2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende katılıyorum buna sonra çok zor oluyormuş...bide çocuk sonra seni idare ediyor hiç rahat vermiyor.çok zor olur..bende kucağa kesinlikle alıştırmak istemiyorum..sonra esir etmesin beni..zevkle bakmak varken işkenceye dönüşmesin diyorum.inşallah başarabilirim...

mesela bi yazıda okudum bebği kendi yatağında uyutmaya çalışın diyor bir süre sonra çok rahat edermişiz..ağladığında kucak yapmayın mutlaka 1-2 geceden sonra sessiz kalıp kendisi uyumaya başlayacaktır diyor....yanında oturup ona masal okuyup şarkı söyleyin ağlamayı keser kucak yapmayın diyor..

evet tatlım bir de o yastık var ama bebeklere yastık önermiyorlar 1 yaşına kadar.. Ben yan yatırma yastığı alıcam, böylece kusma durumlarında bile sırtüstü falan olmayacağı için boğulma riskini ezn aza indrmiş oluruz....

aynen bebek görmeye gelenler mevlüt filan meraklı millet
bende hevesleniyorum tabii canım
işte biz önce biraz tadilat yapıp odayı ikiye bölmemiz lazım oda biraz beni tereddütte bırakıyor eyvahedigeldismile
ama er yada geç nasıl olsa yapılacak ve dediğim gibi benim yatak odama o büyüyen beşik vs. zaten sığmaz
ufak bi beşik gibi bişey almak lazım
onlarda derin olmuyor!!! dikkat etmek lazım bebek düşebilir Allah korusun
ama sen şanslıymışsın sade mobilya alacaksın
bizi birde küçük bir inşaat bekliyor off yaaa
usta girse 1 belki 2 güne biter ama işte insanın gözü korkuyor

canim esinde hakli aslinda bir anlamda .
beniom gomme dolabim beyaz birde yatak alicam beyaz normal oda ama ne yapicam mevresimelri halisini aksesuarlarini suslu puslu alicam sonra kolay degistiririm bu yatagi bir kac sene kullanir sonra birlikte degistiririz diyorum ben.
yani aksesuar renkli ama mobilya normal olucak ust odada birde dolab var oyuncaklar icin camli oyuncak dizicem ayilari flaan yeter diyorum ben.

Annelik sanati diye bir kitap okuyorum da kucağa alıstırmamak cocgun ıhtıyac duydugunda annenın sıcagından mahrum kalması cocuga verlılebılecek en buyuk acı dıyor, ozellıkle 0 - 4 yas arası cocgun kendıne guvenı acısından anneyı hıssetmesı gerekıyormus

kafam dagınık cumlelerı ıyı toparlayamıyorum ama, kucaga alısmasın dıye cocuklarınıza bu azabı yasatmayın dıyor uzman pedagog

slm kızzlaarr:):)
ilk 1 yıl oda yapmayı düşünmüyorum ben zaten 2 tane olacağı için ya oda yapıp ben onların odasında yatıcam ya da benim odama yatak alıp onları 1 yıl orda büyütecem ama öncelikli yatak alıp 1 yıl kendi odamızda büyütecez bebişlerimizi hem gözümün önünde olur lar :lepi::lepi:

selam herkese...internetten hiç normal ve sezeryan doğum videolarını izlediniz mi...sezeryan tam bir felaket gözüküyo...insan gözlerine inanamıyo o ne öle ya..

ben normal doğumdan korkarım sanıyodum ama onu izlerken bile bu kadar rahatsız olmadım..sezeryan bildiğin kurban keser gibi...

Gerek yok.... Sezeryan da yeterince kötü normal doğum da....
Sonuçta videoları izlemek bize bişey kazandırmayacak, biz bi faydası olmayacak..
O yüzden en iyisi içimizi ferah tutup doğum yapacak ne ilk nede son kadın olmadığımızı düşünmek....

ben de izlemiyim diyodum ama dayanamadım çatladım meraktan...tabi ki izlemenin faydası yok ama merak işte...

dogru demissin deniz ikiside kotu istemem ama cikmak zorunda nasil olcak ya ben igneden korkarim agliyorum kan alirlarken nasil yapicaksam
ben bakiyorum teselli olsun diye kadinlara diyorumki bu yapmis bu yapmis benden ufak tefekleri goruyorum bida yaptiysa herhalde bende yapabilirim diyorum.
gecen markette bebek gordum sapsari cok sirin esime deidmki bunu alalim gidelim annesi duydu guluyo cok sirindi dik dik saclar sapsari hafif sinirli .
birde arkadaslar kadin var burda bebegi iki hafta once dogdu sen git araba kullan markete git sezeryan simdi kivraniyomus evde dikis yerlerimi ne acilmis naisl olmussa giderim gormeye agliyomus surekli aman dogum cok zordu yapmam bir daha diyomus .

Zelcan doktordan geldinmi? daha gitmedin mi? Durumlr ne? :))

canım akşam 7de randevumuz eşim çalıştığıiçin akşama alıyoruz hep
stresle saat sayıyorum eyvahedigeldismile
İnşallah güzel haberler veririm canım akşama
hala içimdeki korkuyu tam atamadım

benim odam müsait ama yapmayacağım oda boşuna oalcak çünkü küçücük bebeği benden ayrı yatıramayacağıma göre vede 2 tanede beşik alamayacağıma göre tek bir beşik oda çok kullanışlı bişey olsun istiyorum topalnıp kaldırılabilek bişey olsun istiyorum çocuğu nezman yanımdam ayıracaksam ozman güzel bi oada yaapcağım oda genç odası şekliden düşünüyorum 1 kere olur 10 kre odamı yapacam yinde kısmet erken gerçi bunlar için ama yinede düşünüyor insan eşyaalrı içinde yüklüy yaptırıyorum küçük odamız var oraya yanına onun eşyalrını alcak bir gardolap yaptırıyorum yarın öbürgün oda olduğunda ona orayaı kendimde kullanabilirm eşyaalrım için diye düşündümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…