2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bulantı için hiç dua etmedim o çok farklı bişey benim allaha şükür hiç bulantım olmadı bazen sabahları oluyordu o kadar o yüzden inşşallah böyle ilerdede rahat bir hamilelik geçiririm..

İnşallah böyle rahat edersin canım
kimisi bulantıyı hamileliğin bir simgesi gibi sanıyor hani bi garanti gibi
bende normal di ne çok fazla ne çok az
genelde yemek yemeyi ihmal ettiysem geç kaldıysam olurdu
yada canım istemeyerek bişey yersem
2 lokma bile olsa hoppp çıkardı hemen :kedi:
bizimkinin dediği dedik istemiyorum dedi mi zorlamayacaksın hahahahaha

kızlar doktor /80 kız dedi ama ben yine rüyamda erkek bebek doğurmuştum böyle rüya görüncede kıza odaklanamıyorum inş. bu sefer /100 belli olur gittiğimde kızmı erkekmi içmden hep erkek geçiyor

canım cevabın için çok teşekkür ederim.demek senin de biri boş keseydi.ben de benim gibi olan var mı diye çok merak ediyordum.inşallah bebişlerimiz sağsalim gelir dünyaya:Saruboceq:

geçmişler olsun
Allahtan hayırlısı kalbini bozma sen canım

wc ye tv :roflol: :roflol: :roflol:

nezaman arasam ordasın diyor kıyamam canın sıkılmasın diyor yaaa dalga geçiyor benle :kedi: hele afedersiniz ama kabızlık çekince yastık getireyim mi diyor bana
çok dalgacı benim adam yaaaa

haha aynı bulantı gibi
ilk baş herkez bulantım olsun diye nerdeyse dua ediyordu
sonrada nez aman bitecek , bitsin artık diye duaya başladı hahah

bu tekme işide ona dönecek sanırım kaydirigubbakcemile3

ya ben bulantım olsunda kilo almayayım die çok dua ettim olmadı :)))
ama yinede hiç kilo almadım duam kısmen kabul oldu sayılır :)))

ama bişi diyimmi tekme olayı bulantı kadar rahatsızlık verici bişiy değil
son aylarda resmen karnınız uzaktan görülebilecek bi şekilde şekilden şekile giriyor

kızlar doktor /80 kız dedi ama ben yine rüyamda erkek bebek doğurmuştum böyle rüya görüncede kıza odaklanamıyorum inş. bu sefer /100 belli olur gittiğimde kızmı erkekmi içmden hep erkek geçiyor

hayırlısı canım bende bugüne kadar hep erkek gördüm rüyamda
yarın gideceğiz dr. bakalım o ne diyecek

kızlarrrrrrrr
ben rüyamda bebeğimin öldüğünü gördüm kucağımda
ALlah hayır versin
emzirmek için kucağıma alıyorum ama nekadar güzellll
pamuk gibi maviş maiş gözlü
sonra birden resmen kuruyor elimde
buruş buruş oluyor
eşime sesleniyorum ağlıyorum filan
karnıma bakıyorum artık karnımdada yok diyorum
kızlar çok korktum yaaaa

ayyy karı koca alemsinizz ha ha haaaa :roflol::roflol::roflol:

haha kısmende olsa kabul olmuş duan olsun

bilmiyorum hiç yaşamadım görmedim de yakınımda böyle bişey
ama az çok tahmin edebiliyorum

nezaman arasam ordasın diyor kıyamam canın sıkılmasın diyor yaaa dalga geçiyor benle :kedi: hele afedersiniz ama kabızlık çekince yastık getireyim mi diyor bana
çok dalgacı benim adam yaaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayır olsun canım hep zihinlerimizde bebeklerimiz var bilinçaltımızda olamdık tilkileri dolaştırıyoruzda ondan bende hacca gitmişim güvenlik ten geçicez adam diyor burdan geçersen bebeği görcen utrason varmış geçiyorum anam mavi gözlü sarı bi bebek karnımda bide mavi gömlekli :)hihoyyyt herşeyi anladım ama içimde kıyafetli bi bebek çok komik hayır olsun hayra yoralımdaaaaa:)

kızlar benim bebiş öğleden sonraları tık tık yapıyordu.şimidi bekliyorum vursun diye...yicem bu bebişi yaa çok bağlanıyor insan dimi kızlarkaydirigubbakcemile3

rüyalar tersine çıkarmış bebeğinin ömrüne ömür katmışsın :ecrin_bebek:

haha kısmende olsa kabul olmuş duan olsun

bilmiyorum hiç yaşamadım görmedim de yakınımda böyle bişey
ama az çok tahmin edebiliyorum

ben gördüm insan başkasında görünce çok tıhaf oluyor
helede bekarken ve hamilelik duygusunu hiç tatmamışken
olağan üstü bi olay gibi gelirdi
ama şimdi anlıyorumki bu gerçekten Allahın büyük bir lütfu

minnacık yerde 3 kiloluk bi bebeğin nasıl döndüğünü
nasıl hareket ettiğğini akıllar almaz
Ama yüce rabbim akılların yetmediği yerlerdeedir

Cinsiyetlerini dusunup yatiyorsun ondan ruya goruyosun aklina takildigi icin bosver akisina birak ultrasonda kiz dedilerse bence kizdir,Allah gonlune gore verir insallah

:roflol::roflol::roflol:
hahahahaha)))ay çok güldüm.kıyafetle içerde olmasına...bide işyerindeyim napıyo bu kız kendi kendine sırıtıyo delirdi diyecekler.tutamıyorum kendimi yaw çok komik:roflol:

kızlar benim bebiş öğleden sonraları tık tık yapıyordu.şimidi bekliyorum vursun diye...yicem bu bebişi yaa çok bağlanıyor insan dimi kızlarkaydirigubbakcemile3

benimkide sanırım galbaa :) arasıa pıt pıt ediyor kısakısa yada birden bi seyirme gibi oluyor ufak ufak başladı herhaldee sürekli dinlemedeyim :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…