canim benim sahsi gorusum cok uzun sure alma yanina alisir gerek yok ben iki uc ay sonra koycam odasina kucak hele hic alistirmicam kendi odasinda alirsin ufak bir kamera biri sende biri onda zaten odalar yakin oda odasina alisir 1 yil fazla bence ben gecen tanidiga gittim bebek 4 aylik besigi var oturma odaisnda normalde orda kamera var mutfakta anne izliyo gece ise kendi odasina gidiyo kamerada birlikte anne 5 dakka bir yada ses gelirse bakiyo eger uyaniksa falan gidiyo odaya :) tamirat islerinide hamileligin cok ilerlemediyse bitir derim yada bebek gelince iyi hissetmyorsan kendini zamanin var .
canim kusma dedin aklima geldi allah korusun aman ama bebekler kusuyo sonra nefes alamiyorlarya bebekler icin ozel yastik gordum delikleri var bebek nefes alabiliyor kusar yada donerse nefes almasina olanak veren yastiklar var benmi cahilim bilmiyorum ama yeni gordum iyiymis dedim.
ozaman o beşiklerdende almak gerekecek demekki..6 ay kullanmak için oluyormuş oda nekadar az.....sonra bebek büyüdüğünden dar geliyormuş....
aslında bizde odayı sonra yaparız diyorduk ama bende düşündüm ha 6-7 ay sonra ha 6-7 ay önce hazırlıkları yaparken alalım gitsin ya ben durmadan bebek hazırlığı yapmak istemiyorum ...şimdi hazır hevesim varken hepsini yaparım diye düşündüm...bide mevlütte falan millet geliyor odasını görürler bari..herkez meraklı şimdi odasına bakalım falan derler işte iyi olur..evdede 2 odam boş..taşınırlen birini pembeye birini sarıya boyamıştık...şimdi kız olduğuna göre pembe odayı hazırlarım diyorum..bayada büyük odamız...
Hıı tabii bu arada bu her kafadan seslere eşim de şahit oluyor ve bak bi beşikle halloluyormuş, ne gerek var bi odaya 2002500 lira vermeye, 1 yaşına falan gelnce oda alırız diyor, ama ben oda yapmak istiyorummmmmm...
Bu arada ben de ya beyaz yada akçaağaç renginde alıcam mobilyayı, sadece kulplarını falan renkli ve şekilli alıcam. Renkli cıvıl cıvı nevresim perde ve aksesuarlarla renklendirmeyi düşünüyorum....
Çünkü büyüyen bşikli oda takımları çok rahat 10 yaşına kadar falan kullanıabiliyor, ama 6 yaşından sonra odayı beğnmiyorlarmış, beb büyüdüm ama bu oda bebek odası diye burun kıvırıyrlarmış.... (özellikle çok cicili bicili çiçekli böcekli oda alan arkadaşlarımın çocukları böyle diyorlarmış)....
bende katılıyorum buna sonra çok zor oluyormuş...bide çocuk sonra seni idare ediyor hiç rahat vermiyor.çok zor olur..bende kucağa kesinlikle alıştırmak istemiyorum..sonra esir etmesin beni..zevkle bakmak varken işkenceye dönüşmesin diyorum.inşallah başarabilirim...
mesela bi yazıda okudum bebği kendi yatağında uyutmaya çalışın diyor bir süre sonra çok rahat edermişiz..ağladığında kucak yapmayın mutlaka 1-2 geceden sonra sessiz kalıp kendisi uyumaya başlayacaktır diyor....yanında oturup ona masal okuyup şarkı söyleyin ağlamayı keser kucak yapmayın diyor..
selam herkese...internetten hiç normal ve sezeryan doğum videolarını izlediniz mi...sezeryan tam bir felaket gözüküyo...insan gözlerine inanamıyo o ne öle ya..
Gerek yok.... Sezeryan da yeterince kötü normal doğum da....
Sonuçta videoları izlemek bize bişey kazandırmayacak, biz bi faydası olmayacak..
O yüzden en iyisi içimizi ferah tutup doğum yapacak ne ilk nede son kadın olmadığımızı düşünmek....
Zelcan doktordan geldinmi? daha gitmedin mi? Durumlr ne? :))
canım akşam 7de randevumuz eşim çalıştığıiçin akşama alıyoruz hep
stresle saat sayıyorum eyvahedigeldismile
İnşallah güzel haberler veririm canım akşama
hala içimdeki korkuyu tam atamadım
aynen bebek görmeye gelenler mevlüt filan meraklı millet
bende hevesleniyorum tabii canım
işte biz önce biraz tadilat yapıp odayı ikiye bölmemiz lazım oda biraz beni tereddütte bırakıyor eyvahedigeldismile
ama er yada geç nasıl olsa yapılacak ve dediğim gibi benim yatak odama o büyüyen beşik vs. zaten sığmaz
ufak bi beşik gibi bişey almak lazım
onlarda derin olmuyor!!! dikkat etmek lazım bebek düşebilir Allah korusun
ama sen şanslıymışsın sade mobilya alacaksın
bizi birde küçük bir inşaat bekliyor off yaaa
usta girse 1 belki 2 güne biter ama işte insanın gözü korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?