2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebegime bile sevinemedim. yatak dosek yatiyorumm.. halbuki ne planlarim ne hayyallerim vardi yaa (( cok zor kizlarrr .. bu gecicekk dimi kalmicak boylee??? su bile icemiyorumm yaaa

geçecek canım bu bebeğinle senin birbirinizi kabullenme aşamanız herkesin başındna geçiyor kimin daha uzuzn sürüyor kiminde daha kısa 12. haftada benim kalmamıştı sabret 1-2 hafta içinde azalır

allah ıslah etsin öyle düşünenleri canım...çok sinir bir durum..enazından eşin doğru düzgün bi adammış canım ya öyle çok aşırı serbest falan olsa valla ben gelemem mesela bana biraz sahip çıkması benim hoşuma gider baskı anlamında değil...
mesela benim burda bi arkadaşım vardı 4-5 sene önce ben evli değildim ozaman bu arkadaşım evliydi..neyse biz discoya falan giderdik bu kızda bizle egelirdi eşide izin verirdi yani gizli saklı değil.1 kızı vardı adam evde kıza bakardı ...en sonunda benim arkadaş boşadı kocayı...o bile sıkıldı..böyle adammı olur ya sümsük dedi)))herşeyin azıda zarar çoğuda derler ya onun gibi birşey bu evlilikte çok denge istiyor .....
inşallah çocuğun olunca böyle arkadaşlar edinmez ingilterede...
türkiyede bile gençlik dejenere olmaya başladı bizler bile korkuyoruz bazen.allah korusun.

Son düzenleme:
benim 18 hafta oldu ilk haftalar çok çıkarıyordum hastanede bile kalmak zorunda kaldım son 1 aydır sadece bazen bulantım oluyor oda benim reflüm var ondan herhalde

ben ben ben mide bulantisi ve ben tabiki.
hic endise etme ilk uc ay ne yediysem cokta dedim denilemez ama cikardim gunde uc ogun simdi 18 aylik oluyorum eger ufacik ogun atliyim iki ogun kusuyorum mide bulantim hani bitecekti diye agladigim kac gun oldu hele ilk zamanalr gece nobetteydim yanliz degilsin uzulme canim ben hala yanindayim :)
cikan bir seyde yok ama gecen cenem cikti nasil agladim ogurucem diye.

bebegime bile sevinemedim. yatak dosek yatiyorumm.. halbuki ne planlarim ne hayyallerim vardi yaa (( cok zor kizlarrr .. bu gecicekk dimi kalmicak boylee??? su bile icemiyorumm yaaa
canım üzülme bende öyleydim su dahi içemiyordum yüzümde kırmızı lekeler çıktı çünkü vücudum susuz kalmış kendimi hamile gibi değilde ölecek bir hasta gibi hissediyordum biraz sabret bana da böyle diyorlardı sinir oluyordum ama çekmek zorundayız ne yapalım sana tafsiyem elinden geldiği kadar yatma buraya takıl hiç olmassa vakit kolay geçer ve çok ilrlerse bence sende hastanede tedavi gör iyi oluyor ben 9 şişe serum yedim 3 günde anca kendime geldim iyi oluyor sende öyle yap bence geçmiş olsun üzülme geçecek bunlar

esim iyi biraz kultur farki var ama alisiyo yavas yavas bazi seyler simdiden tuhaf geliyo kabulleniyo ilkz aman bazen tuhaf geliyodu simdi benzemeye basladi bize herseyin ortasi tabi ..turkiyedeki genclik dejenere ama azda olsa korku var anneden babadan bunalrda yok valla burdami buyur turkiyeyemi donerim daha karar vermedim esim nereye gidersen kabul diyo ama burda 12 senedir ayni firmada mimar evi barki isi birak gel dersem zorlanir gibi geliyo ama esim istanbulu cok seviyo tarihi yapisi beni mest ediyo diyo
valla cocugumun pesinde olucam takip edicem ne yapiyim olmadi donucem turkiyeye ben evlenirken esime dedim alisamazsam sen gelirmisin gelirim dedi olmadi donerim .

şuanda oakadar kötü değilim arada bir oluyor mesela 2 gündür midem çok yanıyor ilk zamanlar bu siteyede bu sayede katıldım çünkü evde sürekli yatıyordum hiç olmassa burası ve sizler sayesinde vaktim çok çabuk geçiyor allah razı olsun hepinizden çok eğleniyorum burada opuyorumnanaktan hihoyyyt

canin miden yaniyosa bunu bana hemsire onerdi seven up free ic arada birde gaviscon surup yada yatagimin basinda rennie mide tableti var ben bide seker gibi olanini buldum limonlusuna bayiliyorum mide yanmam geciyo hemen yada ara ara ekmek ye insallah gecer canim ya ben cektim hala cekiyorum

evet sizle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum hem işimi yapıyorum hemde sizi takip ediyorum iyi tanıdım burayı ve sizleri :1hug::1hug:a.s.

evet sizle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum hem işimi yapıyorum hemde sizi takip ediyorum iyi tanıdım burayı ve sizleri :1hug::1hug:a.s.

aynen eylul anneleri iyiki katildim buraya zamanim geciyo hem bir cok sey ogreniyorum tum gun aksamda esime anlatiyorum anlatiyorum zavallim dinliyo :)
ama coks eviyorum bu siteyi .bebisler dogunca yine konuscagiz insallah bebekle ilgili .

evet bende çok seviyorum sizleri hem bilgileniyorum hemde güzel vakit geçiriyoruuum opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

evet bende çok seviyorum sizleri hem bilgileniyorum hemde güzel vakit geçiriyoruuum opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canim resimlerinde karnini gordum kac haftalik karnin bu benim daha bu kadar belirgin degil gecen sort giydim kimse anliyamaz hamile oldugumu arada gece sisiyorum meyveden ama yinede bu kadar olmuyo niye acaba?

bizde çok iiyiz
bugün 3lü sonucum vardı ama ilgilenen kişi yokmuş artık yarın alacakmışız hayırlısıyla
birde ben hiç para vermedim 3lüye:))

canim resimlerinde karnini gordum kac haftalik karnin bu benim daha bu kadar belirgin degil gecen sort giydim kimse anliyamaz hamile oldugumu arada gece sisiyorum meyveden ama yinede bu kadar olmuyo niye acaba?

cnm benimde akşamları daha belirgin sanırım foto da ya 15 ya da 16 haftalık tam bilemiyorum şimdi seninde belirginleşir iç haznen geniştir belki kim bilir

nerde bu resimler bende görmek istiyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…