civil mağazası orda bankalar caddesinde depposite içindegunaydın annecıkler gercı oglen oldu:)
ıstanbulda yagmur var hava kapalı daha sabah gıbı sankı
ben oturdum canım sımdı oturmuyorum ama annemler o tarafta azck bılırım
canım benim eşim hepsi buradadan yapar bunca yıldır bi sorun yaşamadık..ama bu mağazadan hiç yapmadım yaparsam nakit düşünüyorum hiç olmadı giden paradan oluruz..ama çok mağazaları var sanmam yani bi problem olucağını bi gidip önce mağazalarına bakıcam..fiyarlarda çok uygun ve çok şekerler ya...
civil mağazası orda bankalar caddesinde depposite içinde
Ben alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım
civil mağazası orda bankalar caddesinde depposite içinde
gecen hafta ordaydım deposıtede gıttımde cok dolasamadım yoruldum dondum gerı bı dahakı sefere ugrayım ben de saol canım :)
civilin internet sitesindenmi canım?kartlamı yaptın peki?
kızlar dün bahsettiğim pijama sabahlık takımı ve geceliğimi göbüşlerimize ekledim bakabilirsiniz ayrıca göbeğimde görünüyor son hali :)))
sağlık ocağına gitmeniz zorunlu değil ben gitmiyorum artık çünkü orda ilgilenen bayan hemşire ve çok fazla bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum.doktoruma dordum yasal olarak eve yazı göndermedikleri sürece gitmen zorunlu değil dedi.komşum yeni hamile kalmıştı kimseye henüz söylememiş sağlıkocağı eve gelmiş ve herkese söylemiş bütün sürprizi kaçmıştı
Sağlık ocağına gitmek neden zorunlu olsun ki??? Ben 4. ayımdayım ve daha hiç gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum, gitmeye fırsatım da yok. Çalışıyorum....
Ama sigortası olmayan, herhangibir sağlık güvencesi olmayanlar için iyi bir hizmet, gebelik takibini, bebeğin aşılarını falan düzenli ve disiplinli takip ediyorlarmış....
mehaba kızlar herkesler iyidir inşallah herkes güzel bir gün geçirsin hiç kimsenin bir yeri ağrımasın opuyorumnanaktan
Sağlık ocağına gitmek neden zorunlu olsun ki??? Ben 4. ayımdayım ve daha hiç gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum, gitmeye fırsatım da yok. Çalışıyorum....
Ama sigortası olmayan, herhangibir sağlık güvencesi olmayanlar için iyi bir hizmet, gebelik takibini, bebeğin aşılarını falan düzenli ve disiplinli takip ediyorlarmış....
canım bende sordum
reçete yazdırmak için gittiğimde
sağlık ocağında ki aile hekimininde hamile 'hastaları' toplam 3 kere görmeleri lazımmış yasal olarak bu o doktorun zorunluluğuymuş
gelmezsen eve bildiri telefon herneyse açıklıyormuş
bana bi kağıda yazdı verdi
ilk 22 nisan öbür tarihi hatırlamıyorum ama kağıtta yazıyordu
benim bildiğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?