kızlar hafta hafta gebelikte bugün yani 16. haftadan sonra çatlakların oluşmaya başladığını okudum
bu haftadan itibaren hergün yağ sürmemiz gerekirmiş
ben çok üşengeçim ne yapıcam bilmiyorum
istanbulda bide hava bgn serin soğuk havalarda krem sürmekte çok zor oluyor ben genelde çok üşüyen biri olduğum için.
ay kızlar amma hızlı geçiyosunuz konuları
size yetişene kadr başka konuya geçiyosunuz hepside bizi ilgilendiren konular şu sağlık ocağı meselesi 20 haftada çağrdılr ama drum git yada gitme diye b,şey demedi hatta kaydımı gizli tutmuş ben başka bi hastaneye gittiğimde hamile olduğmu sölemiştm kendi drumdan değil başka hastaneden almşlar bilgilerimi eve geldler 2 tane hemşire hatta benim drumuda tanıyolar ben açıklayınca drumu şaşırdılar acaba neden bilgiye girmedi diye 2 konu detaylı usg benm drum hiç bahsetmiyo bile ama 2li vae 4 tesdimizi yaptı onlarda herşey normal drumda iyi bi drdur ne yapmalıyım bu durumda bide benim komşum dr ona gidiyom ayrıyetten kendi drmın haberi yok ve komşum olan dr un usg si 4 boyutlu ayda 2 defada ona gidiyom usg zararlımı
ne güzel darısı bizm başımza inşşallah bizde yeriz o tekmelerden.ne kadar hevesliyiz bu arada tekme yemeye:ecrin_bebek:
bol bol su içmeye çaba harcıyorum ama bütün günüm wc de geçiyor..
bol bol su içmeye çaba harcıyorum ama bütün günüm wc de geçiyor..
ay kızlar amma hızlı geçiyosunuz konuları
size yetişene kadr başka konuya geçiyosunuz hepside bizi ilgilendiren konular şu sağlık ocağı meselesi 20 haftada çağrdılr ama drum git yada gitme diye b,şey demedi hatta kaydımı gizli tutmuş ben başka bi hastaneye gittiğimde hamile olduğmu sölemiştm kendi drumdan değil başka hastaneden almşlar bilgilerimi eve geldler 2 tane hemşire hatta benim drumuda tanıyolar ben açıklayınca drumu şaşırdılar acaba neden bilgiye girmedi diye 2 konu detaylı usg benm drum hiç bahsetmiyo bile ama 2li vae 4 tesdimizi yaptı onlarda herşey normal drumda iyi bi drdur ne yapmalıyım bu durumda bide benim komşum dr ona gidiyom ayrıyetten kendi drmın haberi yok ve komşum olan dr un usg si 4 boyutlu ayda 2 defada ona gidiyom usg zararlımı
varis çorabı çok sıkıyormuş nasıl giyiyorsun ben alıpta giyememkten korkuyorum malum önümüz yaz sıcaklarda zor olur.
allah olmayan herkese bu duyguyu nasip etsin
aynen arkadaşım yaa okadar çok gidiyorum ki sıkılıyorum artık eşim diyo sana su yetiştiremiyorum sempatiksalakcinni
bol bol tekme yersiniz inşallah canım kaydirigubbakcemile3
hakkaten çok meraklıyız ilerleyen haftalarda bu hareketlerden uyku uyuyamıcaz
ama şimdi oynasın istiyoruz ama tariffi imkansız bi duygu yaaa
çok komik ama artık dışarı çıkmaya korkar oldum tuvaletim gelicek diye çıkmadan 1 saat önce kesiyorum içmeyi ancak öle çıkıyorum.
çok komik ama artık dışarı çıkmaya korkar oldum tuvaletim gelicek diye çıkmadan 1 saat önce kesiyorum içmeyi ancak öle çıkıyorum.
nur5555 kanamada beklemeseydin gitseydin dra
benimde iki kese vardı biri boş çıktı büyüdü ama boştu hep sonra küçüldüğünü söylemişti dr
ama kanamam olmadı olmasıda normal bişey canım üzülme hiç bişey olmaz senin gibi olanlarda çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?