2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
18 haftaya giricem hala tik yok acaba benmi anlamiyorum nasil anliyosunuz belirgin bir hismi ? benmi anlamiyorum acaba ya bende hissetmek istiyorum cok ozendim size masallah.

merak etme, ben de birşey hissetmiyorum. doktorlarda, internette ilk gebelikte 20.haftadan önce hissedilmez diyor. hisseden olduğunu söylerse de bağırsak hareketleridir diyorlar. ancak tecrübeli anneler 16.haftada hissedebilirlermiş, yani 2. defa doğum yapacaklar.

benim prensesimde dünden beri bayağı hissediyorum
bugün dahada sıkılaştı
habire oynuyo yerim heryerini yaa

slm kızlar nasılsınız ben iki gundur cok kötuyum salı gunu arabadan indim kapıyı bi açtım karşımda kocaman bir köpek çok korktum kendimi çok sıktım kasıklarım ağrımaya başladı 2 gece üst üste acile gittim 2. gün kanamam oldu ama rahim ağzı kapalı bebeğin kalp atışlarının olduğunu söylediler ama çok korktuk....

Offf kızlar, çalışmayanlar bütün gün evde napıyosunuz... Bugün çoook sıkıldım yaa, buradaki güzel muhabbet bile derman olmadı ssıkıntıma.. Sabahtan akşama kadar otur otur TVde de saçma saan programlar hiçbişey yok....
YArın da evdeyim, biraz iyi hissetsem çkar gezerdim ama boğazım kötü hala....

Ay canım geçmiş olsun.
Sabahta Mopsyle konuşmuştuk bu korkuyu.
Ben de korkarım köpekten hem de çookk.
Çok geçmiş olsun.

züleyha çok geçmiş olsun yat dinlen bi kaç gün dikkat et

Geçmiş olsun canım.
Evet çalışan biri için evde olmak zor ama benim gibi hiç çalışmadıysan,yien biraz zor vakit geçiyor ama alışkanlık olduğu için fazla eziyetli değil.

Ben geldim herkes gitti yaw
Eh bende gideyim bari kocişde geldi,karnımızda acıktı cokacimcoook
Hadi herkese afiye olsuuuunnn

canım valla ben bağırsak hareketi olduğuna inanmıyorum karnım zıp zıp zıplıyo başka bişi diil bebeğim işte bu drumuza söledik fırıl fırıl die normal başlaması dedi elimi koyduğumda dönddüğünü bile fark ediyorum ben

merhaba kızlar bugün doktora gittik oğlumuz olcak diye beklerken kızım olcakmış hala şoktayım :hulya:

cok gecmis olsun canim kendine iyi bak.

canim gecmis olsun bende ayniyim okudlan sonra 6 sene gumrukte dis ticarette calistim geldim buraya tanidik yok aile yok evdeyim tum gun hamile hamilede kimse beni ise almiyo simdilik cok cok cok sikilyiorum burda internette zaman geciriyorum bazen bunaliyorum ama ne yapiyim masami ofisimi cok ozledim cok stresli bir isim vardi stresi bile ozledim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…