2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim kızlar ilk tahminimiz erkekti hatta kesindi memlekete gidince öğrenmiştm bugünde özel muayenahanesi olan bi doktora gittik bebeğimiz kız diyince bi garip oldum erkek olcak diye çok hazırlamıştım kendimii

sağlıkla gelsin annesi deme öle kısmettir bişiler hayırlısı olsunnn

kızın çoook tatlı görünüo annesi

bitter canım çok şaşırdım :)
sağlıkla gelsinde hiç farketmez değilmi tatlım.
prensesimizi ekledim sağlıkla kucağına gelsin inşallah...

şeker pempem iyim canım.sende iyisin inşallah...

bende bu gün sağlık ocağına gittim.
Allahım nasıl ilgi nasıl bilgilendirme şok oldum.ne sorun olursa olsun ara beni dedi doktorum cep telini verdi bana.uzun uzun konuştuk tıp dosyamı istediler inceliyceklermiş.
30 nisanda usg randevum var dedim.
doğumumu fakültede düşünüyorum dedim.
harika bir seçim dedi hemşire bende orada yaptım benim eşim orada anestezi doktoru dedi.
özelde yapmanı önermem son anda bir komplikasyon olabilir yeni doğan ünitesi olmayabilir.
tam teşekküllü araştırma hastanesinde yapmak istemen en doğru tercih dedi içimi rahatlattı.
ama dedim orada genelde araştırma görevlileri oluyor?
ama doğuma uzman hocalarımız giriyor merak etme o günler gelsin seninle ayrıntılı konuşacağız dedi.
ne yemem içmeme gerekenleri söyledi.
önmüzdeki aya gün verdiler bi detaylı inceleyelim seni dediler.sonrada aşını yapacağız ki biz 20. haftadan önce kesinlikle aşı yapmıyoruz dedi.
sabahları uyandığımda sebepsiz öksürüyorum bulantı oluyor ardından dedim o reflü dedi o anda çubuk kraker ye dedi....
işte bi sürü şeyler söylediler.çok mutlu oldum bu kadar ilgilenmelerine.
artık beraberiz doğumdan sonrada dediler.işte böyle.

ayrıca ben 30 nisanda yaptıracam usg acaba diyordum kim yapacak ..
araştırma hastanesinde dalında uzman prof dr. yapacakmış ve ücret vermeyecekmişim.

birde dediki doğumunu normal yapmış ama belinden uyuşturmuşlar herşeye tanık oldum ben annelerimiz nasıl yaptıysa öyle yaptım ama acı hissetmedim dedi.
sonrada bunları ilerleyen aylarda konuşuruz ama sana onu öneririm dedi....

işte böyle...

Son düzenleme:
anaaaaaa 5. aya girmişim beeeee:1shok:akannehir
hiç haberim yok valla :roflol:
çizelgeye gözüm takılmasa....sositosositosositosositosositososito

teşekkürler lilacım bende msj yazıcaktım sana liste değişimi için :)) sizin adınızada gerçekten çok sevindim insan ilgi gördüğü zaman kendini daha bi iyi hissediyo dimi bende özel hastaneden memnun değildim bugün gittiğim doktorla devam edicem artık

şeker pembem bugün tam 17 + 3 olduk sadece göbeğim var kız anneleri kalçadan genişler derler ama şimdilik bende öle bi durum yok :))))))))))) bugün pantolon aldım kendime 34 beden hatta biz eşimle konuşuyoduk doğumdan sonra yine giyebilirmiyim falan eleman kız aaaaaaaaa hamilemisiniz dedi bilmiyorumkismile evet 4buçuk aylık dedim hiç belli değil dedi bilmiyorumkismile

34 bedenmisin ? benim kardesim 36 beden ona zayifsin diyodum sen ondan bile zayifsin :)
34 bedende hailelik naisl belli olsun tig gibisin masallah.

valla bitter ben de erkek diye baya alıştırdım ama bakalım benimki de sürpriz yapmasın haftaya gitcem bakalıım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…