merhaba kızlar bugün doktora gittik oğlumuz olcak diye beklerken kızım olcakmış hala şoktayım :hulya:
merhaba kızlar bugün doktora gittik oğlumuz olcak diye beklerken kızım olcakmış hala şoktayım :hulya:
iyi aksamalr kizlar herkese kendinize bebislere iyi bakin bye...
teşekkür ederim kızlar ilk tahminimiz erkekti hatta kesindi memlekete gidince öğrenmiştm bugünde özel muayenahanesi olan bi doktora gittik bebeğimiz kız diyince bi garip oldum erkek olcak diye çok hazırlamıştım kendimii
teşekkür ederim kızlar ilk tahminimiz erkekti hatta kesindi memlekete gidince öğrenmiştm bugünde özel muayenahanesi olan bi doktora gittik bebeğimiz kız diyince bi garip oldum erkek olcak diye çok hazırlamıştım kendimii
kızın çoook tatlı görünüo annesi
şeker pembem seninde kızın olcak inş dimi
hayırlısı olsun canım kız bebeklerde artış gösterıyo
aklinialirimsmile
teşekkür ederim canım
ben sadece 2 kilo aldım bebeğim gelişmiyo falan diye üzülüyodum ama çok şükür 195 gr
teşekkürler lilacım bende msj yazıcaktım sana liste değişimi için :)) sizin adınızada gerçekten çok sevindim insan ilgi gördüğü zaman kendini daha bi iyi hissediyo dimi bende özel hastaneden memnun değildim bugün gittiğim doktorla devam edicem artık
şeker pembem bugün tam 17 + 3 olduk sadece göbeğim var kız anneleri kalçadan genişler derler ama şimdilik bende öle bi durum yok :))))))))))) bugün pantolon aldım kendime 34 beden hatta biz eşimle konuşuyoduk doğumdan sonra yine giyebilirmiyim falan eleman kız aaaaaaaaa hamilemisiniz dedi bilmiyorumkismile evet 4buçuk aylık dedim hiç belli değil dedi bilmiyorumkismile
valla bitter ben de erkek diye baya alıştırdım ama bakalım benimki de sürpriz yapmasın haftaya gitcem bakalıım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?