2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinir bozucu gerçekten bize terorist diyen bu adam kendi yaptığını hangi dinle,hangi insanlıkla örtüştürüyor merak ettim?

deli etti beni sapik ya esim birak tartisma diyo bide ayasofyanin resminide koymus muze ama avrupa birligi sayesinde yaranmak icin allaha sukur cami degil ucuz kurtardi falan yorum yazmis dedimki burasi 1935 ten bu yana muze uyan kardes gunaydin sapik ya bide kilise resminide koymus .

ay bışver sadetcim böyle şeylere bende çok sinirleniyorm...
işte aslında çok fazlada saygı duymak iyi değil demekki....
onlarda kadına müslümanlar kadar değer veriyormu acaba merak ediyorum...
sex onlar için kadın başka ne ki....amannnn salla..biz onlarla anlaşamayız....ben gavurları pek sevmem açıkçası..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mesela biz bodruma tatile gitmiştik bi çift havuzda falan tanıştık kadın uzakdoğulu eşide alman..ama bunlar durmadan peşimizde..otelde nereye gitsek bunlarla karşılaşıyoruz yanımıza falan geliyorlar..doğrudürüstte anlaşamıyoruz ama bizi pek sevdiler...akşam ayrılırken sabah havuzda buluşalım falan diyorlar..bizde eşimle gülmekten çatlıyoruz allahım çattık yaw bunlara diye...ama adam durmadan benim gözlerimin içine bakıyor kadınd durmadan eşimin yanında ay ben bi huylandım 2.gün..eşimde farketmiş...
sonra eşim diyorki bu gavurlar öyle bir rahat ki bunlar şimdi grup sex falan teklif ederler beni katil ederler bidaha yüz verme sakın dedi..sonra biz onlardan kaçtık otelde nerde görsek..çok komikti....sonra discoya indik bi gece yaşlı alman 2-3 çift karıkoca var..1 haftada otelde kalınca herkezin karısını çocuğunu az çok tanıyoprsun..neyse..bitane alman adam içti içti kafayı buldu karısının yanında öteki çiftin kadınını dudaktan öptü..onunda kocası yanında...eşimde bi gördü nasıl küfrediyo..türkçe tabi anlamazlar ama benimki kaptırdı bağra bağra kğfrediyo..ay dedim sus sanane yaw şimdi alcaz başımıza belayı hadi kalkalım dedim kalktık....sonra biz kalkarken o içen adamın karısıda almış kocasını dışarı çıkıyorlardı..ama ertesi gün yine havuzda hpbirlikteydiler yaw bunlarda hiç mide yok iğrenç insanlar..hayvadan ne farkın kaldı senin öyle uluorta dimi..sexmanyağı kart horozzzzzz)))hahahahahahah
işte o dinsizlerle tartışmaya girmeye değmez...çoğunun inancı bitik zaten...
daha bu kış prag a gittik.kiliselerde konserler veriliyordu)))hahahahaha)))yani kimse ibadet etmeye bile gelmiyormuş artık..ateist olmuş çoğu...ne bileyim işte biz çok şanslıyız bence...

Yaa geçen gün ben epiduralle sipinal arasındaki farkı anlatmıştım başka bi konu altında ama aramaya üşendim şimdi...
Özetle şu kızlar....
Spinal anestezide omuriliğin spinal bölgesine ince bi iğne ile girip anestezik maddeyi veriyorlar uyuşma 2-3 saniye içinde gerçekleşiyor ve yaklaşık 1-2 saat kadar sürüyor....
Eğiduralde ise omuriliğn epidural yani spinalin hemen dıındaki bölgeye ince bir iğne ile girilip sonra biraz daha kalın bir iğne ile katater yerleştiriliyor.. Bu katater yardımıyla anestezik madde veriliyor.. Uyuşma 20dk-yarımsaat sonra gerçekleşiyor ve ağrıların başlangıcında daha az doz anestezi ağrılar şiddetlendiğinde dah fazla anestezi verilerek uyuşukluk 2-3 saat kadar sürdürülebiliyor, ama 4 saatten sonrası tavsiye edilmiyor....
Normal doğumda epidurali daha çok öneryorlar, doğumun ilk başlangıç anında az anestezik madde verip sancıları biraz da olsa hissedip ıkınma hissini ortadan kaldırmamak için... Sezeryanda ise farketmiyor spinal yada epidural oluşu... Genelde devlet hastanelerinde spinal yapıyorlar daha pratik katater takmaya falan uğraşmıyorsun, hasta için de daha rahat ve daha hızlı hemen uyuşuyor epiduralde uyuşma zaman alıyor falan filan....
ıkisinin de farklı avantaj ve dezavantajları var...

kızlar ınşallah 3 saat sonra bebeğimi görecemmmmm çok heycanlyımmmm

denizbarışcım dezavantajlarınıda yazarmsın peki..birtanesinde başağrısı .çok oluyormuş..mesela ben sezeryan düşünüyorum hangisi daha rahat sence..

ay çok güldüm size çok malzeme çıkmış bizde gittiğimizde karı koco adamda tanga mayo giymişti görünce havuzda birdaha gimedim zaten yüzünü bile yıkamadan havuza atlıyorlardı iğrenç :sinifsinif:

slm eylul anneleri.. ben ekim annesi olucam allah izin veririsee... kizlar mide bulantilarim var cok fazla sizde de bolyle sikinti yasayanlar oldu mu? ne zaman gecti acaba?

BURSA LI anneler sanırım temmuzda bebek fuarı olacak tam tarihi hatırlamıyorum daha çok var diye :) ama aklınızda bulunsun bebek odası/arabası vs. herşey varmış !!!

evet 18 temmuz diye hatırlıyorum biz biçok şeyi ozman bakacağız diye düşnüyoruz ama hayırlsı

acaba benim arkadaşım neden aynı anda hem sipinal hem epidural sezeryan oldu..uyuşmama falanmı oldu(((bıuda çok korkunç uyuşmadan kesiliyormuş falan...buda benim hep aklıma geliyor nedense..diyorum mesela ameliyat devam ederken uyuşukluk geçiyor falan ayyy....hep enkötüleri aklıma geliyor nedense...

bide kürtaj olduğumda genel uyutmuştu doktor çok rahattı hiç anlamadım neolduğunu...diyorum öyle olcak isşte negüzel..korkma diyorum kendikendime..girceksin çıkacaksın pat diye olup bitecek.

evet 18 temmuz diye hatırlıyorum biz biçok şeyi ozman bakacağız diye düşnüyoruz ama hayırlsı

bende öyle diyorum ama tabii dayanabilirsem
bi kerede çok çeşit görmüş oluruz hem aslında bekleyebilsem ne var haha
18.de miydi tam hatırlamıyorum ama daha 3ay var ozaman bidaha bakarım tam tarihi neydi diye

hahahaha)))ya bu yaz antalyada bizde aqualanda gitmiştik aynen orda adamın tanga gydiğini görmüştüm yaaa...kıllı kıllı poposu vardı)))kıllı popon bronzlaşsa nolur yaaa)))hahahahaha))iğrenççç bişidi yaaa eşcinselmidir nedir...ama karısı ve 2 çocukları vardı ama onlardan herşey beklenir yani..)))hahahah

slm eylul anneleri.. ben ekim annesi olucam allah izin veririsee... kizlar mide bulantilarim var cok fazla sizde de bolyle sikinti yasayanlar oldu mu? ne zaman gecti acaba?

benim 18 hafta oldu ilk haftalar çok çıkarıyordum hastanede bile kalmak zorunda kaldım son 1 aydır sadece bazen bulantım oluyor oda benim reflüm var ondan herhalde

canim biliyomusn benim esimde yabanci muslumanda degil ama bunalr gibi sapikta degil ilk tanistigimizda biraz daha benim yadirgadigim seylere normal bakiyodu simdi zamanla diyoki beni cok degistirdin iyiside var kotusude ama bunalr serbestligin bokunu cikariyor bazen haklisin kadin gece gezmeye gidiyo ses yok esime diyorumki ben gitsem ilk zamanalr istersen git diyodu simdi beranber gideriz diyo iyi hadi adam oluyon dedim
ama ben saygi duyuyorum dinlerine esimede tanitmaya calisiyorum ama burda cok zor muslumanlik ile ilgli o kadar kotu ornek veriliyoki diyorumki bu ne ya biz bu degiliz belki iran falan boyledir ama her musluman boyle degil esimde anliyo zamanla tanicak birden istemiyorum zaten ama dusmanlik cok farkli adam direkt benu bulsa oldurecek bana diyoki saadet hn siz kendi istediginz hayati yasiyabiliyosunuz kac musluman kadin yapabiliyo deli ediyo beni aynen sordum avrupada kadinin degeri nedir icki ? sex? bumudur ama bakiyorum gayette bu yani duzgun %30 insan gerisi yemis kafayi dinde kalmamis cidden hepsi ateist oluyo yavas yavas kiliseler insan toplamaya calisiyo gayretle kilise evlenene para bile vericez diyo evlensinler aile kursunalr diye dinelr benzer bunalr yemis kafayi resmen.

bu normal doğum ev sezeryan birazda sanırım doktora bağlı çok doktor sezeryana yönlendiriyor bi sorun olmadan arkadaşım son güne kadar bekledi sancım olsun öğle gelecem dedi 12 gün geçti günü sancısı geldiki baştan sezeryan dedi doktoru hep boyu kısa diye miş vallahı çatır çatırda doğrudu kayınvalidemde kısa boylu ikiz doğurmuş hemde hayırlısı inşllah hepimiz için

kısacası çok iğrençler temizlik hiç yok hiç biyrlerini yemizlemiyorlar temizlik imandan gelir

bebegime bile sevinemedim. yatak dosek yatiyorumm.. halbuki ne planlarim ne hayyallerim vardi yaa (( cok zor kizlarrr .. bu gecicekk dimi kalmicak boylee??? su bile icemiyorumm yaaa

gecen gazete okuyorum adam soruyo karim gecelri cikiyo donuste bana birlikte oldugu adami anlatiyo hosuma gidiyo ama eve getirecekmis evliligimize zarar verirmi diyo ?
sok oldum yuh dedim ya bu ne rezillik benim esimin ailesi ablalari gayet normal coluk coluklari ile ugrasiyo bir gecenlerde kadinlar eglencesine gittiler adam varmis danseden soyunan onu cok yadirgamistim ama binalrce kadin hepsi gidiyo ama onun disinda aile insanlari hepsi sukur bunalra benzemiyolar yuh ya.
killi killi popo iyyy igrenc .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…