2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hiç korkmuyorum şuan aklıam bile gelimiyor herkes doğruyor benimi doğuramıcm diyorum.. yoksa kafama şimdiden takıp streslnirsem hiç olmaz gayet olapan bişey yaşayacağız bebeklerimize kavuşacağız öğel düşünün :)

off yyaaa biraz zaman geçse belki daha sakin kafayla düşünürüm
şimdi kafamda o kadar çok şey varki neyi düşüncemi bilemiyorum haha
önce bu akşamı atlatalım :)
sonra yine düşünürüz haha

strase girme bebeğini görcen yahuu heycanlann bacımmmm sennn

daha önce bahsetmiştim canım daha önce 2 kere kalbi durduğu için kaybettim bebeklerimi insan ister istemez korkuyor
bi hissetmeye başlasam rahat nefes alcam
heycanda var tabii ama her dr. gidişimde önce iple çekiyorum sonrada hep geriliyorum
Allah kimselere böyle acı yaşatmasın çok zorr

kızlar doğumdan korkmayın bence..ben ılk doğumumu normal yaptım.çok rahat bir doğumdu gece 23.40 girdim doğuma 23.45 doğum yaptım.bol bol yürüyüş yapın..şimdi ikinciye hamileyim doktorum inşallah ilk doğumun gibi olur dıyor buda..allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

canim uzulme sakin ol allah iki bebeginin omrunu bu bebegine versin allah saglikla kucagina almay nasip etsin hepimize sakin ol uzulme .

evet canım seni anlıyorum ama stres yaaprsan bebeğin daha çok etkilenir üzme onuda kendinide relaks ol allahın izniyle herşey yolundadır

ne güzel 5 dk içidne doğum evde sancı flan çektinizmi hiç bana diyolar sancı gelince hemen öğle gitme doktor azcık evde çek o sancıyı sonra git daha ii olur flan diye ... onun için merak ettim inş 2. doğumununzda bukadr kolay olur

biliyorum canım, kötü düşünmemeye çalışıyorum bende ama işte ister istemez aklına takılıyor insanın
ama Allahın hakkı üçtür diyorum bu kez Allah yüzümüze gülecek :)

@cemrecem: anam 5dk ALLAH herkeze öyle kolay doğumlar nasip etsin!!!! AMıN!!!!!

Tünaydın eylül bebişlerinin anne adayları,
Bakıyorum da doğumdan konuşmaya başlamışsınız. Bu acele neden yada ben mi çok geride yavaş kaldım. daha o kadar çok zaman var ki doğuma, şimdiden bunları konuşmak bana hiç yakın gelmiyor. ama sizler bayağı havaya girmişsiniz. duyanda sizleri 7,5 aylık sanır :)
halbuki ben yolun çok başında hissediyorum. siz mi hızlı gidiyorsunuz, ben mi kaplumbağa gibiyim :)

o gün 1 nisandı canım işe gitmek istememişti.eşimde seyahatte olduğu için evde kızkardeşimle kalıyorduk.sabah o işe gitmişti.arkadaşları işte ona nisan 1 şakası yapmışlar ablan doğum yapıyor diye.hemen beni aradı sen doğumamı gittin diye bende hayır evde tv seyredıyorum dedım.1 saat sonra belimde ağrı başladı doktorumu aradım doğum yaklaştığı için olabılır dedi istiyorsan saat 6 gıbı gel dedi.
saat 6 gittim doktora doktorum bu akşam saat 12 kadar kesin doğum yapıcaksın dedi rahimin açılmaya başlamış dedi.Orda doktoruma sarılıp ağlamaya başladım eşimde seyahatteydi.evdekılere haber verdım
ben bu akşam doğum yapıcakmışım diye.eşyalarımı alıp geldıler.eşimede haber verdik inanmadı oda nisan 1 şakası yaptığımızı zannetmiş.(çünkü gündüz elemanlarıda ona şaka yapmıştı bu konuyla ilgili)
hemen uçağa atlayıp geldi.doğuma 5 dakıkayla kaçırdı..doğumum çok kolaydı..sancım çok olmadı.
doğum yaptıktan sonra yürüyerek odaya iniyordum doktorum bu kadarda olmaz dıyerek beni sandalyeye oturtup indirdi.HERŞEY GÜZELDı...inşallah bu bebeğimdede ablası gibi olur...

kız ne yolun başı nerdeyse yarıladık yolu !!!
belki biraz hızlı gidiyoruz ama zamanda çok çabuk geçiyor
daha test yaptığım gün dün gibi aklımda hey gidi günler hey hahaha

şimdiden hazırlanıyoruz motivasyonnnn şekerimm

canım gözünde büyütme çağır ustaları yapıversinler işte...öyle 1-2 günlük tadilat bişey değil aslında...çok sıcaklar gelmeden yaptır bence..
aslında okumak lazım tabi o kitapları.bendaha bi kitap almadım hiç ama bu aybaşında alır okurum bişeyler diyorum.....
tabi hiç bebeği kucağıma almadan tek başınada borakmam vicdan dayanmaz buna canım..ama herfırsatta kucakta olmasıda hiç iyi değil...
çocuklarda bişey yaptırmak istediğinde hemen aplıyorlar seni kukla yapıyorlar ona güdülenmiş oluyor bebek...onu ayarlamak lazım ama nasıl işte..başımıza gelince görcez bakalım kuklamı yapcak neyapcak bizi bebişler
selam herkese...internetten hiç normal ve sezeryan doğum videolarını izlediniz mi...sezeryan tam bir felaket gözüküyo...insan gözlerine inanamıyo o ne öle ya..

ben izlemiyorum ya zaten fobim var..izlesem bide moral bozukluğuyla stres yapar kafama takarım..zaten şimdiden kafama takılıyor nasıl doğurcam diye..oyüzden izlemiyorum birşekilde olacak artık...herkeze oluyor neticede 2 günde en kötüsü bile ayakta oluyor..inş.bizimde fazla ağrmız sızımız olmaz.

canim ben gun boyu video izliyorum sali gunleride programi kacirmiyorum en azindan bunalr cok korkutucu gorunmuyo teselli ediyorum kendimi dogumla ilgili o kadar korkuyorumki ben simdiden ne yaparim diye dusunuyorum valla ondan benim telasim ama korkunun ecele faydasi yok tabi cikicak yani :)

canım sen kaplumbağa gibisin herhalde..şurda 5 aylık olcaz nerdeyse vallahi nasıl geçti anlamadım...bide son aylar bebek hazırlığı falan hoooppp doğurmuşsun...
şimdiden doğuma kendini nasıl hazırlarsan öyle olurmuş....il

canim bende oyle kesme kan falan dayanamam izleyemem ama bu program farkli biraz bu videolar baba anne ve gelismeleri gosteriyo hastanede operasyonu kanli manli gostermiyo bebegin cikisi falan sasncilar falan kadinin psikolojisi falan iyi oluyo bana en aizndan kolay olanlara belki bende boyle olurum diyorum en guzelide bebekleri hemen veriyolar anneye o annelerin gozleri cok hosuma gidiyo ici guluyo ya o kismini cok seviyorum .

vallahı ben de çok fazla kucağa alınmaması taraftarıyım komşum hemşire aynı senin gibi düşünüyor hep kucağıma alıcam dedi çocuk 11 aylık kucağktan inmiyor hiç küçükken kucakta olması soundeğil 1 yaşında çocuğu evdeyken biel kucakta taşımak 1 dk bile indirmeden çok zor bence hiç kucağa akınmyacak diye bişey yok elbtete e,alacaksın ama zaten yenidoğan seni emecek uyuyacak onu alıp hoplatıp kucakta pışpışlamanın anlamıyo al sev kucağına biraz sonra yatır ilerde sende oda rahat eder diye düşünüyorum benimm annemde kayınvalidemde öğle çok alamdım çocukları kucağıma diyo ama hiç bi problemimiz yok şükürler olsun

okadar korkuyorsun ozman izlemesen canım sen iiden psikolojin bozulcak korkma sakin sakin büyümesini bekle yarın doğurmuyon ya hemen daha önün de zamnın var son ana gelinc edüşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…