18 haftaya giricem hala tik yok acaba benmi anlamiyorum nasil anliyosunuz belirgin bir hismi ? benmi anlamiyorum acaba ya bende hissetmek istiyorum cok ozendim size masallah.
slm kızlar nasılsınız ben iki gundur cok kötuyum salı gunu arabadan indim kapıyı bi açtım karşımda kocaman bir köpek çok korktum kendimi çok sıktım kasıklarım ağrımaya başladı 2 gece üst üste acile gittim 2. gün kanamam oldu ama rahim ağzı kapalı bebeğin kalp atışlarının olduğunu söylediler ama çok korktuk....
Offf kızlar, çalışmayanlar bütün gün evde napıyosunuz... Bugün çoook sıkıldım yaa, buradaki güzel muhabbet bile derman olmadı ssıkıntıma.. Sabahtan akşama kadar otur otur TVde de saçma saan programlar hiçbişey yok....
YArın da evdeyim, biraz iyi hissetsem çkar gezerdim ama boğazım kötü hala....
merak etme, ben de birşey hissetmiyorum. doktorlarda, internette ilk gebelikte 20.haftadan önce hissedilmez diyor. hisseden olduğunu söylerse de bağırsak hareketleridir diyorlar. ancak tecrübeli anneler 16.haftada hissedebilirlermiş, yani 2. defa doğum yapacaklar.
merhaba kızlar bugün doktora gittik oğlumuz olcak diye beklerken kızım olcakmış hala şoktayım :hulya:
hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inş. ilk tahmin kızdı sanırım
slm kızlar nasılsınız ben iki gundur cok kötuyum salı gunu arabadan indim kapıyı bi açtım karşımda kocaman bir köpek çok korktum kendimi çok sıktım kasıklarım ağrımaya başladı 2 gece üst üste acile gittim 2. gün kanamam oldu ama rahim ağzı kapalı bebeğin kalp atışlarının olduğunu söylediler ama çok korktuk....
Offf kızlar, çalışmayanlar bütün gün evde napıyosunuz... Bugün çoook sıkıldım yaa, buradaki güzel muhabbet bile derman olmadı ssıkıntıma.. Sabahtan akşama kadar otur otur TVde de saçma saan programlar hiçbişey yok....
YArın da evdeyim, biraz iyi hissetsem çkar gezerdim ama boğazım kötü hala....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?