günaydın kızlaar nasılsınız?benim 2 gündür hafiften dişim ağrıyor acaba dişçiye gidebilirmiyim bilgisi olan varmı?
günaydın kızlaar nasılsınız?benim 2 gündür hafiften dişim ağrıyor acaba dişçiye gidebilirmiyim bilgisi olan varmı?
aaa oğlunmu oluyor...öğrenmişsin gözünaydın bakalım...nasılmış bebeişin
benim ara sıra göbek deliğimde ağrı oluyo kızlar sizde de varmı?
Günaydın kızlar. Ne güzel bu gün cuma, yarın tatil.
Günaydın kızlar. Ne güzel bu gün cuma, yarın tatil.
Kızlar benede ağrı yokta her tarafım diken gibi batıyor yaaa.
Çatlıyorum galiba kaşımammak için kendimi zor tutuyorum valla.
Çatlaklara karşı önlem almaya başladınız mı????
ay bizim en yoğun günümüz...bitek pazar tatil..gerçi pazarda açığızda bana tatil:lepi:Günaydın kızlar. Ne güzel bu gün cuma, yarın tatil.
evet canım hemen yazdım akşam eşim diyor napıyosun bu saatte kimse yoktur otur biraz diye saat 10 gibi ne geldik akşam eve
oğlumuza cicikler baktık bişeyler yedik filan
dedim 8 kişi var hahah sen ne sandın bizi haha gece gündüz nöbetteyiz haha
dedim yazayım rahat uyuyayım
ama ne mümkünnnnnnnnnn ne gece uyuyabildim ne gündüz
çok mutluyum yaaaaa
Allaha şükür iyiymişş yine kıpır kıpırdı maşallahhhh zemuszemus
iyiki yememişim çikolata hahaha
zaten hemen gösterdi
eee erkek ya yiğidin malı meydanda hesabı
serdi tezgahı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUO
hahahah)))kocana söyle toppiğimizi kimselere yedirmeyiz nöbette illa birileri vardır)))))
ya gözünüz aydın negüzel açmış hemen sermiş malları))kaydirigubbakcemile3
merakta bırakmamış sizi...bende dün zeylanda gittim bitane alt açma aldım penguenli falan..pembe renk aldım...bide yeşil beyaz fırfırlı çiçekli bi tulum aldım saç bandı takımlı çok manyak bişi....pek bişide yoktu hep yzlıklar çıkmış ortaya...valla bu kıyafet durumu biraz sakat oldu aslında bizim için..uzun kollu çıtçıtlı body bile yok doğrudüzgün...
aslında tam yaz ayı gelmeden çıkıp adamakıllı bakmak lazım yoksa bizim minişlere kıyafet almak zor gibi duruyor....
Kızlar benede ağrı yokta her tarafım diken gibi batıyor yaaa.
Çatlıyorum galiba kaşımammak için kendimi zor tutuyorum valla.
Çatlaklara karşı önlem almaya başladınız mı????
canım kaşıma sakın nemlendir güzelce ben bebek yağı kullanıyorum öyle aklıma geldikçe
sen de dene çok rahatlatıyor!!!
badem-kakao yağı da karıştırıyorlarmış oda çok ii geliyormuş çok duydum
ileriki zamanda bende düşünüyorum
ve su içmeyi çoğalt canım
senin yapabileceiğin bunlar gerisi Allaha kalmış
7kg almama rağmen hiç kaşınmıyorum çok şükür..kaşırsan çatlar bol bol nemlendirmeye çalış...
ben 2-3 günde bir bebe yağı sürüyorum bende
hahahah)))kocana söyle toppiğimizi kimselere yedirmeyiz nöbette illa birileri vardır)))))
ya gözünüz aydın negüzel açmış hemen sermiş malları))kaydirigubbakcemile3
merakta bırakmamış sizi...bende dün zeylanda gittim bitane alt açma aldım penguenli falan..pembe renk aldım...bide yeşil beyaz fırfırlı çiçekli bi tulum aldım saç bandı takımlı çok manyak bişi....pek bişide yoktu hep yzlıklar çıkmış ortaya...valla bu kıyafet durumu biraz sakat oldu aslında bizim için..uzun kollu çıtçıtlı body bile yok doğrudüzgün...
aslında tam yaz ayı gelmeden çıkıp adamakıllı bakmak lazım yoksa bizim minişlere kıyafet almak zor gibi duruyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?