7kg almama rağmen hiç kaşınmıyorum çok şükür..kaşırsan çatlar bol bol nemlendirmeye çalış...
ben 2-3 günde bir bebe yağı sürüyorum bende
Bebek yağı işe yarıyorsa hemen deneyim bari.
Cildim de hasas ne sürsem alirji yapıyor yaa.
Badem yağı tüylenme yapıyormuş öyle duydum.
Kakao yağı iyi geliyormuş ama sıvı halde olmayacakmış diye duydum.
KK dan da okumuştum bunları.
yarın koyarım resimleri canım akşam yani..eşim yarın istanbula gidecek bende ne yemek yaparım ne bişii..çekerim fotoları yayınlarım ciciler toppiğinde..bayabişey var koyacağım..hele 3 tane elbise aldım o elbiseleri var yaa yemede yanında yat yok böyle tatlı bişiiii yaa..etekli çıtçıtlı body bale kıyafeti sanki))hehehehşapkalı falan çok komikkk))adamcığım yazık Allahalla diyor napıyorlar bu saatte , dedim nöbet tutuyorlar :enbuyukkk:
evet ya bizde dün kentmeydanına gittik baktık yok anam yok dediğin gibi yazlık bir kaç güzel şey var
yada büyük yani 3+ay var yeni doğan hiç yok desem olacak
girdik şimdi tüm bebek mağzalarını tek tek geziyoruz
peşimizde başka bir çift
eşim diyor demek herkez bu yollardan geçiyor
her girdiğimiz yere onlarda girdi ve biz gibi eli boş çıktı :roflol:
onlarda hep erkek reyonuna daldı hahaha
eşim diyor bunlar bizi takip ediyor haha
napcaz bilmiyorum ya bugün netten biraz bişeyler bakacam
hepsiburda da çok uygun patikli altlar var penye
alanlar çok memnun bizim kızlardan da alanlar olmuş
bende alayım diyorum
ha ciciklerinin resimlerini koy
ben de taaaaa önceden aldığım cicikler vardı onların resmini koymaya çalışacağım
ben hiç dayanamaz evlenmeden önce bile alırdım :kedi:
kendime saklarım yada bi yere götürürdüm arkadaşların bebeklere misafirliğe gittiğimde filan güzel oluyordu
şimdi kendi tosunuma giydircem gamyoncuiremsu
Kaşımıyom sonra bi bakıyom elim karnımda kaydirigubbakcemile2
Ay bi bilsen diken gibi batıyo kaşı beni kaşı beni diye yalvarıyoo yaaa.
Galiba çok çatlayacam ben oofff
Bu bebek yağının markası ne, ne kullanıyorsunuz.
canım badem/kakao ve kayısı yağını 3ünü karıştırıyorlarmış
ozaman o kıllanmada olmuyormuş yada çok az
hem sanırım sonra düzeliyormuş o kıllanma
gebelikte hormonlar vs. onunda etkisi oluyormuş,
yani hiçbirşey kullanmayandada kıllanma oluyormuş böyle yukarıdan aşağı
yarın koyarım resimleri canım akşam yani..eşim yarın istanbula gidecek bende ne yemek yaparım ne bişii..çekerim fotoları yayınlarım ciciler toppiğinde..bayabişey var koyacağım..hele 3 tane elbise aldım o elbiseleri var yaa yemede yanında yat yok böyle tatlı bişiiii yaa..etekli çıtçıtlı body bale kıyafeti sanki))hehehehşapkalı falan çok komikkk))
ya nebilim bende duymuştum kıllanma oluyor diye doktorada söyledim o kıllar doğumdan sonra hepsiii dökülüyor merak etme dedi....bebe yağı en iyisi dedi çatlağın olmaz..nem etkiside 2-3 gün sürüyor açıkçası...mesela sürüyorum ertesi günü falanda hala sürülmüş gibi..benim hoşuma gitti nem özelliği..
özellikle dalininki jel kıvamonda o daha rahat sürülüyor sanki...johansın olan yağ akıyor falan allahım yere dmlıyor..bide püskürtmeli...hafiften yerlerede geliyor sonra oturup yerleri siliyorum bide....sanki dalin daha rahat sürümü
kız kıyafetleri genelde daha tatlı oluyor yaaaa tahmin edebiliyorum
hele o yazlık kilodu görünenler var yaaaa tombik bacaklar çıkıyor ıssırcammmmm
ister istemez ben kayıyorum kız reyonuna
eşim KIZIYOR bana ciddi ciddi diyor kızdırcan depecek bak görcen hahahaha
geline bakıyorum geline diyorum naniknanik
ben de bebe yagi kullanyom. Johnson's baby-yi. cok begeniyorum. nerdeyse 8 yildir kullaniyorum bende hic killanma yapmadi. bence killanma olayi bunyeye ve hamilelik donemindeki anneni hormon degisikliklerine baglidir. Bide badem yagi kullanyom. Kisacasi 2 gunde bi yankinda bulunan herturlu kremi suruyorum ya. Cunku bence yagin markasi falan degil, en onemlisi cildin nemlendirilmesi, kurumamasidir ya :uhm:
canım markası öenmli değil maksat nemlendirsin cildin kuruluğunu alsın
ama johnson12s dalin vs. bilinen markalardan alabilirsin
nivea filan
ya nebilim bende duymuştum kıllanma oluyor diye doktorada söyledim o kıllar doğumdan sonra hepsiii dökülüyor merak etme dedi....bebe yağı en iyisi dedi çatlağın olmaz..nem etkiside 2-3 gün sürüyor açıkçası...mesela sürüyorum ertesi günü falanda hala sürülmüş gibi..benim hoşuma gitti nem özelliği..
özellikle dalininki jel kıvamonda o daha rahat sürülüyor sanki...johansın olan yağ akıyor falan allahım yere dmlıyor..bide püskürtmeli...hafiften yerlerede geliyor sonra oturup yerleri siliyorum bide....sanki dalin daha rahat sürümü
hahahahaha))))ay çok alemsinizzz ya)))))))))
bende kıyafetleri öpüyorum eşimde bana gülüp duruyor ....oda geliyor göbeğimi öpüyor..ya biz kafayı yiyoruz galibaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım ben yurtdışından almıştım burda yok o onu kullanıyorum ama o bitince bende nivea yada dalin vs. alırım
püskürtmeliyi banyoda kullan henüz bitmediyse
evet ya maksat kuru kalıp çatlamasın bazen neutrogena bodylotion um vardı elime geçince hopp açıyorum göbüşü sürüyorum oda çok iiiiii geliyor!!!
yada avon un el kremi denk geliyor( her yerden kremler çıkıyor haha)
ne bulsam sürüyorum zemuszemus
canım ben yurtdışından almıştım burda yok o onu kullanıyorum ama o bitince bende nivea yada dalin vs. alırım
püskürtmeliyi banyoda kullan henüz bitmediyse
evet ya maksat kuru kalıp çatlamasın bazen neutrogena bodylotion um vardı elime geçince hopp açıyorum göbüşü sürüyorum oda çok iiiiii geliyor!!!
yada avon un el kremi denk geliyor( her yerden kremler çıkıyor haha)
ne bulsam sürüyorum zemuszemus
günaydın kızlsr
7kg almama rağmen hiç kaşınmıyorum çok şükür..kaşırsan çatlar bol bol nemlendirmeye çalış...
ben 2-3 günde bir bebe yağı sürüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?