ben geldiim günaydıın sağlık ocağından geliyorum tansiyonum 9 a 6 düşük mü ne kan tahlili yapacaklardı yrn dr gitcm orda yaparlar diye yaptırmadım HERKES İİ DİMİ
kızlar dün karnım küçüldü galiba dedim ya akşama oğlum al sana dermiş gibi karnımı şişirdi
misafirliğe giderken yeni cicilerimi giymiştim resim çektik resimleri koyucam ama alıntı yapmayın olurmu kaldırıcam
ayyy kiz ne guzel inceciksin yaa delikafadulden benim karnim nerde gotum nerde belli olmamaya basladi sanki. boyle tamamen yus yuvarlak biseye donusyom sositososito
oyyy .a&s kocaman olmuş bebişkon ya maşşallahhh
A&S cnm çok tatlı gözüküyosuuun
Mopsycim ben de 7kg almisim. son 3 haftada resmen 3 kg almisim. Sen takiyormusun? ben cok taktim. bugunden baslayarak surekli yuruyus yapmayi ve hamuru, sekeri kesmeyi dusunyom. abartyormuyum? bilmiyorumkismile
ayyy kiz ne guzel inceciksin yaa delikafadulden benim karnim nerde gotum nerde belli olmamaya basladi sanki. boyle tamamen yus yuvarlak biseye donusyom sositososito
Hoşgeldin canım biz iyiyiz kaşınıyorum sedece.
Sen ansılsın.
ben ilk aylar çok hızlı aldım canım bende taktım insan takmazmı...sen bide zayıfsın ben zaten balıketiydim yani 38-40 giyiyordum hamile kalınca bide kilo bakımından hızlı gidince korktum 80lere gelirim ben böyle diye....
ben herakşam 20dk yürüyüş yapıyorum ama çok aşırı yürüyüşte yapma..çünkü erken doğuma falan neden olurmuş..yani 1 saatlik yürüyüşler son aylarda yapılırmış...bi arkadaş dedi bunuda...bilemiyorum..
şimdi ben birtek sabah kahvaltısında ekmek yiyorum canım akşam yemeklerini çok geç yiyordum şimdi 7 de yiyorum...15günür kilo almadım daha....doktorda dedi ayda 1 kg al çok hızlı gitme dedi..ama sen zayıfsın yani sen ayda 2 kg alabilirsin.
cnm ben inanmazdım ama erkek olunca gerçekten göbek böyle oluyor belki senin kızın olacaktır
bu arada sana zahmet resimleri editlermisin ben birazdan kaldırıcamda
A&S kız maşallah karnın top gibi olmuş,zayıfsında yakışmış valla.:
Nazar deymesin sanda bebişinede
iiyiz bizde teyzesi bende kaşınıyorum çatlıcam galibalmaz:
Ben de ne bulursam sürüyorum ama aklıma geldikçe tabi.
Mesela niveanın el kıremi vücut kıremi falan var ama pek memnun değilim.
Ama şu bebek yağını deneyeceğim.
Buarada,neutrogena dedin de aklıma geldi onun bi norveç usulü el kremi varmış ya
kullandım mı hiç?? benim ellerim de çok fena yaa keçe gibi oldu.
Ne oluyor bana böyleeeeeeedelikafadulden
benimde göbüş aynı sen gibi erkek mi acep bizimki göbek deliğim falan badilerden belli olyo
bende o el kremide var canım çantama atıyorum onuda..pompalı losyonunu evde kullanıyorum...çok güzel zaten neutrogena nın ürünleri...
benim ellerim geçen kış bulaşık deterjanından egzama gibi bişi olmuştu doktorda elleirmi gün içinde devamlı nemlendirmmem için o keremi vermişti harika birşey...kerem gerçekten yumuşatıyor günboyunca kadife gibi ellerin:lepi:
Kızlara sordum bebek yağı kullanıyorlarmış,sen kullanıyorsun canım.
vallahi sen dedin diye demiyorum ama banada seninki erkek gibi geliyor
zelcanda tuttu bakalım sende tahminim tutacakmı
bide annem beni evde doğrurmuş ebe doğurtmuş oda bizim akrabaların en yaşlısı işte yoksa bi bilgisi filan yok göbek bağımı nasıl kesmişlerse normaldede acırdı hatta arda az kanadığıdıda olurdu hemde çok çirkin görünüyor şimdi gerildikçe çok fenayım
erkek bebekte tam orda sanırım tişörtten bile belli oluyor
canım benim yogunlıuktan katılamıyorum bide 1 haftadır çok hastayım faranjit olmusum ilaçda yok böyle sürünüyozhoşgeldin cnm...sabahları geliyosun bi günaydın diyorsun bidaha sesin çıkmıyor kızz kayboluyosun katılsana sohbete arada şekerrrklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?