2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çıkıyorum kızım gelecek okuldan yemek yapcam bende acıktım zaten karnım gurulduyor cokacimcoook

18 haftaya giricem hala tik yok acaba benmi anlamiyorum nasil anliyosunuz belirgin bir hismi ? benmi anlamiyorum acaba ya bende hissetmek istiyorum cok ozendim size masallah.

aaaaaaaaaaaaa
ben seni 5 haftalıksın sandım ay yazısını şimdi gördüm yaww kıpırdıyordur belki sen hissetmiyorsun böyel göz kırpması gibi oluyor ara sıra gaza benziyor ama gaz gibi değil pıt pıt yapıyo 1-2 kere ben burdayım dercesine sonra ses yok

benim bebegim bana benzemiyo galiba ben olsam dans etmistim simdiden yerimde durmam tirlagim biraz bu sakin allah allah gerci bazen diyormki insallah bana fazla benzemez annem ne dese genclik caglarimda hayir derdim kafamdakini yapardim ben ne diyosam onu yapardim hala da ayniyim ya.
severim annemi ama hic hayatima kararlarima dahil etmem insallah babasina benzer o sakin bana benzerse cekicegim var allahhhhhhhh.

gaz gibi hissediyorum ama gazdir diyorum hareket gibi gelmiyo daha dikkatli dinlicem ama artik sagol canim.

alemsin içinede vursa hissedersin kız seninki uyuyordur zaten bebekler bu ayda uygun bir pozisyon bulsa hemen uyurmuş demekki sen bebeğini hep rahat ettiriyorsun

hahahah))))))hissederim dimi ay ben iyice saf oldum ....bilmiyorumkismile

ya böyle pıt pıt dokunuyor gibi oluyor yumuşak yumuşak..bende 2-3 günönce çok sık hissettim şimdi kayıplara karıştı bizim cicime...
kızlar ben eve gidiyorum yemek yapacağım dün yapmadım menemene talim olduk...
off şimdide bakla var onu yapcam ama oda çok ağır oluyor ya dereotlu falan benim biraz midemi bulandırıyor nedense...amann napim bebek için 2-3 çatal alırım artık....hiçte yapasım yok ama bi gideyim yavaş yavaş yaparım artık..
öptüm sizi çokkk

kızlar kuaföre gittim ağdamı yaptırdım,kaşımı bıyığımı aldırdım,saçlarımı kestirdim yarında dr amcamızdan bebişin iyi olduğunu ve cinsiyetinide öğrenirsem deymeyin artık keyfime

evt dokunuşları 2-3 kez oluyor pıt pıt sonra olmuyor ama sık sık olmuştu bana yani 2-3 gün üst üste hissettim dokunuşlarını....çok güzeldi ya....

kızlar ben çıkıorum hepinizi kocaman öpüroum,,kendinize iyi bakınn iyi akşamlar....opuyorumnanaktan

Slm kızlar ne kadar çok şey yazmışınız yaaa
Oku oku oku oku canım çıktı valla sonunda bıraktım.:kedi:
Umarım herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…