2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyiyiz sanırım yarın dr.amcasına gideceğiz bakalım neler diyecek
Birde bitmeyen mantar sorunum var

canım bendede oldu kullnadığım progesteron jelden
sirkeli su kullanmamı söyledi dr
bende öyle yaptım ve her wc den sonra pamuk koydum çamaşıra değmesin diye sık sık değiştim öyle geçti benim

A&S cim ayrıntılı usg ben 2li test sırasında baktırdım...
Normal kadındoğum doktorları bakmıyor... Perinatoloji eğitimi almış olan kadın doğum doktorları bakıyor ayrıntılı USGye... Her hastanede kadrolu olarak böyle bir uzman yok, olanlar hastanede olmayanlar da ya dışarıda bazı labratuarlara gönderiyor... Yada haftanın belli günleri dışarıdan perinatolog getirtip ayrıntılı usg hizmeti veriyorlar...
Ben Balat Or Ahayim'e gidiyorum. Haftada 1 gün perşembe günleri perinatolog geliyor hastaneye orada bakılıyor.
Mehet Akgün dü ismi... Acaip tatlı bir adam, çok sevdim, keşke kadın doğum doktoru olsaydı da benim doktorum olsaydı....
Bu arada Mehmet bey, Süleymaniye kadındoğum hastanesinin kadrolu doktoru... Ama orada özel olarak doktor adına randevu laamıyorsunuz, randevu aldığınız gün ve saatte şansınıza kim varsa o muayene ediyor o yüzden oraya gitmeyi düşünmedim....

canım bendede oldu kullnadığım progesteron jelden
sirkeli su kullanmamı söyledi dr
bende öyle yaptım ve her wc den sonra pamuk koydum çamaşıra değmesin diye sık sık değiştim öyle geçti benim

progestan hapı yeni bıraktım sirkeli su ile taratlanacakmıpamuğamı sürdün hergün varya 4-5 kez değiştiriyorum hiç abartısız akıntıyada sebep oluyor Fitil verdi o da maşallahı var kocaman

evet benim gittiğim hastahanedede dışarıdan ayrı bir prof geliyor o bakıyor benim ikili testimdede tüm incelemeleri o yaptı...

bebek kıyafeti alan arkadaşlar kaç tane hastane çıkışı aldınız

ben hiç almadım ama bitane tam takım alacağım battaniyeli falan...
bitanede daha küçük setlerden almayı planlıyorum...yani 2 set alacağım

ikili test kan değerlerinebakılmıyormu ben üçlü yaptıracağım

bnck 'm hastane çıkışı için çok uxuz alın diyorlar atılıyormuş igenelde ben henüz almadım çok erken

kızlar civil diye bir mağaza var internetten alışverişte mümkün çok tatlı tulumlar var bakın derim ben daldım onlara şimdi:))

canım çok sağol ne zaman yapılıyormuş ben netten 18 20 diye okudum doğrumu acaba

canım bende bu ayrıntılıya 20. haftalarda bakılıyor diye biliyorum..22.haftada bakılanda varmış..o arada sanırım bende mrk ediyorum bunu..biz şuan 18 haftamızı doldurduk bakalım nezaman alcak..sanırım aysonunda falan gireriz diye tahminediyorum...

kızlar cevaplarınız için teşekkürler
kendi dr ben yapıyorum dedi ama perinotolog değil sanırım
ağrıda yokmuş bırak ağrıyı vanda bile yokmuş ne yapıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…