdur.

ben öyle pıt pıt attığını hissetmiyorum
içimde bişeyin hareket ettiğini ve içerden süründüğünü ileri geri öyle bişeyler hissediyorum dünden beri
göbeğimede bişeyin arada battığını söyledim dra orada ayaklarıymış dedi :))

bu mantar çok sinsi yaaa. senin belirtilerin nelerdi. sadece kaşınma ve akıntı mı oluyor bu mantar hastalığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…