2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7kg almama rağmen hiç kaşınmıyorum çok şükür..kaşırsan çatlar bol bol nemlendirmeye çalış...
ben 2-3 günde bir bebe yağı sürüyorum bende

Kaşımıyom sonra bi bakıyom elim karnımda kaydirigubbakcemile2
Ay bi bilsen diken gibi batıyo kaşı beni kaşı beni diye yalvarıyoo yaaa.
Galiba çok çatlayacam ben oofff

Bu bebek yağının markası ne, ne kullanıyorsunuz.

canım badem/kakao ve kayısı yağını 3ünü karıştırıyorlarmış
ozaman o kıllanmada olmuyormuş yada çok az
hem sanırım sonra düzeliyormuş o kıllanma
gebelikte hormonlar vs. onunda etkisi oluyormuş,
yani hiçbirşey kullanmayandada kıllanma oluyormuş böyle yukarıdan aşağı

yarın koyarım resimleri canım akşam yani..eşim yarın istanbula gidecek bende ne yemek yaparım ne bişii..çekerim fotoları yayınlarım ciciler toppiğinde..bayabişey var koyacağım..hele 3 tane elbise aldım o elbiseleri var yaa yemede yanında yat yok böyle tatlı bişiiii yaa..etekli çıtçıtlı body bale kıyafeti sanki))hehehehşapkalı falan çok komikkk))

canım markası öenmli değil maksat nemlendirsin cildin kuruluğunu alsın
ama johnson12s dalin vs. bilinen markalardan alabilirsin
nivea filan

ya nebilim bende duymuştum kıllanma oluyor diye doktorada söyledim o kıllar doğumdan sonra hepsiii dökülüyor merak etme dedi....bebe yağı en iyisi dedi çatlağın olmaz..nem etkiside 2-3 gün sürüyor açıkçası...mesela sürüyorum ertesi günü falanda hala sürülmüş gibi..benim hoşuma gitti nem özelliği..
özellikle dalininki jel kıvamonda o daha rahat sürülüyor sanki...johansın olan yağ akıyor falan allahım yere dmlıyor..bide püskürtmeli...hafiften yerlerede geliyor sonra oturup yerleri siliyorum bide....sanki dalin daha rahat sürümü

ben de bebe yagi kullanyom. Johnson's baby-yi. cok begeniyorum. nerdeyse 8 yildir kullaniyorum bende hic killanma yapmadi. bence killanma olayi bunyeye ve hamilelik donemindeki anneni hormon degisikliklerine baglidir. Bide badem yagi kullanyom. Kisacasi 2 gunde bi yankinda bulunan herturlu kremi suruyorum ya. Cunku bence yagin markasi falan degil, en onemlisi cildin nemlendirilmesi, kurumamasidir ya :uhm:

kız kıyafetleri genelde daha tatlı oluyor yaaaa tahmin edebiliyorum
hele o yazlık kilodu görünenler var yaaaa tombik bacaklar çıkıyor ıssırcammmmm
ister istemez ben kayıyorum kız reyonuna
eşim KIZIYOR bana ciddi ciddi diyor kızdırcan depecek bak görcen hahahaha
geline bakıyorum geline diyorum naniknanik

canım ben yurtdışından almıştım burda yok o onu kullanıyorum ama o bitince bende nivea yada dalin vs. alırım
püskürtmeliyi banyoda kullan henüz bitmediyse
evet ya maksat kuru kalıp çatlamasın bazen neutrogena bodylotion um vardı elime geçince hopp açıyorum göbüşü sürüyorum oda çok iiiiii geliyor!!!
yada avon un el kremi denk geliyor( her yerden kremler çıkıyor haha)
ne bulsam sürüyorum zemuszemus

hahahahaha))))ay çok alemsinizzz ya)))))))))
bende kıyafetleri öpüyorum eşimde bana gülüp duruyor ....oda geliyor göbeğimi öpüyor..ya biz kafayı yiyoruz galibaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım aynennnn katılıyorummm

canım markası öenmli değil maksat nemlendirsin cildin kuruluğunu alsın
ama johnson12s dalin vs. bilinen markalardan alabilirsin
nivea filan

Sağolun kızlar önce şu bebe yağını bi deneyeyim,sonra bakarız
diğer çözümlere

hahahahaha))))ay çok alemsinizzz ya)))))))))
bende kıyafetleri öpüyorum eşimde bana gülüp duruyor ....oda geliyor göbeğimi öpüyor..ya biz kafayı yiyoruz galibaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

insan hevesleniyor ben bebeklerle ilgili bişeye bakınca bile çok mutlu oluyorum illa almama gerek yok (tabii gerçekten çok beğenmediysem)
bebeğimle ilgili bişey yapıyor olmam beni çok mutlu ediyor
hep eşime diyorum, evde tabii, hadi sevelim oğlumu diye
oda korkuyorum ben sakarım bişey olur diye
olmaz diyorum ben hep seviyorum elim hep karnımda
korkuyor 2 elliyor hemen çekiyor elini
acır biyerine bişey olur diye delirtti beni dün

bendede var neutrogena bodylotion ..ama ben onu ellerime falan sürüyorum aslında sürülebilir losyon yani....
o püskürtmeliyi banyoda sürüyorum zaten ama bidaha almam....banyoyada giriyoruz çıkıyoruz ya nokta nokta yerlere püskürmüş..allahım salonda parkelerin üzerinde benim terliğimin altındaki çiçek izleri çıkmış..bu ne bu nee derken bi baktım anammm heryer bebe yağı olmuş o püskürtmeye gıcık oldum..daha yarısı duruyorda..artık elime püskürtüp süreceğim...ben direk karşıdan bacaklara karnıma falan püskürtüyordum işte aklınızda olsun batırıyor heryeri....bitince almam dedim....

ben geldiim günaydıın sağlık ocağından geliyorum tansiyonum 9 a 6 düşük mü ne kan tahlili yapacaklardı yrn dr gitcm orda yaparlar diye yaptırmadım HERKES İİ DİMİ

Ben de ne bulursam sürüyorum ama aklıma geldikçe tabi.
Mesela niveanın el kıremi vücut kıremi falan var ama pek memnun değilim.
Ama şu bebek yağını deneyeceğim.

Buarada,neutrogena dedin de aklıma geldi onun bi norveç usulü el kremi varmış ya
kullandım mı hiç?? benim ellerim de çok fena yaa keçe gibi oldu.
Ne oluyor bana böyleeeeeeedelikafadulden

kızlar dün karnım küçüldü galiba dedim ya akşama oğlum al sana dermiş gibi karnımı şişirdi
misafirliğe giderken yeni cicilerimi giymiştim resim çektik resimleri koyucam ama alıntı yapmayın olurmu kaldırıcam

reimleri sildim

Son düzenleme:
7kg almama rağmen hiç kaşınmıyorum çok şükür..kaşırsan çatlar bol bol nemlendirmeye çalış...
ben 2-3 günde bir bebe yağı sürüyorum bende

Mopsycim ben de 7kg almisim. son 3 haftada resmen 3 kg almisim. Sen takiyormusun? ben cok taktim. bugunden baslayarak surekli yuruyus yapmayi ve hamuru, sekeri kesmeyi dusunyom. abartyormuyum? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…