bende merak ediyorum bu sipinal nasıl oluyor sdece epidural nasıl oluyor..ondadad kafam karışıyor...bi arkaaşımda dedi ben hem sipinal hem epidural sezeryan oldum aynı anda dedi bişi anlamadım..bende he he dedim geçtim açıkçası...
sinir bozucu gerçekten bize terorist diyen bu adam kendi yaptığını hangi dinle,hangi insanlıkla örtüştürüyor merak ettim?
kizlar konuyla alakasi yok ama bir sey danisicam icimde kalmasin gecenlerde facebook ta bir ingiliz bayan arkadasimin bir konuda yaptigi yorum sinirime dokundu musliman kadinalrin ozellikle tam muslumanlarin kisacasi kapalilarin kamusal alanlara girisi yasaklanmali diye bende susamadim .
ben her dine saygi duyuyasam giyilen mini etege saygi duyuyosamki ben cok acigim kapalid egilim neden bu insalnlar insanlarin ozgurlugune karsi cikiyo anlamiyorum bu arada diger bir ingiliz adam tartismaya katildi dediki hic bir kadin boyle bir kiyafet giymez cag disi sadece erkek istedigi icin giyiyor tum muslumanlar terorist bence dedi iyice cildirdim dedimki avrupada kadinin statusu ne oyuncak sex icki disinda ? bende ona sordum benim annem cok kapalid egil ama basortu takiyor bunu babam istemiyordu gencken fakat annem kullaniyordu ben kardesim istemedik kullanmadik niye muslumanlara bu kadar kincisiniz dedim ben hiristiyanlara tum dine karsi saygi duyuyorum bu arkadas eklemis beni sitesine yaklasik 200 tane musluman karsiti hakaret iceren resim deli etti beni pisikolojik manyak ya resmen .
canim doktor anlatiyo izle istersen .
http://www.uzmantv.com/epidural-anestezinin-cesitleri-nelerdir
ay çok güldüm size çok malzeme çıkmış bizde gittiğimizde karı koco adamda tanga mayo giymişti görünce havuzda birdaha gimedim zaten yüzünü bile yıkamadan havuza atlıyorlardı iğrenç :sinifsinif:ay bışver sadetcim böyle şeylere bende çok sinirleniyorm...
işte aslında çok fazlada saygı duymak iyi değil demekki....
onlarda kadına müslümanlar kadar değer veriyormu acaba merak ediyorum...
sex onlar için kadın başka ne ki....amannnn salla..biz onlarla anlaşamayız....ben gavurları pek sevmem açıkçası..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mesela biz bodruma tatile gitmiştik bi çift havuzda falan tanıştık kadın uzakdoğulu eşide alman..ama bunlar durmadan peşimizde..otelde nereye gitsek bunlarla karşılaşıyoruz yanımıza falan geliyorlar..doğrudürüstte anlaşamıyoruz ama bizi pek sevdiler...akşam ayrılırken sabah havuzda buluşalım falan diyorlar..bizde eşimle gülmekten çatlıyoruz allahım çattık yaw bunlara diye...ama adam durmadan benim gözlerimin içine bakıyor kadınd durmadan eşimin yanında ay ben bi huylandım 2.gün..eşimde farketmiş...
sonra eşim diyorki bu gavurlar öyle bir rahat ki bunlar şimdi grup sex falan teklif ederler beni katil ederler bidaha yüz verme sakın dedi..sonra biz onlardan kaçtık otelde nerde görsek..çok komikti....sonra discoya indik bi gece yaşlı alman 2-3 çift karıkoca var..1 haftada otelde kalınca herkezin karısını çocuğunu az çok tanıyoprsun..neyse..bitane alman adam içti içti kafayı buldu karısının yanında öteki çiftin kadınını dudaktan öptü..onunda kocası yanında...eşimde bi gördü nasıl küfrediyo..türkçe tabi anlamazlar ama benimki kaptırdı bağra bağra kğfrediyo..ay dedim sus sanane yaw şimdi alcaz başımıza belayı hadi kalkalım dedim kalktık....sonra biz kalkarken o içen adamın karısıda almış kocasını dışarı çıkıyorlardı..ama ertesi gün yine havuzda hpbirlikteydiler yaw bunlarda hiç mide yok iğrenç insanlar..hayvadan ne farkın kaldı senin öyle uluorta dimi..sexmanyağı kart horozzzzzz)))hahahahahahah
işte o dinsizlerle tartışmaya girmeye değmez...çoğunun inancı bitik zaten...
daha bu kış prag a gittik.kiliselerde konserler veriliyordu)))hahahahaha)))yani kimse ibadet etmeye bile gelmiyormuş artık..ateist olmuş çoğu...ne bileyim işte biz çok şanslıyız bence...
BURSA LI anneler sanırım temmuzda bebek fuarı olacak tam tarihi hatırlamıyorum daha çok var diye :) ama aklınızda bulunsun bebek odası/arabası vs. herşey varmış !!!
evet 18 temmuz diye hatırlıyorum biz biçok şeyi ozman bakacağız diye düşnüyoruz ama hayırlsı
ay çok güldüm size çok malzeme çıkmış bizde gittiğimizde karı koco adamda tanga mayo giymişti görünce havuzda birdaha gimedim zaten yüzünü bile yıkamadan havuza atlıyorlardı iğrenç :sinifsinif:
slm eylul anneleri.. ben ekim annesi olucam allah izin veririsee... kizlar mide bulantilarim var cok fazla sizde de bolyle sikinti yasayanlar oldu mu? ne zaman gecti acaba?
ay bışver sadetcim böyle şeylere bende çok sinirleniyorm...
işte aslında çok fazlada saygı duymak iyi değil demekki....
onlarda kadına müslümanlar kadar değer veriyormu acaba merak ediyorum...
sex onlar için kadın başka ne ki....amannnn salla..biz onlarla anlaşamayız....ben gavurları pek sevmem açıkçası..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mesela biz bodruma tatile gitmiştik bi çift havuzda falan tanıştık kadın uzakdoğulu eşide alman..ama bunlar durmadan peşimizde..otelde nereye gitsek bunlarla karşılaşıyoruz yanımıza falan geliyorlar..doğrudürüstte anlaşamıyoruz ama bizi pek sevdiler...akşam ayrılırken sabah havuzda buluşalım falan diyorlar..bizde eşimle gülmekten çatlıyoruz allahım çattık yaw bunlara diye...ama adam durmadan benim gözlerimin içine bakıyor kadınd durmadan eşimin yanında ay ben bi huylandım 2.gün..eşimde farketmiş...
sonra eşim diyorki bu gavurlar öyle bir rahat ki bunlar şimdi grup sex falan teklif ederler beni katil ederler bidaha yüz verme sakın dedi..sonra biz onlardan kaçtık otelde nerde görsek..çok komikti....sonra discoya indik bi gece yaşlı alman 2-3 çift karıkoca var..1 haftada otelde kalınca herkezin karısını çocuğunu az çok tanıyoprsun..neyse..bitane alman adam içti içti kafayı buldu karısının yanında öteki çiftin kadınını dudaktan öptü..onunda kocası yanında...eşimde bi gördü nasıl küfrediyo..türkçe tabi anlamazlar ama benimki kaptırdı bağra bağra kğfrediyo..ay dedim sus sanane yaw şimdi alcaz başımıza belayı hadi kalkalım dedim kalktık....sonra biz kalkarken o içen adamın karısıda almış kocasını dışarı çıkıyorlardı..ama ertesi gün yine havuzda hpbirlikteydiler yaw bunlarda hiç mide yok iğrenç insanlar..hayvadan ne farkın kaldı senin öyle uluorta dimi..sexmanyağı kart horozzzzzz)))hahahahahahah
işte o dinsizlerle tartışmaya girmeye değmez...çoğunun inancı bitik zaten...
daha bu kış prag a gittik.kiliselerde konserler veriliyordu)))hahahahaha)))yani kimse ibadet etmeye bile gelmiyormuş artık..ateist olmuş çoğu...ne bileyim işte biz çok şanslıyız bence...
kısacası çok iğrençler temizlik hiç yok hiç biyrlerini yemizlemiyorlar temizlik imandan gelirhahahaha)))ya bu yaz antalyada bizde aqualanda gitmiştik aynen orda adamın tanga gydiğini görmüştüm yaaa...kıllı kıllı poposu vardı)))hahahahaha))iğrenççç bişidi yaaa eşcinselmidir nedir...ama karısı ve 2 çocukları vardı ama onlardan herşey beklenir yani..)))hahahah
hahahaha)))ya bu yaz antalyada bizde aqualanda gitmiştik aynen orda adamın tanga gydiğini görmüştüm yaaa...kıllı kıllı poposu vardı)))kıllı popon bronzlaşsa nolur yaaa)))hahahahaha))iğrenççç bişidi yaaa eşcinselmidir nedir...ama karısı ve 2 çocukları vardı ama onlardan herşey beklenir yani..)))hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?