bebegime bile sevinemedim. yatak dosek yatiyorumm.. halbuki ne planlarim ne hayyallerim vardi yaa(( cok zor kizlarrr .. bu gecicekk dimi kalmicak boylee??? su bile icemiyorumm yaaa
canim biliyomusn benim esimde yabanci muslumanda degil ama bunalr gibi sapikta degil ilk tanistigimizda biraz daha benim yadirgadigim seylere normal bakiyodu simdi zamanla diyoki beni cok degistirdin iyiside var kotusude ama bunalr serbestligin bokunu cikariyor bazen haklisin kadin gece gezmeye gidiyo ses yok esime diyorumki ben gitsem ilk zamanalr istersen git diyodu simdi beranber gideriz diyo iyi hadi adam oluyon dedim
ama ben saygi duyuyorum dinlerine esimede tanitmaya calisiyorum ama burda cok zor muslumanlik ile ilgli o kadar kotu ornek veriliyoki diyorumki bu ne ya biz bu degiliz belki iran falan boyledir ama her musluman boyle degil esimde anliyo zamanla tanicak birden istemiyorum zaten ama dusmanlik cok farkli adam direkt benu bulsa oldurecek bana diyoki saadet hn siz kendi istediginz hayati yasiyabiliyosunuz kac musluman kadin yapabiliyo deli ediyo beni aynen sordum avrupada kadinin degeri nedir icki ? sex? bumudur ama bakiyorum gayette bu yani duzgun %30 insan gerisi yemis kafayi dinde kalmamis cidden hepsi ateist oluyo yavas yavas kiliseler insan toplamaya calisiyo gayretle kilise evlenene para bile vericez diyo evlensinler aile kursunalr diye dinelr benzer bunalr yemis kafayi resmen.
benim 18 hafta oldu ilk haftalar çok çıkarıyordum hastanede bile kalmak zorunda kaldım son 1 aydır sadece bazen bulantım oluyor oda benim reflüm var ondan herhalde
canım üzülme bende öyleydim su dahi içemiyordum yüzümde kırmızı lekeler çıktı çünkü vücudum susuz kalmış kendimi hamile gibi değilde ölecek bir hasta gibi hissediyordum biraz sabret bana da böyle diyorlardı sinir oluyordum ama çekmek zorundayız ne yapalım sana tafsiyem elinden geldiği kadar yatma buraya takıl hiç olmassa vakit kolay geçer ve çok ilrlerse bence sende hastanede tedavi gör iyi oluyor ben 9 şişe serum yedim 3 günde anca kendime geldim iyi oluyor sende öyle yap bence geçmiş olsun üzülme geçecek bunlarbebegime bile sevinemedim. yatak dosek yatiyorumm.. halbuki ne planlarim ne hayyallerim vardi yaa(( cok zor kizlarrr .. bu gecicekk dimi kalmicak boylee??? su bile icemiyorumm yaaa
eylül analarııııııııııııııııııııııııııııııııııı
allah ıslah etsin öyle düşünenleri canım...çok sinir bir durum..enazından eşin doğru düzgün bi adammış canım ya öyle çok aşırı serbest falan olsa valla ben gelemem mesela bana biraz sahip çıkması benim hoşuma gider baskı anlamında değil...
mesela benim burda bi arkadaşım vardı 4-5 sene önce ben evli değildim ozaman bu arkadaşım evliydi..neyse biz discoya falan giderdik bu kızda bizle egelirdi eşide izin verirdi yani gizli saklı değil.1 kızı vardı adam evde kıza bakardı ...en sonunda benim arkadaş bıoşadı kocayı...o bile sıkıldı..böyle adammı olur ya sümsük dedi)))herşeyin azıda zarar çoğuda derler ya onun gibi birşey bu evlilikte çok denge istiyor .....
inşallah çocuğun olunca böyle arkadaşlar edinmez ingilterede...
türkiyede bile gençlik dejenere olmaya başladı bizler bile korkuyoruz bazen.allah korusun.
şuanda oakadar kötü değilim arada bir oluyor mesela 2 gündür midem çok yanıyor ilk zamanlar bu siteyede bu sayede katıldım çünkü evde sürekli yatıyordum hiç olmassa burası ve sizler sayesinde vaktim çok çabuk geçiyor allah razı olsun hepinizden çok eğleniyorum burada opuyorumnanaktan hihoyyytben ben ben mide bulantisi ve ben tabiki.
hic endise etme ilk uc ay ne yediysem cokta dedim denilemez ama cikardim gunde uc ogun simdi 18 aylik oluyorum eger ufacik ogun atliyim iki ogun kusuyorum mide bulantim hani bitecekti diye agladigim kac gun oldu hele ilk zamanalr gece nobetteydim yanliz degilsin uzulme canim ben hala yanindayim :)
cikan bir seyde yok ama gecen cenem cikti nasil agladim ogurucem diye.
şuanda oakadar kötü değilim arada bir oluyor mesela 2 gündür midem çok yanıyor ilk zamanlar bu siteyede bu sayede katıldım çünkü evde sürekli yatıyordum hiç olmassa burası ve sizler sayesinde vaktim çok çabuk geçiyor allah razı olsun hepinizden çok eğleniyorum burada opuyorumnanaktan hihoyyyt
şuanda oakadar kötü değilim arada bir oluyor mesela 2 gündür midem çok yanıyor ilk zamanlar bu siteyede bu sayede katıldım çünkü evde sürekli yatıyordum hiç olmassa burası ve sizler sayesinde vaktim çok çabuk geçiyor allah razı olsun hepinizden çok eğleniyorum burada opuyorumnanaktan hihoyyyt
evet sizle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum hem işimi yapıyorum hemde sizi takip ediyorum iyi tanıdım burayı ve sizleri :1hug::1hug:a.s.
ben iyiyim tesekkurler canim sen?mrb kızlar nasılsınız talışlarr
mrb kızlar nasılsınız talışlarr
evet bende çok seviyorum sizleri hem bilgileniyorum hemde güzel vakit geçiriyoruuum opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
canim resimlerinde karnini gordum kac haftalik karnin bu benim daha bu kadar belirgin degil gecen sort giydim kimse anliyamaz hamile oldugumu arada gece sisiyorum meyveden ama yinede bu kadar olmuyo niye acaba?
canim resimlerinde karnini gordum kac haftalik karnin bu benim daha bu kadar belirgin degil gecen sort giydim kimse anliyamaz hamile oldugumu arada gece sisiyorum meyveden ama yinede bu kadar olmuyo niye acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?