2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yürümek bebeği yoruyormuymuş kızlar bebektemi zayıflıyor ben yürüyünce kafama yakıldı şimdi zaten kaç grameyvahedigeldismile

canım kafana takma duygusallaşıyoruz bu dönemelerde belki seni yanlız bırakması doğru olmamış ama çokta fazla sıkmamalısın böyle yaparsan bunaltabilirin onu ailenden uzak olmada bunu kamçılamış zaten hatasını anlayarak öür de dilemiş eminimki başka bi dönem gitseydi bukadar üüzlüp kafana takmazdın ii düşün ii olsun canımm

yok canim niye kiriliyim haklisin dogru ama ozluyorum ailemi,isimi bazen evdede yanliz zaman gecmiyor kocaman ev oda oda dolasiyorum ben esime gitte arkadasini al getir demedim kendi gitti tutamadim ne biliyim ya bazen sariyorum konusma benden azcik uzar dur diyorum geliyo ustume ustume deli ediyo beni.
biz bir kere nisanliyken bu partiye gittim demisti resimlere baktim sadece erkekler sonra arkadasinin facebook sayfasinda eski kiz arkadasida gerci bir kac kiz arkadasi karisik gitmisler tabi demiyo bana ama bunalrda gayet normal iliski bittioyse bitti bende naisl gicik oluyorum o kadina 10 senelik iliski yani batiyo esim diyoki gecti bitti ben senden gordugum degeri kimseden gormedim aklima eski gunelr geldikce sadece nefret ediyorum ne alakam olur diyo ama

sanki yine her sey gecicek ben bir sey gorucem gibi geliyo ne biliyim takinti yapiyorum belkide.

kaç kilo aldın canım sen şimdiye kadar fazla almamış olman lazım maş. koşturmacadasın ben evde otur hep kilo çalışmak hamilelikte zor ama bir yandan da faydalı hareket halindesin

2 kilo aldım 64 tüm 66 oldum ama ama mart 13ten beri binmedim tartıya sanırm 2 kilo flan almışımdır ama kotalrım falan oluyo ama düğmeleri açık şekilde göbişim bayağı belirgin

benimde kız bebegim. detaylı için haftaya salı gidecez. gecen hafta 260 gr 21cm civarındaydı. karnım koacaman oldu görenler ikiz mi diye soruyor. bende 1 ay öncesinden PROF. DR. MUSTAFA SALİH'den randevu aldım.

canım hamilelikten dolayı hormonlarının oyunları başlamış bence..bukadar büyütme bak eşin senin için neler yapıyormuş sana yemekler börekler birsürü kolaylık yaptığından bassediyorsun birgece arkadaşlarıyla çıkmış çokmu canım evt bi msj atabilirdi söylediği vakitte gelmediği için ama kırk yılda bi çıkmış sende onun üzerine gitmeseydin çok fazla..,
herzaman olmadığı sürece evlilik anlayışta gerektirir....birde evlenince illa sana herşeyiyle bağımlı olmasın kişilerin kendine özgü hayatlarıda kalsın bence ben bundan yanayım..ben eşime bazen diyorum çık erkek arkadaşların görüş felekten birgece çal diyorum ama daha hiç çıkmadı..yani ne bileyim..çok üzerine gitme...bide o seni ingiltereye alıp zincire vurmadı ki karşılıklı karar verdiniz evlenmeye şartlarınıza...hem oda türkiyeye gelebilirim demiş ozamanlar sana ve hala diyormuş...bence bunları konu yapıp yüzüne vurma..bence anlayışlı bir eşin var ama sen çok duygusallaşmışsın...
bendede olmuştu geçenlerde..bişeye moralim bozuldu çok salak bişey şimdi söylesem gülersiniz ama moralim bozuldu işte o gece kendi kendime ağladım bütün gece...bi geçiyor yine geliyor...artık 11 de falan yattım yatağa hala ağlıyorum allahım diyorum noluyor ya düşününce çok saçma diyorum biryandan ağlıyorum...
sabah kalktığımda hala ağlayasım vardı...insan hamilelikte son çizgisinde yaşıyor sanırım üzüntüyüde mutluluğuda

Son düzenleme:
hamilelikte hormanlar çok değişik eften büften bişeye ağlıyorsun geçen hafta başıam geldi fiskos masasının üstündeki örtüyü temzilk yaparken kaldırıdım silktim sonra geldim yerin ekodum bitarafı sakıyor diyer yani tüksete 1 değil 2 değil kaldırıyorum gene koyuyorum yok düzgün durmuyo ayy sen ben bi başaldım ağlamaya eşimde diyo ne oldu çocuk gibi ağlaya ağlaya anltıyorum durumu sonra anladı sarıldı bana ben başaldım daha çok ağalamaya sonra sakinleştim koyamayalım dedi seni üzüzyorsa fiskosu kaldırdık şimdi :) komikkkkkkkk şimdi ama ozman ne düşündüm bilmiyorum

Kızlar herkes kendien iyi baksın sıkmayın canınızı hiçbirşeye
Benim uykum geldi biraz dinleneyim bakiyim bebişimde dinlensin.

saadet canım bende de kıskanclık var. düşündükce insan sadece kendini yiyip bitiriyor. baska bir işe yaramıyor. sonra onlarda bu kıskanclıktan bıkıyor. aklında olmada bile biz söyledikce akıllarına giriyormus. Aman zor işler.

haha canım o fiskos bahanesi olmuş sen dolmuşsun :) rahatlamışsındır ama şimdi
arada bende de oluyor saçma sapan şeye ağlıyorum
kocacım da teselli ediyor ya ii geliyor haha

bana diyoki ben 33 yasindayim beni birakirsan kim alir beni bir daha komik ya agliyo :)
ben yuva kurdum yuva kurmak icin yillarca ugrastim sen hayalimi gerceklestirdin diyo aglarsam hele nasil uzuluyo bana diyoki turkiyeyi cok ozlediysen ev alalim yazlik gibi her yaz uc ay git bebekle kopek iste aliyim kedi iste aliyim sikilirsan diyo deidmki yeter iki kopek bir kedi bunalr bile deli ediyo beni istemem dedim.
benim asil derdim calismiyorum ya bu beni deli ediyo galiba ama esim bekle bebekten sonra bakariz diyo bulmustum bir is turkce ile ticaret yapan bir sirket cok guzledi ama hamileyim diye baslamadim daha dogrusu soyleyince sirket kabul etmedi yarim birakirim diye o gucume gidiyo galiba.

canim ya sen bendende duygusalmissin bu aralar :)
dogru esim diyoki is arkadasi hamileydi kiz durup dururken agliyomus anliyo az cok hormonlarin yapiyo diyo ama ben baslarsam bir agliyorum icimi ceke ceke gorsen kim oldu dersin elimde meyve bir yiyorum bir burnumu siliyorum.
senin olayda olan zavalli fiskosa olmus bendekindede benimkinin arkadasina gece gece kalti geldi adam onunda kiz arkadasi yeni hamile abi korkuyorum bizimkidemi boyle olucak demis :)

evet belkide biçok şeyin birikimi oldu gerçi öğel herşeyi hemen kafama takan biri değilim çobucakta sinirlenmem ama işte olacağıana ya

haklisin canim esim cok anlayisli yani yillar once burdan bir arkadasim vardi tatilde tanismistik adam bizim yaslarda karisi vardi adamin karisi oldu knserden arada mesaj atiyo geliyim bir seyler icelim dedi yok dedim esim dediki istersen gorus arkadasinsa dedi normal hani benim babam falan olsa ne isin var adamin karisi gecen ay olmus hemen seni niye ariyo ne isin var aksam aksam disarda der dedimki turk olsan kiskanirsin diyoki kim diyoki kiskanmiyorum kiskaniyorum ama sana guveniyorum diyo dogru beni zincire falan vurmuyo hic kisitlamiyo ben kendime dikkat ediyorum ama adama yoks agiol dedim ki adam beni en az 5 kere aradi hamileyim sagligim iyi degil dedim adam bana diyoki karim benden buyuktu bizim bebegimiz olmadi sana hayran kaliyorum diyo deyince dahada uzaklastim mesajlarina falan cevap vermiyorum ama esim ses cikarmadi sen kendine dikkat edersin dedi sadece.
esim cok iyi ama diyorumki hep calisiyosun ya sikilirsan benden guluyo senden niye sikiliyim 50 yil sonra belki diyo ne biliyim iste .

Hamilelikten hassaslasmisindir canim birde ailen yaninda degil daha zordur senin icin ama bebegini dusun dogduktan sonrayi dusun ne guzel yalniz kalmiycaksin.

ben düşünmüyorum, yatak odasına beşik yatak alacağız nasipse

ben ilk baş çok istiyordum ama şimdi tereddüt ediyorum
elbise dolabını napacaksın??
(bide benim yatak odam küçük sayılır yatak oda takımım zor sığdı yani)
1 küçük hani büyümeyen beşik sığar ama elbise dolabı vs???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…