nerde bu resimler bende görmek istiyorum yaaaa
biz 18 haftalık olduk ama çok belli birşey yok senin dediğin gibi akşama doğru şişiyor karnım biraz dün komşu gördü hamile olduğun belli bile değil diyor 5 aydan sonra kanımız bizde önce gider artıkcanim resimlerinde karnini gordum kac haftalik karnin bu benim daha bu kadar belirgin degil gecen sort giydim kimse anliyamaz hamile oldugumu arada gece sisiyorum meyveden ama yinede bu kadar olmuyo niye acaba?
evet doğru söylüyorsun benim arkadaşım oldu ve eve geldiğinde baş ağrısı yünde kendini kaybetti acile gitmek zorunda kaldı doktor olur böyle demiş ve sürekli neskafe içmesini söylemiştiSpinal sezeryanda başağrısı riski daha fazla epidurale göre, ama epiduralde geç uyuşturuyor.. Yani sancın başladı hastaneye gittin diyelim, hemen epidural yapsalar yarım saate ancak uyuşuyorsun....
biz 18 haftalık olduk ama çok belli birşey yok senin dediğin gibi akşama doğru şişiyor karnım biraz dün komşu gördü hamile olduğun belli bile değil diyor 5 aydan sonra kanımız bizde önce gider artık
evet doğru söylüyorsun benim arkadaşım oldu ve eve geldiğinde baş ağrısı yünde kendini kaybetti acile gitmek zorunda kaldı doktor olur böyle demiş ve sürekli neskafe içmesini söylemişti
cnm benimde akşamları daha belirgin sanırım foto da ya 15 ya da 16 haftalık tam bilemiyorum şimdi seninde belirginleşir iç haznen geniştir belki kim bilir
ilk hamileliğimde böyleydim 5 aya kadar kıyafetim oldu 5 aylıkkken gezmeye giderken pantolonumun düğmesi mermi gibi fırlamıştı çok gülmüştüm hemen hamillelik almıştım delikafaduldenya ben biraz olsun istiyorum simdi hafif sisman gibi gozukuyorum yanlarim genisledi karnim olsa hamile oldugum belli olucak biraz yuzmede falan hamile oldugum anlasilsa bahanem olucak simdi direkt sekilsiz sisko oldum :)
ayy kızlar acaip rahatladım bu ay sonu ayrılıorum işten tazminatımı da alıcam ohh beee....
ayy kızlar acaip rahatladım bu ay sonu ayrılıorum işten tazminatımı da alıcam ohh beee....
ilk hamileliğimde böyleydim 5 aya kadar kıyafetim oldu 5 aylıkkken gezmeye giderken pantolonumun düğmesi mermi gibi fırlamıştı çok gülmüştüm hemen hamillelik almıştım delikafadulden
bende duyunca şaşırmıştım ama öyle demiş doktor arkadaşımda sürekli içiyorduneskafe mi??? ilkdefa duyuyorum ?? su duymuştum bol bol su için ama kahvede kafein iice baş ağrısı yapmazmı??? şaşırdım
dün hiç bebişimin hareketlerini pıt pıtlarını duyamadım..bugünde pek yok..şimdi 1 paket çikolatalı tutku yedim bide muzlu süt içiyorum ve bekliyorum pıt pıt yapsın diyekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?