strase girme bebeğini görcen yahuu heycanlann bacımmmm sennn
daha önce bahsetmiştim canım daha önce 2 kere kalbi durduğu için kaybettim bebeklerimi insan ister istemez korkuyor
bi hissetmeye başlasam rahat nefes alcam
heycanda var tabii ama her dr. gidişimde önce iple çekiyorum sonrada hep geriliyorum
Allah kimselere böyle acı yaşatmasın çok zorr
daha önce bahsetmiştim canım daha önce 2 kere kalbi durduğu için kaybettim bebeklerimi insan ister istemez korkuyor
bi hissetmeye başlasam rahat nefes alcam
heycanda var tabii ama her dr. gidişimde önce iple çekiyorum sonrada hep geriliyorum
Allah kimselere böyle acı yaşatmasın çok zorr
kızlar doğumdan korkmayın bence..ben ılk doğumumu normal yaptım.çok rahat bir doğumdu gece 23.40 girdim doğuma 23.45 doğum yaptım.bol bol yürüyüş yapın..şimdi ikinciye hamileyim doktorum inşallah ilk doğumun gibi olur dıyor buda..allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
ben hiç korkmuyorum şuan aklıam bile gelimiyor herkes doğruyor benimi doğuramıcm diyorum.. yoksa kafama şimdiden takıp streslnirsem hiç olmaz gayet olapan bişey yaşayacağız bebeklerimize kavuşacağız öğel düşünün :)
tünaydın eylül bebişlerinin anne adayları,
bakıyorum da doğumdan konuşmaya başlamışsınız. Bu acele neden yada ben mi çok geride yavaş kaldım. Daha o kadar çok zaman var ki doğuma, şimdiden bunları konuşmak bana hiç yakın gelmiyor. Ama sizler bayağı havaya girmişsiniz. Duyanda sizleri 7,5 aylık sanır :)
halbuki ben yolun çok başında hissediyorum. Siz mi hızlı gidiyorsunuz, ben mi kaplumbağa gibiyim :)
canım gözünde büyütme çağır ustaları yapıversinler işte...öyle 1-2 günlük tadilat bişey değil aslında...çok sıcaklar gelmeden yaptır bence..aynen bebek görmeye gelenler mevlüt filan meraklı millet
bende hevesleniyorum tabii canım
işte biz önce biraz tadilat yapıp odayı ikiye bölmemiz lazım oda biraz beni tereddütte bırakıyor eyvahedigeldismile
ama er yada geç nasıl olsa yapılacak ve dediğim gibi benim yatak odama o büyüyen beşik vs. zaten sığmaz
ufak bi beşik gibi bişey almak lazım
onlarda derin olmuyor!!! dikkat etmek lazım bebek düşebilir Allah korusun
ama sen şanslıymışsın sade mobilya alacaksın
bizi birde küçük bir inşaat bekliyor off yaaa
usta girse 1 belki 2 güne biter ama işte insanın gözü korkuyor
aslında okumak lazım tabi o kitapları.bendaha bi kitap almadım hiç ama bu aybaşında alır okurum bişeyler diyorum.....Annelik sanati diye bir kitap okuyorum da kucağa alıstırmamak cocgun ıhtıyac duydugunda annenın sıcagından mahrum kalması cocuga verlılebılecek en buyuk acı dıyor, ozellıkle 0 - 4 yas arası cocgun kendıne guvenı acısından anneyı hıssetmesı gerekıyormus
kafam dagınık cumlelerı ıyı toparlayamıyorum ama, kucaga alısmasın dıye cocuklarınıza bu azabı yasatmayın dıyor uzman pedagog
selam herkese...internetten hiç normal ve sezeryan doğum videolarını izlediniz mi...sezeryan tam bir felaket gözüküyo...insan gözlerine inanamıyo o ne öle ya..
Tünaydın eylül bebişlerinin anne adayları,
Bakıyorum da doğumdan konuşmaya başlamışsınız. Bu acele neden yada ben mi çok geride yavaş kaldım. daha o kadar çok zaman var ki doğuma, şimdiden bunları konuşmak bana hiç yakın gelmiyor. ama sizler bayağı havaya girmişsiniz. duyanda sizleri 7,5 aylık sanır :)
halbuki ben yolun çok başında hissediyorum. siz mi hızlı gidiyorsunuz, ben mi kaplumbağa gibiyim :)
canım gözünde büyütme çağır ustaları yapıversinler işte...öyle 1-2 günlük tadilat bişey değil aslında...çok sıcaklar gelmeden yaptır bence..
aslında okumak lazım tabi o kitapları.bendaha bi kitap almadım hiç ama bu aybaşında alır okurum bişeyler diyorum.....
tabi hiç bebeği kucağıma almadan tek başınada borakmam vicdan dayanmaz buna canım..ama herfırsatta kucakta olmasıda hiç iyi değil...
çocuklarda bişey yaptırmak istediğinde hemen aplıyorlar seni kukla yapıyorlar ona güdülenmiş oluyor bebek...onu ayarlamak lazım ama nasıl işte..başımıza gelince görcez bakalım kuklamı yapcak neyapcak bizi bebişler
ben izlemiyorum ya zaten fobim var..izlesem bide moral bozukluğuyla stres yapar kafama takarım..zaten şimdiden kafama takılıyor nasıl doğurcam diye..oyüzden izlemiyorum birşekilde olacak artık...herkeze oluyor neticede 2 günde en kötüsü bile ayakta oluyor..inş.bizimde fazla ağrmız sızımız olmaz.
Annelik sanati diye bir kitap okuyorum da kucağa alıstırmamak cocgun ıhtıyac duydugunda annenın sıcagından mahrum kalması cocuga verlılebılecek en buyuk acı dıyor, ozellıkle 0 - 4 yas arası cocgun kendıne guvenı acısından anneyı hıssetmesı gerekıyormus
kafam dagınık cumlelerı ıyı toparlayamıyorum ama, kucaga alısmasın dıye cocuklarınıza bu azabı yasatmayın dıyor uzman pedagog
canim ben gun boyu video izliyorum sali gunleride programi kacirmiyorum en azindan bunalr cok korkutucu gorunmuyo teselli ediyorum kendimi dogumla ilgili o kadar korkuyorumki ben simdiden ne yaparim diye dusunuyorum valla ondan benim telasim ama korkunun ecele faydasi yok tabi cikicak yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?