2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben şimdiye kadar çok net hissetmiyodum damar atar gibi oluyodu ama bebek olduğundan çokta emin değildim...
bugün 19 haftalık oldum dün akşamdan beri bir kaç defa tekme yediğimi hissettim :)))

kızlar hafta hafta gebelikte bugün yani 16. haftadan sonra çatlakların oluşmaya başladığını okudum
bu haftadan itibaren hergün yağ sürmemiz gerekirmiş
ben çok üşengeçim ne yapıcam bilmiyorum

bizimde yarın 16 hafta
bende haftada 2 kere filn yağlıyorum ama hergün hergün bilmem
üşenmeden ve unutmadan yapabilirmiyim???
sanırım ilk çatlakları görmeden biraz zor ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

istanbulda bide hava bgn serin soğuk havalarda krem sürmekte çok zor oluyor ben genelde çok üşüyen biri olduğum için.

aynen canım ya 2 gündür burda da yağmur yağıyor
soğuktanda üşüyüp üşeniyorum biraz sanırım :kedi:
havalar azıcık ısınsa ozaman da sıcak yapış yapış deriz haha
bol bol SU içmekte kremlemekten bile ii geliyorçuk çatlaklar için!!!!!
aklınızda bulunsun
deri daha elastike oluyor çatlamıyormuş!!!!!!!!!!!!!!!!!

benide bi ara çağırdılar bi defa gittim dahada gitmedim gerek görmedim aylık düzenli kontrollerimizi gerçekleştiriyoruz zaten
2.ve4.testlerin güzel çıksa bile ayrıntılı usgye göndercektir mutlaka
22 haftada yapılıyor zaten daha çok var diye söylememiştir
usgeyede ben ilk aylar çok girdim zararlı olduğunu zannetmiyorum
bebeklerimizi sık sık görüyoruz ne güzel hem zararlı olsa doktor müsade edermi

Son düzenleme:
ne güzel darısı bizm başımza inşşallah bizde yeriz o tekmelerden.ne kadar hevesliyiz bu arada tekme yemeye:ecrin_bebek:

bol bol tekme yersiniz inşallah canım kaydirigubbakcemile3
hakkaten çok meraklıyız ilerleyen haftalarda bu hareketlerden uyku uyuyamıcaz
ama şimdi oynasın istiyoruz ama tariffi imkansız bi duygu yaaa

haha evet canım biraz kaptırdık kendimizi sanırım
ben gitmekte zarar görmiyorum bırak bide başka gözler görsün
göz gözden üstündür dimi haha
bide kalp dinletiliyormuş bizim sağlık ocağında
bizim aile hekimi de çok ii bi adammış
bir kaç kere gittim çok ii bir insan ve dr. gerçekten
herşeye sakin sakin çok net bi şekilde açıklıyor

deyatlı usg: valla ben 12 haftalıkken gittiğimde 2li test yapıldı
sonra detaylı usg ve 3lü test fln yapcaz dedi önce bunun sonuçlarını alalım
(ii çıktı Allaha şükür)
ama erken sanırım belki ondan bişey dememiştir sana 20 haftada fln yapıyorlarmış genelde

neden devamlı komşun dr. gitmiyorsun?????
hayır canım zararlı değil ben ilk 12 hafta ya haftada 1 ya 10 günde bir gidiyordum
düşük tehlikesi fln var vs. onun için endişelenme
bebeğine bakmanın tadını çıkar zemuszemus

varis çorabı çok sıkıyormuş nasıl giyiyorsun ben alıpta giyememkten korkuyorum malum önümüz yaz sıcaklarda zor olur.

yooo.. hiç sıkmıyor... bedenine uygun aldığın sürece hiç sorun olmuyor. ben ten çorap aldım ince.. rahatlıkla giyiyorum... normal ince külotlu çorap giydim geçen. o da sıkmadı ama karın kısmı biraz rahatsız etti.. ama varis çorabının karın kısmı rahatsız etmiyo geniş çünkü... haa bi de ben hamileler için aldım varis çorabını.. karın kısmı geniş dediğim gibi...

bol bol tekme yersiniz inşallah canım kaydirigubbakcemile3
hakkaten çok meraklıyız ilerleyen haftalarda bu hareketlerden uyku uyuyamıcaz
ama şimdi oynasın istiyoruz ama tariffi imkansız bi duygu yaaa

haha aynı bulantı gibi
ilk baş herkez bulantım olsun diye nerdeyse dua ediyordu
sonrada nez aman bitecek , bitsin artık diye duaya başladı hahah

bu tekme işide ona dönecek sanırım kaydirigubbakcemile3

bulantı için hiç dua etmedim o çok farklı bişey benim allaha şükür hiç bulantım olmadı bazen sabahları oluyordu o kadar o yüzden inşşallah böyle ilerdede rahat bir hamilelik geçiririm..

Amin canım ALLAH herkeze nasip etsin hayırlısıyla!!!!!!

@su: kızlar aynı dert bende de var hele bu gece kaç kere uyandım wc ye anlatamam eşim diyor aşkım yine nereye daha yeni geldin hahha
napim diyorum bende bayılmıyorum güzelim uykumu bölmeye ama yatağa yapsamda memnun olacağını sanmıyorum

yinede su ÇOK ÖNEMLİ kızlar varsın sık sık wc ye gidelim nelere katlanıyoruz buna da katlanırız yawww
normalde bile su nekadar önemli insan hayatında hele şimdi hamileyken çok çok daha önemli
eşim sağolsun wc ye tv taktıracakmış ( gıcık dalga geçiyor benle )

canım cevabın için çok teşekkür ederim.demek senin de biri boş keseydi.ben de benim gibi olan var mı diye çok merak ediyordum.inşallah bebişlerimiz sağsalim gelir dünyaya:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…