daha önce bahsetmiştim canım daha önce 2 kere kalbi durduğu için kaybettim bebeklerimi insan ister istemez korkuyor
bi hissetmeye başlasam rahat nefes alcam
heycanda var tabii ama her dr. gidişimde önce iple çekiyorum sonrada hep geriliyorum
Allah kimselere böyle acı yaşatmasın çok zorr
kızlar doğumdan korkmayın bence..ben ılk doğumumu normal yaptım.çok rahat bir doğumdu gece 23.40 girdim doğuma 23.45 doğum yaptım.bol bol yürüyüş yapın..şimdi ikinciye hamileyim doktorum inşallah ilk doğumun gibi olur dıyor buda..allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
canim bende oyle kesme kan falan dayanamam izleyemem ama bu program farkli biraz bu videolar baba anne ve gelismeleri gosteriyo hastanede operasyonu kanli manli gostermiyo bebegin cikisi falan sasncilar falan kadinin psikolojisi falan iyi oluyo bana en aizndan kolay olanlara belki bende boyle olurum diyorum en guzelide bebekleri hemen veriyolar anneye o annelerin gozleri cok hosuma gidiyo ici guluyo ya o kismini cok seviyorum .
okadar korkuyorsun ozman izlemesen canım sen iiden psikolojin bozulcak korkma sakin sakin büyümesini bekle yarın doğurmuyon ya hemen daha önün de zamnın var son ana gelinc edüşün :)
canım gözünde büyütme çağır ustaları yapıversinler işte...öyle 1-2 günlük tadilat bişey değil aslında...çok sıcaklar gelmeden yaptır bence..
.
ağzınızdan bal damlıyo maşallah..allah hepimize ve size de tekrar böyle güzel bir doğum nasip etsin inşallah..anladığım kadarıyla epiduralsiz falan tamamen normal olmuş doğumunuz...ben böylelerine aslan parçası diyorum....
canim gecen hemsire kan alicak agladim almasan olmazmi dedim hemsire yasli bakti bana naisl dogrucan sen dedi bilmem dedim.
izliyorum ama ne izliyorum uzman tv doktorlarin dogumalrla ilgili yorumlarini izliyorum mesela http://www.uzmantv.com/normal-dogumun-riskleri-var-mi
mesela dogumun riskleri falan doktor anlatiyo sadece birde
sali gunelri orgram iste ama kan kesme falan gostermiuyo annenin sancilari davranislari bebegin gelisi anne ile iliskisi yani fazla kanli manli seyelr degil banada bilgi veriyo tecrube olsun diye izliyorum ornek :http://lifebegins.channel4.com/birth/types-of-birth/natural-birth/water-birth/andreia-gives-birth/
bunun gibi falan kanli seyler fazla izliyemem zaten pat baylirim :)
amin canım ..çok zor birşey gerçekten allah kimseye yaşatmasın allah korusun ne büyük bir hayal kırıklığı yarabbim...ama çok fazla stres yapma canım rahat ol...bende ilk zamanlar çok endişeleniyordum..ilk gebeliğimde bebeğin kalp atışlarını hiç duyamadık 12 haftaya kadar sonra kürtyaj oldum..boş gebelik gelişmemiş diye....
şimdide sanki her gittiğimde kalbi atmayacak gibi geliyordu doktoruma bassettim...doktorda dedi ki sen böyle stres yaparsan düşüne düşüne düşünmekten bebeğin stresten kalbi bi duruverir dedi..okadar etki ediyor ki kesinlikle düşünme bunu hep seninle olduğunu düşün okadar dedi..
sonra rahatlamaya başladıom.şimdi pek aklıma gelmiyor allahtan..inş..sonuna kadar sevincimiz eksik olmazda bebişlerimize kavuşuruz canım
http://lifebegins.channel4.com/
kizlar dogum videosu izleyin ama kadin gayet sakin gorunuyo bari bende boyle olsam o anda.
amin canım ..çok zor birşey gerçekten allah kimseye yaşatmasın allah korusun ne büyük bir hayal kırıklığı yarabbim...ama çok fazla stres yapma canım rahat ol...bende ilk zamanlar çok endişeleniyordum..ilk gebeliğimde bebeğin kalp atışlarını hiç duyamadık 12 haftaya kadar sonra kürtyaj oldum..boş gebelik gelişmemiş diye....
şimdide sanki her gittiğimde kalbi atmayacak gibi geliyordu doktoruma bassettim...doktorda dedi ki sen böyle stres yaparsan düşüne düşüne düşünmekten bebeğin stresten kalbi bi duruverir dedi..okadar etki ediyor ki kesinlikle düşünme bunu hep seninle olduğunu düşün okadar dedi..
sonra rahatlamaya başladıom.şimdi pek aklıma gelmiyor allahtan..inş..sonuna kadar sevincimiz eksik olmazda bebişlerimize kavuşuruz canım
aslında öyle ama varmı bildiğin bi usta hemşericiğim :)
biz geçen senede evde biraz bişeyler yaptık ama hiç memnun kalmadım ustanın işçiliğinden hele aldığı parayı hiçççç hak etmedi
Allaha havale ettim zaten bende, kayınvalidem bulmuştu onu sağolsun
sonra diyor evet aslında ii bi usta değil hep öyle yapıyor o !!!!
ilk önce adam fiyat çıkardı neyse anşaltık 2 gün sonra adam fiyat yükseltiyor
nasıl yani dedi eşim sen geldin gördün ne yapılacak konuştuk pazarlığı yaptık ne diyosun sen diye ozaman bırakır giderim diyor!!!!
eşim git dedi eyvahhh dedim kaldım yarım inşaatla hahaha
sonra adam toplanır gibi filan yaptı dedim 50/100 daha verelim sende bitir işini git
yarım işe çünkü hiçbir başka usta başlamak istemiyor (doğal olarak)
ondanda gözümüz korktu biraz ustalardan anlican
ama gerçekten tavsiye edebileceğin bir usta varsa hemen nr. alabilirim
bizim tanıdıklar hep seramik ustası canım sen oda falan yaptıracaksın sanırım...yani banyo wc mutfak olsa yaparlar mis gibi ama ....
sabahtan beri burdayım bi türlü yazamadım.tam okuyorum bitiriyorum hasta geliyor.şükür bitti. bende bugüne kadar doğumla ilgili şeylere pek bakmadım ama dün spinal ve epiduralin farkını okuyum diye biraz kurcaladım.ağrısız doğum diye bi site var, daha orda uyuşturmalarını anlatırken bile tuhaf oldum.kesinlikle normal doğumcuyum, tabi herşey sağlıklı giderse
sabahtan beri burdayım bi türlü yazamadım.tam okuyorum bitiriyorum hasta geliyor.şükür bitti. bende bugüne kadar doğumla ilgili şeylere pek bakmadım ama dün spinal ve epiduralin farkını okuyum diye biraz kurcaladım.ağrısız doğum diye bi site var, daha orda uyuşturmalarını anlatırken bile tuhaf oldum.kesinlikle normal doğumcuyum, tabi herşey sağlıklı giderse
kizlar konuyla alakasi yok ama bir sey danisicam icimde kalmasin gecenlerde facebook ta bir ingiliz bayan arkadasimin bir konuda yaptigi yorum sinirime dokundu musliman kadinalrin ozellikle tam muslumanlarin kisacasi kapalilarin kamusal alanlara girisi yasaklanmali diye bende susamadim .
ben her dine saygi duyuyasam giyilen mini etege saygi duyuyosamki ben cok acigim kapalid egilim neden bu insalnlar insanlarin ozgurlugune karsi cikiyo anlamiyorum bu arada diger bir ingiliz adam tartismaya katildi dediki hic bir kadin boyle bir kiyafet giymez cag disi sadece erkek istedigi icin giyiyor tum muslumanlar terorist bence dedi iyice cildirdim dedimki avrupada kadinin statusu ne oyuncak sex icki disinda ? bende ona sordum benim annem cok kapalid egil ama basortu takiyor bunu babam istemiyordu gencken fakat annem kullaniyordu ben kardesim istemedik kullanmadik niye muslumanlara bu kadar kincisiniz dedim ben hiristiyanlara tum dine karsi saygi duyuyorum bu arkadas eklemis beni sitesine yaklasik 200 tane musluman karsiti hakaret iceren resim deli etti beni pisikolojik manyak ya resmen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?