Kızlar sizlerde çok çabuk yoruluyormusunuz? Daha 1 kg. aldım, hantallaşmadım daha, ama çok yoruluyorum hemen
deniz ve suray meltem hanım ayrıntılı usg için hangi haftalar da yapıldığını söledi sizze?? bana söledi ama unuttum
hayırlı olsun çok yakışmış hamilelikte gecelikte benim aldığım geceliğe benziyor benimkide puanlı ama ben en çok önden pileli pijamanı beğendim güle oynaya kullan hihoyyyt :dance:
Kızlar sizlerde çok çabuk yoruluyormusunuz? Daha 1 kg. aldım, hantallaşmadım daha, ama çok yoruluyorum hemen
canım bende henüz hiç kilo almadım ama yatarken doğrulurken bile zorlanıyorum
hantal ki ne hantal eşim dalga geçiyor benle unuttum şimdi ne dediğini
benim SOL tarafımda bi sızı gibi bi baskı var sizdede oluyor mu??
KORKUTUYOR BENİ bir kaç gündür var
yatarken filan uyandırıyor
otursamda uzansamda geçmiyor
ben artık gitmeyi düşünmüyorum sağlıkocağına bir kere gittim hem iişimden geri kaldım 8de açılması gerekirken 9da açılıpta kahvaltı yapmalarını bekledim 9.30 kadar vakit öldürdüm ultrason falanda yok tansiyon kilo ölçüyor el ayaklarda şişlik varmı die soruyor o kadar bide bana istersen vitamin hapı ücretsiz verebilirim dedi istemedim zaten gerekli olan ilaçları dr veriyor.
Evet hemde nasıl özellikle bacaklarım ağrıyor.Daha bu haftalarda böyle olursak vay halimize.
Evet evet benimde bacaklarım çok ağrıyor, varis işaretimidir bu..bilemedimki....
Suraycım bu arada gecelk pijamaların çok şeker... Güle güle kullan :))
Evet hemde nasıl özellikle bacaklarım ağrıyor.Daha bu haftalarda böyle olursak vay halimize.
Evet evet benimde bacaklarım çok ağrıyor, varis işaretimidir bu..bilemedimki....
Aaaayyy varis hiç aklıma gelmedi...Umarım öyle bişey değildir yaaa.
@kızılcık: evet ya bende bebekmi diyorum elimi koyuncu dalgalanıyor gibi acaba bebeği mi hissediyorum???
ama bebeği önce kendin içinden sonra da elinle dıştan hissetmen gerekmez mi?????
@happyangel: evet canım bende elevit kullanıyorum (Sende sanırım) 2aylığı 15lr
ama olsun (pintiliğim tuttu) ben 15 lr bebişime ciciş alırım hahaha
aaa bizimkinde dinlenebiliyormuş hemşirecik söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?