2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnck kullanıcısından alıntı
ii geceler kızlar cinsiyet öğrenen arkadaşlarımızın gözü aydın darısı bizim başımıza

tesekkurler.darisi basina...biz 16.haftada ogrendik..hatta daha oncesindede tahmin ediyor bircok dr.ama net olmadigi icin soylemiyorlar...

günaydıınopuyorumnanaktan kimsecikler uyanmadı mı mirmirmirmir

ben varım canım ama az sonra uyumaya gidebilirim bütün gece uyuyamadım çnkü
gözlerim yanıyor valla

cinsiyet öğrenen arkadaşların gözü aydın
zelcancım seninde tekrar gözün aydın gerçi ben erkek demiştim tuttuda
şaka bi yana hepsi hayırlı evlat olurlar inş

günaydın bende burdayım.sabahları giyinirken kriz geçiriyorum, nası yapcaz şu kıyafet işini?eski pantolonlarımın bi kısmı oluyor, genelde de elbise giyiyorum ama hep elbisede olmuyoki!

@a&S: evet canım sağol!!! geçmiş olsun canım ya Allaha şükür şimdilik öyle birşey yok ama ben de heycandan ne gece uyuyabildim ne de sabah
halbuki bu son zamanlarda 10dan önce kalkmıyordum hatta son 2 gündür 11 hahah
bugün ne gece ne sabah 6dan sonra uyandım bidaha ne mümkğn uyumak
oğlumla muhabbet ettik hahahaha zemuszemus

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERRRRRR!!!!!

günaydın bende burdayım.sabahları giyinirken kriz geçiriyorum, nası yapcaz şu kıyafet işini?eski pantolonlarımın bi kısmı oluyor, genelde de elbise giyiyorum ama hep elbisede olmuyoki!
kıyafet konusunda ben hersabah kriz geçiriyorum.:bide üstüne üstük bahar ayı tam geçiş dönemi hiç ne giyeceğimi bilemiyorum..2-3 kıyafet tutturdum değiştire değiştire onları giyip duruyorum kendimide berbat hissediyorum oyüzden.böyleee bakımsızzz bişi gibi..hiç değişiklik yapamıyorum kendime...

aaa oğlunmu oluyor...öğrenmişsin gözünaydın bakalım...nasılmış bebeişin

günaydın canlarr,,,cinsiyet öğrenenlerin gözüaydın ,,Allah sağlık ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee...

Gunaydin guzeller! ben son zamanlar hic dogru duzgun uyamiyorum ya siz de oylesiniz galiba. Sirt ustu yatyom agir gelyo. yan yatmaktan sklyom. bide geceleri acayip acayip ruya goryom uyanyom, yada susuzluktan veya havasizliktan uyanyom. simdi boyle ise 8. 9. aylarda nolcak ya Allah'iimmm :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…