kizlar dun gece canim cok sikildi cok agladim hala gozlerim aciyo esim arkadaslari ile disari cikti bana 11 gibi gelirim dedi 2.30 da geldi ne mesaj cekti ne aradi bende bekledim .
ama cok canim sikildi hamileliktenmidir nedir dahada hassas oldum dedimki bir mesaj cekmek bile aklina gelmedimi ozur diledi falan ama dedimki ben ailemi isimi biraktim geldim bunumu yapicaksin hep bana ozur diledi birde kizlar ne biliyim esim iyi ama kultur farkliya dedimki kimle gittin sadece erkekmi vardi kiz erkek grupmu kiz yoktu kesinlikle dedi gerci normal bunalrda inanmiyorum sana ben turkiyeyi biraktim hayatimi biraktim sen ufacik kendinden aliskanliklarindan taviz vermiyosun dedim gitti gece arkadasini aldi eve getirdi cocuk vallahi kiz yoktu diyo dedimki konusma benle tum gece ozur diledi ama cok uzuldum aklima hep sacma sacma seyler geliyo bebegimle ortada kalicam senin kulturune alisamicam galiba falan ailemi ozledim agladim agladim hala gozlerim aciyo
Saadetçim hamilelik hormonları sana da yunlar oynamaya başlamış tatlım....
Eşin tabiiki de hata etmiş geç kalacağını arayıp söyleyebilirdi...
Ama arkadaşlarıyla çıkmış grupta kız olsa ne olur sırf erkek olsa ne olur, yani niye bu kadar büyüttün bu konuyu, milleti gece yarısı evinden çıkarıp şahitlik yaptırtacak kadar büyütmeye gerek yokmuş bence....
Bu arada belki seni bu söylediklerimle üzücem ama benim eşim bana ben senin için yerimi yurdumu bıraktım geldim, sen ufacıkalışkanlıklarından taviz vermiyosun dese ben tepki gösterirdim... Sırf benim içinmi yaptın, sevdin benle evlenmek istediğin için yaptın, ve ben severken de alışkanlıklarımla beraber sevdin, şimdi neden onlardan vazgeçmemei istiyosun derdim...
O yüzden bence bu senin için tr yi bıraktım buraya geldim muhabbeti iyi olmamış... Sonuçta eşini sevdin ve hayatının kalanını onla geçirmek istediğin, onunla mutlu olduğun için onun yanına gittin, yani sadece onun için değil aynı zamanda kendi mutluluğun için gittin....
Umarım bana kırılmazsın....
kaç kilo aldın canım sen şimdiye kadar fazla almamış olman lazım maş. koşturmacadasın ben evde otur hep kilo çalışmak hamilelikte zor ama bir yandan da faydalı hareket halindesin
Görmedim canım. İşyerinde sürekli açık duruyor ama ben hep bakamıyorum, o zaman kaçırıyorum işte. Bulantım oldu ama ekmek bastırdığı için sürekli ekmek yedim. Bazen günde 2 ekmek yediğim oluyordu o kadar yani. Bir de ben müsaitim kilo almaya. İlk oğlumda 30 kg almıştım. 16. haftada gittim en son doktora bebek 180 gr olmuştu. Cinsiyeti erkek canım. Ayrıntılı usg ye Ankaraya Lütfü hocaya gidecektim doktorumda onu önermişti ama yolculuk yasak bana nasıl yapacağımızı haftaya kontrolüm var konuşacağız bakalım. Sen yaptırdınmı?
kizlar dun gece canim cok sikildi cok agladim hala gozlerim aciyo esim arkadaslari ile disari cikti bana 11 gibi gelirim dedi 2.30 da geldi ne mesaj cekti ne aradi bende bekledim .
ama cok canim sikildi hamileliktenmidir nedir dahada hassas oldum dedimki bir mesaj cekmek bile aklina gelmedimi ozur diledi falan ama dedimki ben ailemi isimi biraktim geldim bunumu yapicaksin hep bana ozur diledi birde kizlar ne biliyim esim iyi ama kultur farkliya dedimki kimle gittin sadece erkekmi vardi kiz erkek grupmu kiz yoktu kesinlikle dedi gerci normal bunalrda inanmiyorum sana ben turkiyeyi biraktim hayatimi biraktim sen ufacik kendinden aliskanliklarindan taviz vermiyosun dedim gitti gece arkadasini aldi eve getirdi cocuk vallahi kiz yoktu diyo dedimki konusma benle tum gece ozur diledi ama cok uzuldum aklima hep sacma sacma seyler geliyo bebegimle ortada kalicam senin kulturune alisamicam galiba falan ailemi ozledim agladim agladim hala gozlerim aciyo
hamilelikte hormanlar çok değişik eften büften bişeye ağlıyorsun geçen hafta başıam geldi fiskos masasının üstündeki örtüyü temzilk yaparken kaldırıdım silktim sonra geldim yerin ekodum bitarafı sakıyor diyer yani tüksete 1 değil 2 değil kaldırıyorum gene koyuyorum yok düzgün durmuyo ayy sen ben bi başaldım ağlamaya eşimde diyo ne oldu çocuk gibi ağlaya ağlaya anltıyorum durumu sonra anladı sarıldı bana ben başaldım daha çok ağalamaya sonra sakinleştim koyamayalım dedi seni üzüzyorsa fiskosu kaldırdık şimdi :) komikkkkkkkk şimdi ama ozman ne düşündüm bilmiyorum
canım üzülme o bendede var eşimi sanırım eşimi çok seviyorum paylaşamıyorum adam maç izlemeye bile gidince geldiğinde surat yapıyordum ben bütün gün seni bekledim evde sen benle oturmadın 2 saat dışarda kaldın yalnız bıratın yazık onlarada ev iş arasındalar bizi sevip değer vermeseler hiç umurlarında olmaz benim kocişte hala maça gideceği zaman kararsız kalıyor üzüldü bir kere ağladığıma zaten ayda 1 dışarı çıkıyor bence biraz hakları ayda yılda bir arkadaşlarıyla olmak üzülme sen zaten çok üzülmüş eşin seni çok seviyor belli
hamilelikte hormanlar çok değişik eften büften bişeye ağlıyorsun geçen hafta başıam geldi fiskos masasının üstündeki örtüyü temzilk yaparken kaldırıdım silktim sonra geldim yerin ekodum bitarafı sakıyor diyer yani tüksete 1 değil 2 değil kaldırıyorum gene koyuyorum yok düzgün durmuyo ayy sen ben bi başaldım ağlamaya eşimde diyo ne oldu çocuk gibi ağlaya ağlaya anltıyorum durumu sonra anladı sarıldı bana ben başaldım daha çok ağalamaya sonra sakinleştim koyamayalım dedi seni üzüzyorsa fiskosu kaldırdık şimdi :) komikkkkkkkk şimdi ama ozman ne düşündüm bilmiyorum
canim ya sen bendende duygusalmissin bu aralar :)
dogru esim diyoki is arkadasi hamileydi kiz durup dururken agliyomus anliyo az cok hormonlarin yapiyo diyo ama ben baslarsam bir agliyorum icimi ceke ceke gorsen kim oldu dersin elimde meyve bir yiyorum bir burnumu siliyorum.
senin olayda olan zavalli fiskosa olmus bendekindede benimkinin arkadasina gece gece kalti geldi adam onunda kiz arkadasi yeni hamile abi korkuyorum bizimkidemi boyle olucak demis :)
canım hamilelikten dolayı hormonlarının oyunları başlamış bence..bukadar büyütme bak eşin senin için neler yapıyormuş sana yemekler börekler birsürü kolaylık yaptığından bassediyorsun birgece arkadaşlarıyla çıkmış çokmu canım evt bi msj atabilirdi söylediği vakitte gelmediği için ama kırk yılda bi çıkmış sende onun üzerine gitmeseydin çok fazla..,
herzaman olmadığı sürece evlilik anlayışta gerektirir....birde evlenince illa sana herşeyiyle bağımlı olmasın kişilerin kendine özgü hayatlarıda kalsın bence ben bundan yanayım..ben eşime bazen diyorum çık erkek arkadaşların görüş felekten birgece çal diyorum ama daha hiç çıkmadı..yani ne bileyim..çok üzerine gitme...bide o seni ingiltereye alıp zincire vurmadı ki karşılıklı karar verdiniz evlenmeye şartlarınıza...hem oda türkiyeye gelebilirim demiş ozamanlar sana ve hala diyormuş...bence bunları konu yapıp yüzüne vurma..bence anlayışlı bir eşin var ama sen çok duygusallaşmışsın...
bendede olmuştu geçenlerde..bişeye moralim bozuldu çok salak bişey şimdi söylesem gülersiniz ama moralim bozuldu işte o gece kendi kendime ağladım bütün gece...bi geçiyor yine geliyor...artık 11 de falan yattım yatağa hala ağlıyorum allahım diyorum noluyor ya düşününce çok saçma diyorum biryandan ağlıyorum...
sabah kalktığımda hala ağlayasım vardı...insan hamilelikte son çizgisinde yaşıyor sanırım üzüntüyüde mutluluğuda
kızlar bebeklerinize oda yapacakmısınız
ben düşünmüyorum, yatak odasına beşik yatak alacağız nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?