2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın annecıkler gercı oglen oldu:)
ıstanbulda yagmur var hava kapalı daha sabah gıbı sankı

ben oturdum canım sımdı oturmuyorum ama annemler o tarafta azck bılırım
civil mağazası orda bankalar caddesinde depposite içinde

Ben alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım

sağlık ocağına gitmeniz zorunlu değil ben gitmiyorum artık çünkü orda ilgilenen bayan hemşire ve çok fazla bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum.doktoruma dordum yasal olarak eve yazı göndermedikleri sürece gitmen zorunlu değil dedi.komşum yeni hamile kalmıştı kimseye henüz söylememiş sağlıkocağı eve gelmiş ve herkese söylemiş bütün sürprizi kaçmıştı

Civilin Fatih'te de mağazası var kızlar.. Çeşit bol.. Çok kaliteli şeyler de var çok uyduruk şeyler de...
O yüzden görerek almanızı yada internetten alacaksanız da kalitesinden emin olduğunuz markaları almanızı öneririrm.

Sağlık ocağına gitmek neden zorunlu olsun ki??? Ben 4. ayımdayım ve daha hiç gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum, gitmeye fırsatım da yok. Çalışıyorum....
Ama sigortası olmayan, herhangibir sağlık güvencesi olmayanlar için iyi bir hizmet, gebelik takibini, bebeğin aşılarını falan düzenli ve disiplinli takip ediyorlarmış....

deniz ve suray meltem hanım ayrıntılı usg için hangi haftalar da yapıldığını söledi sizze?? bana söledi ama unuttum

kızlar dün bahsettiğim pijama sabahlık takımı ve geceliğimi göbüşlerimize ekledim bakabilirsiniz ayrıca göbeğimde görünüyor son hali :)))

hayırlı olsun çok yakışmış hamilelikte gecelikte benim aldığım geceliğe benziyor benimkide puanlı ama ben en çok önden pileli pijamanı beğendim güle oynaya kullan hihoyyyt :dance:

Önceden yılda bir kere geliyorlardı şimdi üç dört aya bir geliyorlar kapıya ve hamile kalırkalmaz gel diyorlar.Ben de nerdeyse 4.ayıma gireceğim daha gitmedim.
Eğer zorunlu değilse gitmeyide düşünmüyorum.
Teşekkür ederim kızlar.

mehaba kızlar herkesler iyidir inşallah herkes güzel bir gün geçirsin hiç kimsenin bir yeri ağrımasın opuyorumnanaktan

Bana daha bişey söylemedi pınarcım... Son gittiğimde 3lü istiyormusun dedi, dedim olur bakalım, eksik kalmasın hiçbişeyi... O zaman en geç 20 nisanda gel bakalım dedi....
Daha ayrıntılı usgyi konuşmadık...
Ama internetten falan okuduğum en uygun zaman 20. haftaymış....

canım bende sordum
reçete yazdırmak için gittiğimde
sağlık ocağında ki aile hekimininde hamile 'hastaları' toplam 3 kere görmeleri lazımmış yasal olarak bu o doktorun zorunluluğuymuş
gelmezsen eve bildiri telefon herneyse açıklıyormuş
bana bi kağıda yazdı verdi
ilk 22 nisan öbür tarihi hatırlamıyorum ama kağıtta yazıyordu
benim bildiğim bu

bilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

Kızlar sizlerde çok çabuk yoruluyormusunuz? Daha 1 kg. aldım, hantallaşmadım daha, ama çok yoruluyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…