ilk hamileliğimde böyleydim 5 aya kadar kıyafetim oldu 5 aylıkkken gezmeye giderken pantolonumun düğmesi mermi gibi fırlamıştı çok gülmüştüm hemen hamillelik almıştım delikafadulden
bende duyunca şaşırmıştım ama öyle demiş doktor arkadaşımda sürekli içiyordu
bende henüz almadım yeni sezon iyice çıksın öyle alırım zaten düğünde var 1 ay sonra ne alacağımı şaşırdımhaahaha bende aldım hamile kıyafetleri ama henüz göbik filan yok dolapta yer işgal ediyorlar sadece haha
Evet neskafe kızlar yanlış duymadınız...
Teyzem geçen yıl doğum yaptı spinal sezeryan....
Başağrısından sezeryanın acısını falan hissetmedi hiç, 2. gün kalkıp dolaşaya başladı, ama başını duvarlara vuruyordu neredeyse... %3 müş başağrısı yanetkisi ama şte ona denk geldi işte... Ve tek çözüm neskafe....
Ama neskafe içinde kafein var bebeğe sütten geçer diye fazla içmek de istemedi, ama mecbur içti, yoksa dayanılacak gibi değildi ağrısı...
Ben epidural yapıcam sanorom... Bakalım kısmet yaaa daha çok var...
Hayırlısıyla zamanı bi gelsin de öyle yada böye doğurucaz kızlar :))
doğru anlamıştır çünkü sürekli içiyordu bende aynen öyle söyledim çok şaşırmıştım ama çok çekti kızcağızkız arkadaşın yanlış anlamış olmasın dr içme demiş seninkide iç anlamış haha
espiri tabii bilmem ben belki yanlış biliyorumdur
yapacak olursak zaten o zaman kendi dr. bilgi alırız ona göre davranırız
hamile olduğun içinmi ayrılıyorsun yoksa kendi isteğinle memnun olmadığındanmı bebeğine senmi bakacaksın
kızlar muhabbetinize doyum olmuyor
ANCAK
bebişimi görmeye gideceğiz yavaş yavaş hazırlanayım ben
anca haha dualarınızı bekliyorum
sağ salim göreyim yavrumu bide cinsiyetinide öğrenirsek ALLAAAAAHHH
tutmayın bizi hihihihihi
kib grşrzzz
ohhh afiyet olsun bak şimdi seninki fıldır fıldır olur istesende durduramazsın haha
bugün bebeklerin durgun günü galba benimkide hiç sesi çıkmıyor tatlı yiyemiyorum ben tiksindim demin attım ağzıma şeker ama kıpırtı yok dinliyorum pıt pıt yapsın diyee
hoşgeldin aramıza güzel vakit geçirmen dileğimle a.s.hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
bende uzun zamandır siteye girememiştim
bende 4 aylık hamileyim
ve inşallah bundan sonra aranızdayım
hayırlı olsun canım ..tazminatınıda alacakmışsınohhh .ok şükür..keyfini sür inşallah...hamileliktn ziyade memnuniyetsizliğim daha fazla canımm,problemler var,zaten bi süre çalışmıcam ben bakmayı düşünürom Allah izin verirse...
kızlar muhabbetinize doyum olmuyor
ANCAK
bebişimi görmeye gideceğiz yavaş yavaş hazırlanayım ben
anca haha dualarınızı bekliyorum
sağ salim göreyim yavrumu bide cinsiyetinide öğrenirsek ALLAAAAAHHH
tutmayın bizi hihihihihi
kib grşrzzz
hamileliktn ziyade memnuniyetsizliğim daha fazla canımm,problemler var,zaten bi süre çalışmıcam ben bakmayı düşünürom Allah izin verirse...
alemsin içinede vursa hissedersin kız seninki uyuyordur zaten bebekler bu ayda uygun bir pozisyon bulsa hemen uyurmuş demekki sen bebeğini hep rahat ettiriyorsun2 gün önce çok pıt pıt yapıyordu şimdi diyorum acaba içemi vuruyor ya nerde bebişim...
uyuyor galiba:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?