2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
detaylı bakıldı mı bende yarın diyeceğim ama genellikle 20-24.haftalarda bakılıyormuş
bu arada tetonoz iğnelerimiz yaklaşıyor kızlar..

koldanmı vuruluyo bu iğne popodanmıkaydirigubbakcemile3
şimdi sağlık ocağından bebeğin ilk hareketlerini duyunca gelin demişlerdi acaba bunun içinmi çağırdılar.

cnm ben kendi doktoruma sordum 18 20 dedi zaten başkabi yerdede 20 den sonra bebiş baya büyüdüğü için usgde çok ii görüntü alınmıyormuş bence sen ay sonunu bekleme cnm

kızlar civil diye bir mağaza var internetten alışverişte mümkün çok tatlı tulumlar var bakın derim ben daldım onlara şimdi:))

aa hemen bakayım bende neler var..ya biz hiç netten alışveriş yapmıyoruz..kredi kartı numarasınımı veriyosun.kapıdan ödeme falan olsa alırım yani...eşim netten alma diyor görmeden etmeden...
birtek markalı bildik bişi denk gelirse..onuda görünce amannn diyorum şimdi 5-10 lira için bunun peşinde koşup stresemi gircem şimdi kart numarasını verip boşver diyorum almadık yani...

cnm ben kendi doktoruma sordum 18 20 dedi zaten başkabi yerdede 20 den sonra bebiş baya büyüdüğü için usgde çok ii görüntü alınmıyormuş bence sen ay sonunu bekleme cnm

herhalde en doğrusu 20. hafta...
sanki banada doktorum demişti bebek büyüdükçe ultrsaona sığmayacak çok net göremeyeceğiz falan demişti doğru....
20. haftalarda giderim 10 gün sonra falan.

canım benim eşim hepsi buradadan yapar bunca yıldır bi sorun yaşamadık..ama bu mağazadan hiç yapmadım yaparsam nakit düşünüyorum hiç olmadı giden paradan oluruz..ama çok mağazaları var sanmam yani bi problem olucağını bi gidip önce mağazalarına bakıcam..fiyarlarda çok uygun ve çok şekerler ya...

kızlar cevaplarınız için teşekkürler
kendi dr ben yapıyorum dedi ama perinotolog değil sanırım
ağrıda yokmuş bırak ağrıyı vanda bile yokmuş ne yapıcam ben

canım yoksa olan imkanlardan faydalanacaksın yapcak bişi yok..doktorunda orda baka baka baya öğrenmiştir bence ..baksana yokmuş zaten perinotolog..takma kafana canım....doktorun incelesin güzelce onlarda cahil değildir okadar.

güzeller ben kaçıyorum gezmye gidiyorum hava berbat içim karardı resmen..sonra görüşürüz....

mağzası varsa ordada fiyatlar değişmez sanırım...
burdada e-bebek mağzası var ben ordan geçngn yan yatış yastığı aldım mesela ..ödedim çıktım aman görerek dokunarak aldım.2 çeşşit vardı birisi daha ucuzdu ama oda yumuşacık bişide..bebecom mu ne onun yastığını aldım o daha güzel dolgundu mesela..netten algılamadan ucuzu alırdım mesela benCADIARZU

Selam kızlar nasılsınız.

Bugün doktora gidecekler vardı,inşallah iyi haberlerle dönerler.

Ayrıca sağlık ocaklarına ben de güvenmiyorum,neden gitmek zorundayız onuda anlamış değilim.

bu arada ayşecim benim bu hafta 4 lü testimi kendi doktorum yapıcak mesela,ultrasondada tüm ölçümlerini ben yapıcam dedi...ben doktoruma ve hastaneye çok güveniyorum o yüzden içim çok rahat..sende rahat ol bence tatlım sonuçta onlar bu işin uzmanı biliyolar yani ...bu arada iyisindir umarım canım çıkmam gerek sonra konuşuruz yine,öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…