günaydıınopuyorumnanaktan kimsecikler uyanmadı mı mirmirmirmir
A&S sen de hoşgeldin nasılsın..
kıyafet konusunda ben hersabah kriz geçiriyorum.:bide üstüne üstük bahar ayı tam geçiş dönemi hiç ne giyeceğimi bilemiyorum..2-3 kıyafet tutturdum değiştire değiştire onları giyip duruyorum kendimide berbat hissediyorum oyüzden.böyleee bakımsızzz bişi gibi..hiç değişiklik yapamıyorum kendime...günaydın bende burdayım.sabahları giyinirken kriz geçiriyorum, nası yapcaz şu kıyafet işini?eski pantolonlarımın bi kısmı oluyor, genelde de elbise giyiyorum ama hep elbisede olmuyoki!
@a&S: evet canım sağol!!! geçmiş olsun canım ya Allaha şükür şimdilik öyle birşey yok ama ben de heycandan ne gece uyuyabildim ne de sabah
halbuki bu son zamanlarda 10dan önce kalkmıyordum hatta son 2 gündür 11 hahah
bugün ne gece ne sabah 6dan sonra uyandım bidaha ne mümkğn uyumak
oğlumla muhabbet ettik hahahaha zemuszemus
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERRRRRR!!!!!
kıyafet konusunda ben hersabah kriz geçiriyorum.:bide üstüne üstük bahar ayı tam geçiş dönemi hiç ne giyeceğimi bilemiyorum..2-3 kıyafet tutturdum değiştire değiştire onları giyip duruyorum kendimide berbat hissediyorum oyüzden.böyleee bakımsızzz bişi gibi..hiç değişiklik yapamıyorum kendime...
evet hem mevsim geçişi, hemde hamile olduğum da daha belli değil.her gün değişik değişik giyerdim şimdi senin de dediğin gibi aynı şeyleri çevirip çevirip giyiyorum.acil alışveriş yapmam lazım.bi tane kumaş hamile pantolonu almıştım, oda şu anda bol.çıksa da göbüşler adamakıllı hamile kıyafeti giysek bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?