2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk hamileliğimde böyleydim 5 aya kadar kıyafetim oldu 5 aylıkkken gezmeye giderken pantolonumun düğmesi mermi gibi fırlamıştı çok gülmüştüm hemen hamillelik almıştım delikafadulden

oyyy yazık ya bebekleri sıkıştırmayın..ordan baskı yapıyor ve sıkışır yavrum orda...
ben sağlık ocağına ilk gittiğimde hemşire alttan bastırıyordu karna yakınlaşsın diye..kalp atışı için. ne bileyim hissediyor bebişte dokunmaları bastırmaları falan.pantolon sıkıştırır onu yaaa:ecrin_bebek:

pınarcım hayırlı olsun, içerde birikmiş maaşlarını da verecekler mi bari??? En azından tazminatını vesinler bari ....

bende duyunca şaşırmıştım ama öyle demiş doktor arkadaşımda sürekli içiyordu

kız arkadaşın yanlış anlamış olmasın dr içme demiş seninkide iç anlamış haha
espiri tabii bilmem ben belki yanlış biliyorumdur
yapacak olursak zaten o zaman kendi dr. bilgi alırız ona göre davranırız

ay benimde başım çok ağrıdımı hasta olurum resmen..bide mideme vurur durmadan istifra ederim...çok başağrım olmaz ama okadar şiddetli oldumuda çok fena oluyor insan

Kızlar bu arada akşam benim göğüslerde bazı şişler tesbit ettik :)):kedi:
Sabahı zor ettim doktorumu aradım dedim böyle böyle, süt kanalları oluşuyor ve gelişiyor normal dedi, ama ben pimpirikli eltimin (eltim daha önce göğüs kanseri nedeniyle ameliyat olmuştu)doktorundan randevu aldım, akşam o doktora gidicem, muhtemelen o da aynı şeyi diycektir ama olsun içimrahat etsin....

hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
bende uzun zamandır siteye girememiştim
bende 4 aylık hamileyim
ve inşallah bundan sonra aranızdayım

doğru anlamıştır çünkü sürekli içiyordu bende aynen öyle söyledim çok şaşırmıştım ama çok çekti kızcağız

hamile olduğun içinmi ayrılıyorsun yoksa kendi isteğinle memnun olmadığındanmı bebeğine senmi bakacaksın

hamileliktn ziyade memnuniyetsizliğim daha fazla canımm,problemler var,zaten bi süre çalışmıcam ben bakmayı düşünürom Allah izin verirse...

kızlar muhabbetinize doyum olmuyor

ANCAK

bebişimi görmeye gideceğiz yavaş yavaş hazırlanayım ben
anca haha dualarınızı bekliyorum
sağ salim göreyim yavrumu bide cinsiyetinide öğrenirsek ALLAAAAAHHH
tutmayın bizi hihihihihi

kib grşrzzz

hadi bakalım canım bol şanslar,,,,

ohhh afiyet olsun bak şimdi seninki fıldır fıldır olur istesende durduramazsın haha

bugün bebeklerin durgun günü galba benimkide hiç sesi çıkmıyor tatlı yiyemiyorum ben tiksindim demin attım ağzıma şeker ama kıpırtı yok dinliyorum pıt pıt yapsın diyee

2 gün önce çok pıt pıt yapıyordu şimdi diyorum acaba içemi vuruyor ya nerde bebişim...
uyuyor galiba:icecream:

hamileliktn ziyade memnuniyetsizliğim daha fazla canımm,problemler var,zaten bi süre çalışmıcam ben bakmayı düşünürom Allah izin verirse...
hayırlı olsun canım ..tazminatınıda alacakmışsınohhh .ok şükür..keyfini sür inşallah...
peki evinde net varmı cnm..sen şimdi bizden ayrılıyormusun yoksaa:gitme:

görüşürz canım hadi güzel haberlerle gel inş...cinsiyeti gösterir umarım yaramazlık yapmaz artık..uslu bebişşşş:ecrin_bebek:

tazminatini versinde bos ver hayirli olsun.
eski sirketimde bir hamile kiz arkadasim vardi kiz yazik 5 ay ugrasti patronla hamilelikten onceside var adam vermedi bir kurus bebegi yap gel dedi inadina verse olur sanki vermedi kiz kendini attirmaya ugrasti oda olmadi bende ayrilirken 6 sene calismistim turkiyede evlen veriyim dedi ama ben ilk buraya geldim iki ay falan ev duzenledik falan olmazdi izinde vermedi iki ay tabi bana iki milyar yol parasi verdi 6 senelik emegime salak cimri herif.hakkimi helal etmiyorum .bide hala ariyo gelcekmisiz kalcakmisniz diye yuzsuz.

2 gün önce çok pıt pıt yapıyordu şimdi diyorum acaba içemi vuruyor ya nerde bebişim...
uyuyor galiba:icecream:
alemsin içinede vursa hissedersin kız seninki uyuyordur zaten bebekler bu ayda uygun bir pozisyon bulsa hemen uyurmuş demekki sen bebeğini hep rahat ettiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…