2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende henüz hiç kilo almadım ama yatarken doğrulurken bile zorlanıyorum
hantal ki ne hantal eşim dalga geçiyor benle unuttum şimdi ne dediğini

benim SOL tarafımda bi sızı gibi bi baskı var sizdede oluyor mu??
KORKUTUYOR BENı bir kaç gündür var
yatarken filan uyandırıyor
otursamda uzansamda geçmiyor

ben artık gitmeyi düşünmüyorum sağlıkocağına bir kere gittim hem iişimden geri kaldım 8de açılması gerekirken 9da açılıpta kahvaltı yapmalarını bekledim 9.30 kadar vakit öldürdüm ultrason falanda yok tansiyon kilo ölçüyor el ayaklarda şişlik varmı die soruyor o kadar bide bana istersen vitamin hapı ücretsiz verebilirim dedi istemedim zaten gerekli olan ilaçları dr veriyor.

bak sana bedava vit. verecekmiş biz parayla alıyoruz haha
zaten toplam 3kereymiş
ben çalışmıyorum ordada bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliyormuşsun
ben gideceğim yani varsın kayıtlara alınsın bilgiler
yarın birgün belki lazım olur

En basitinden bir alışveriş merkesine gidiyoruz, dönüşte pestilim çıkmış gibi oluyorum. Normalde her zaman gittiğimiz yerler, ama 10 dakkada bir mola alıyorum eşimden, birazcık oturayım diye.. Moralim bozuluyor yahu

deniz ve suray meltem hanım ayrıntılı usg için hangi haftalar da yapıldığını söledi sizze?? bana söledi ama unuttum

canım benim özel sebepten dolayı ben haftaya perşembe yaptıracağım ama bildiğim kadarıyla 20. haftada yapılıyor. bir problem çıkarsa amniyosenteze geç kalmayalım diye erken yapılacak.

Kızlar sizlerde çok çabuk yoruluyormusunuz? Daha 1 kg. aldım, hantallaşmadım daha, ama çok yoruluyorum hemen

Evet hemde nasıl özellikle bacaklarım ağrıyor.Daha bu haftalarda böyle olursak vay halimize.

Evet canım o sızılar benim sağ tarafımda vardı geçen hafta,şimdide sol tarafımda bi ağrılık hissediyorum,böyle sanki baskı yapıyormuş gib bişey.Belkide bebeğimdir :CüvCüv:

Bencede,tansiyon kilo ölçümü dr tarafından da yapılıyor zaten,düzenli olarak dr kontrolündeyiz.
Eğer zorla bi çağrı olmazsa gitmeyeceğim.

anladım kızlar teşekkür ederimmm,suraycım senden ricam en erken sen görüşüceksin meltem hanımla sorabilir misin kaçıncı haftaya kadar yapılıor

slm kızlar. o yorgunluk bende de var. üstelik ben cıtı pıtıyken 10 kilo aldım. hiç alısık değilim kiloya.

hamileliğimin ilk ayları milupa'ya üye olmustum bu gün kargom geldi. dergi, 1tane anne sütü arttırıcı cay. tek kullanımlık pişik önleyici krem,sampuan ve ıslak mendil numunesi göndermişler.

zaten kuulladığım vitamin ilacından 60 tane çıkıyor ve fiyatıda uygun:kedi:benim gittiğim sağlıkocağında kalp atışını falan dinleyemiyorsunz.

@kızılcık: evet ya bende bebekmi diyorum elimi koyuncu dalgalanıyor gibi acaba bebeği mi hissediyorum???
ama bebeği önce kendin içinden sonra da elinle dıştan hissetmen gerekmez mi?????

@happyangel: evet canım bende elevit kullanıyorum (Sende sanırım) 2aylığı 15lr
ama olsun (pintiliğim tuttu ) ben 15 lr bebişime ciciş alırım hahaha

aaa bizimkinde dinlenebiliyormuş hemşirecik söyledi

sağlıkocağı başka bir vitemin veriyor elevit olsa bende alırdım oraya kadar gitmişim zaten ama başka ilaç söyleyince korktum açıkçası:)

haha anladım canım
ya bu eleviti doğuma kadar kullanacağız dimi ?
hatta doğumdan sonra da kullanılıyor diye duymuştum
bazılarında kilo yapmış bende kutunun 1 bitti
kilo filan yapmadı. sende?

Bikaç kere seyrime gibi bir şey oldu böyle titredi resmen ama hafta bir falan hissediyordum.
eee herkeste bağırsak hareketidir deyince pek üstünde durmadım.Ama şimdi bi baskı bi ağrılık var sanki,elimi koyuyorum (zaten hiç çektiğim yok ki elimi karnımdan) hareket yok.
Bilmem ki belkide bebişimizdir,çok heyecanlanıyorum bi hareket etse diye bekliyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…