2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haha anladım canım
ya bu eleviti doğuma kadar kullanacağız dimi ?
hatta doğumdan sonra da kullanılıyor diye duymuştum
bazılarında kilo yapmış bende kutunun 1 bitti
kilo filan yapmadı. sende?

doğuma kadar kullanıcağımı biliyorum ama sonrasını bilmiyorum bende ilk kullandığım hafta çokiştah açtı sonra alıştım kullandım kullanalı 2 kilo almışım normaldir herhalde diye düşünüyorum.

aynen canım benim elimde yapıştı karnıma haha
bende elimi karnıma koyunca arada hissediyorum bi dalgalanma ama
erken filn diyorlar dediğin gibi
ama ben karın ve bel bölgemde çok zayıfım yağ filan yok ya belki diyorum erken hissediyor olmam mümkündür haha ee yarın 16 hafta olacağız
ve dr. amcamıza gideceğiz onada bi sorayım ne var orda diye haha

kızlar merhabaa....
bende varis başlangıcı var.. eğer hemeroidin varsa damarlarınız genişlemeye çok müasit demek oluyor... şu an varisim yok ama çok meyilliyim.. her an olabilir diyerek dr bana varis çorabı almamı önerdi. sürekli giyiyorum onu... çok şükür varis falan çıkmadı daha... inş bundan sonrada çıkmaz.. öyle r sıkıntısı olana çorabı tavsiye ederim

tam kaç haftasın bilmiyorum ama 2kg çok çok normal
10 kg alanlar var
ben daha önceleri başka bi hamilelik vitamini vardı onu kullanıyordum oda folik asitli
yurtdışından almıştım dr. dedi o bitsin elevite geçersin diye
bizde öyle yaptik hiç iştah açma filan yapmadı
emzirirkende kullanılıyormuş xtra vitamin olarak
ben kullanacağım sanada tavsiye ederim
hahah doğurduk bitti sanki de haha derdime bak :kedi: kaydirigubbakcemile3

ama olsun aklımızda bulunsun dimi yerimseniben

İnşallah iyi haberlerle dönersin canım.Bende yağ dersen kilo kilo var maşallah :))
Ama belki dedğin doğrudur erken hissedebilirsin,bakalım dr ne diyecek sana.

şimdiden kullanırmıyım bilmiyorum doğumdan sonraki kilolara bakıcaz artık ondan sonra vitamin kullanmaya belki ihtiyacımız kalmaz artık:d

bende 17*3 teyim herkes bu haftalarda hissetmen lazım diyince bazen ona odaklanıyorum bekliyrum hareket edicekmi diye

ilk hamilelikte 19/20 haftada hissedilir diyor dr.lar ve siteler
bende bekliyorum canım ona bakarsan hemde haftalardır haha
insan hevesleniyor merak ediyor
ve her insan bir değil ki kimi 16da hissediyor kimi 21 haftada
İnşallah biz okadar beklemeyiz lmaz:

İnşallah iyi haberlerle dönersin canım.Bende yağ dersen kilo kilo var maşallah :))
Ama belki dedğin doğrudur erken hissedebilirsin,bakalım dr ne diyecek sana.

İnşallah canım. cinsiyeti de çok merak ediyoruz
3lü test detaylı usg bişeyler diyordu dr. bakalım
bu gittiğimizde neler olacak

inşallah beklemeyiz sabırsızlanıyorum şimdiden..

kızlar hafta hafta gebelikte bugün yani 16. haftadan sonra çatlakların oluşmaya başladığını okudum
bu haftadan itibaren hergün yağ sürmemiz gerekirmiş
ben çok üşengeçim ne yapıcam bilmiyorum

şimdiden kullanırmıyım bilmiyorum doğumdan sonraki kilolara bakıcaz artık ondan sonra vitamin kullanmaya belki ihtiyacımız kalmaz artık:d

haha olsun ya çabuk veririz bence
hem ufaklıklardan yemek yemeye fırsat kalırmı bakalım
ben bide çok düzensiz besleniyorum normalde en azından vitaminsiz kalmam
kendimi suçlu hissetmem bebeğime karşı

ay kızlar amma hızlı geçiyosunuz konuları
size yetişene kadr başka konuya geçiyosunuz hepside bizi ilgilendiren konular şu sağlık ocağı meselesi 20 haftada çağrdılr ama drum git yada gitme diye b,şey demedi hatta kaydımı gizli tutmuş ben başka bi hastaneye gittiğimde hamile olduğmu sölemiştm kendi drumdan değil başka hastaneden almşlar bilgilerimi eve geldler 2 tane hemşire hatta benim drumuda tanıyolar ben açıklayınca drumu şaşırdılar acaba neden bilgiye girmedi diye 2 konu detaylı usg benm drum hiç bahsetmiyo bile ama 2li vae 4 tesdimizi yaptı onlarda herşey normal drumda iyi bi drdur ne yapmalıyım bu durumda bide benim komşum dr ona gidiyom ayrıyetten kendi drmın haberi yok ve komşum olan dr un usg si 4 boyutlu ayda 2 defada ona gidiyom usg zararlımı

haha olsun ya çabuk veririz bence
hem ufaklıklardan yemek yemeye fırsat kalırmı bakalım
ben bide çok düzensiz besleniyorum normalde en azından vitaminsiz kalmam
kendimi suçlu hissetmem bebeğime karşı

bende işyerindeyken düzensiz besleniyorum ama evde bebeğimle daha düzenli yemek yerim bol bol süt yapan şeyler yeriz artık.

Evet canım cinsiyeti bende merak ediyorum.kız istiyorum ama bakalım hayırlsı ne ise o olsun
İnşallah.

hayırlısı canım banada oğlan gibi geliyor
kendi tercihim yok ama bana öyle geliyor

hadi size ii uykular!! biz 11de uyandık bugün şimdilik uykumuz yok
kahvaltı yaptık birazdan meyve yeriz ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…