2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlaar nasılsınız?benim 2 gündür hafiften dişim ağrıyor acaba dişçiye gidebilirmiyim bilgisi olan varmı?

benim bildigim kadariyla bu donemde dis sagligi cok onemli. cunku diste cogalarak kana gecebilecek bakteriler falan varmis. herhangi bi dis agrisi olursa hemen hekime basvurmalisin bence şakkıdı

aaa oğlunmu oluyor...öğrenmişsin gözünaydın bakalım...nasılmış bebeişin

evet canım hemen yazdım akşam eşim diyor napıyosun bu saatte kimse yoktur otur biraz diye saat 10 gibi ne geldik akşam eve
oğlumuza cicikler baktık bişeyler yedik filan
dedim 8 kişi var hahah sen ne sandın bizi haha gece gündüz nöbetteyiz haha
dedim yazayım rahat uyuyayım
ama ne mümkünnnnnnnnnn ne gece uyuyabildim ne gündüz
çok mutluyum yaaaaa
Allaha şükür iyiymişş yine kıpır kıpırdı maşallahhhh zemuszemus
iyiki yememişim çikolata hahaha
zaten hemen gösterdi
eee erkek ya yiğidin malı meydanda hesabı
serdi tezgahı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben uyku konusunda çok rahat uyuyorum zaten uykumda ağırdır normalde.ama sadece gece çişe çok kalkıyorum bide sabahın köründe kalkıkyorum..6.30da falan...hafta içi iyide pazar günü bile kargalar b..yemeden uyanmak sinir bozucu oluyor:umursamaz:

Kızlar benede ağrı yokta her tarafım diken gibi batıyor yaaa.
Çatlıyorum galiba kaşımammak için kendimi zor tutuyorum valla.
Çatlaklara karşı önlem almaya başladınız mı????

made saltanat çektiklerinizi bende çekiyorum hem göbek deliğim acıyor hem gece uyuyamıyorum
uyuyamadıkça dahada sinir oluyorum ne yapıcam bilmem

canım kaşıma sakın nemlendir güzelce ben bebek yağı kullanıyorum öyle aklıma geldikçe
sen de dene çok rahatlatıyor!!!
badem-kakao yağı da karıştırıyorlarmış oda çok ii geliyormuş çok duydum
ileriki zamanda bende düşünüyorum
ve su içmeyi çoğalt canım
senin yapabileceiğin bunlar gerisi Allaha kalmış

Günaydın kızlar. Ne güzel bu gün cuma, yarın tatil.
ay bizim en yoğun günümüz...bitek pazar tatil..gerçi pazarda açığızda bana tatil:lepi:

Günaydın güzel anneler....
Yeni cinsiyetler belli olmuş, süpriz yapan bebeişler olmuş...
HAyırlı olsun hepinize...

Kıyafet konusunda ben çok rahatm yaaa... Benim normalde belim kalçama göre çook nce olduğundan zaten hep pantolonlarımın beli bol olurdu, o yüzden şimdi hala aynı pantolonlarımı giyiyorum, zaten fazla göbeğim de çıkmadı diyordum ama dün akşam pijamamı giydim otururken eşim dedi kızım kendini babasına göstermek için amma da çıkmış dışarı... Dedim ne diyosun yaa.. Dedi bi baksana karnına, aaa şok oldum... Fırlamış karnım yaa.. uzanınca belli oluyor....
Ben bu kıyafetlerle bi ay daha idare ederim.. ZAten bahar tam ara dönem, 1 ay idare etsem yazlıklar için alışverişe çıkarım....

7kg almama rağmen hiç kaşınmıyorum çok şükür..kaşırsan çatlar bol bol nemlendirmeye çalış...
ben 2-3 günde bir bebe yağı sürüyorum bende

Bebek yağı işe yarıyorsa hemen deneyim bari.
Cildim de hasas ne sürsem alirji yapıyor yaa.
Badem yağı tüylenme yapıyormuş öyle duydum.
Kakao yağı iyi geliyormuş ama sıvı halde olmayacakmış diye duydum.
KK dan da okumuştum bunları.

günaydın kızlaaar :) a.s.kısmetse haziran annesi olucam ben. mesajınızı gördüm dayanamadım yazayım dedim.
bebe yağını pek kullanmayın bir süre sonra aşırı kıllanma yapıyo. ben mustela kullanmıştım çok güzel nemlendiriyo tavsiye ederim. şimdi bio-oil diye bi yağ kullanıyorum türkiyede var mı bilmiyorum ama görürseniz alın. çünkü bio - oil önceden olmuş çatlakları ya da yara - sivilce izlerini de geçiriyo.
öptüm hepinizi :)

7kg almama rağmen hiç kaşınmıyorum çok şükür..kaşırsan çatlar bol bol nemlendirmeye çalış...
ben 2-3 günde bir bebe yağı sürüyorum bende

adamcığım yazık Allahalla diyor napıyorlar bu saatte , dedim nöbet tutuyorlar :enbuyukkk:

evet ya bizde dün kentmeydanına gittik baktık yok anam yok dediğin gibi yazlık bir kaç güzel şey var
yada büyük yani 3+ay var yeni doğan hiç yok desem olacak
girdik şimdi tüm bebek mağzalarını tek tek geziyoruz
peşimizde başka bir çift
eşim diyor demek herkez bu yollardan geçiyor
her girdiğimiz yere onlarda girdi ve biz gibi eli boş çıktı :roflol:
onlarda hep erkek reyonuna daldı hahaha
eşim diyor bunlar bizi takip ediyor haha
napcaz bilmiyorum ya bugün netten biraz bişeyler bakacam
hepsiburda da çok uygun patikli altlar var penye
alanlar çok memnun bizim kızlardan da alanlar olmuş
bende alayım diyorum

ha ciciklerinin resimlerini koy
ben de taaaaa önceden aldığım cicikler vardı onların resmini koymaya çalışacağım
ben hiç dayanamaz evlenmeden önce bile alırdım :kedi:
kendime saklarım yada bi yere götürürdüm arkadaşların bebeklere misafirliğe gittiğimde filan güzel oluyordu
şimdi kendi tosunuma giydircem gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…