2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Son düzenleme:
Mopsycim ben de 7kg almisim. son 3 haftada resmen 3 kg almisim. Sen takiyormusun? ben cok taktim. bugunden baslayarak surekli yuruyus yapmayi ve hamuru, sekeri kesmeyi dusunyom. abartyormuyum? bilmiyorumkismile

ben ilk aylar çok hızlı aldım canım bende taktım insan takmazmı...sen bide zayıfsın ben zaten balıketiydim yani 38-40 giyiyordum hamile kalınca bide kilo bakımından hızlı gidince korktum 80lere gelirim ben böyle diye....
ben herakşam 20dk yürüyüş yapıyorum ama çok aşırı yürüyüşte yapma..çünkü erken doğuma falan neden olurmuş..yani 1 saatlik yürüyüşler son aylarda yapılırmış...bi arkadaş dedi bunuda...bilemiyorum..
şimdi ben birtek sabah kahvaltısında ekmek yiyorum canım akşam yemeklerini çok geç yiyordum şimdi 7 de yiyorum...15günür kilo almadım daha....doktorda dedi ayda 1 kg al çok hızlı gitme dedi..ama sen zayıfsın yani sen ayda 2 kg alabilirsin.

ayyy kiz ne guzel inceciksin yaa delikafadulden benim karnim nerde gotum nerde belli olmamaya basladi sanki. boyle tamamen yus yuvarlak biseye donusyom sositososito

cnm ben inanmazdım ama erkek olunca gerçekten göbek böyle oluyor belki senin kızın olacaktır
bu arada sana zahmet resimleri editlermisin ben birazdan kaldırıcamda

kızlar nasıl oldu anlamıyorum ama ben sadece 400 gr aldım hamileliğin başından beri önce vermiştim zaten biraz bu haftada sadece 300 grm almışım haftaya ctesi doğum yapmayı düşündüğüm van medikal parka gidicez muayeneye bakalım inş meleğim büyüyordur

cnm ben inanmazdım ama erkek olunca gerçekten göbek böyle oluyor belki senin kızın olacaktır
bu arada sana zahmet resimleri editlermisin ben birazdan kaldırıcamda

benimde göbüş aynı sen gibi erkek mi acep bizimki göbek deliğim falan badilerden belli olyo

A&S kız maşallah karnın top gibi olmuş,zayıfsında yakışmış valla.:
Nazar deymesin sanda bebişinede

canım çok sağol annelik herkese yakışıyor bence en tatlı olanda hamile biriyle karşılaşınca otomatikman gülümsüyoruz ya ben ona bayılıyorum sanki bi bağ oluyor aramızda eminim sende çok tatlı bi anne olmuşsundur

bende o el kremide var canım çantama atıyorum onuda..pompalı losyonunu evde kullanıyorum...çok güzel zaten neutrogena nın ürünleri...
benim ellerim geçen kış bulaşık deterjanından egzama gibi bişi olmuştu doktorda elleirmi gün içinde devamlı nemlendirmmem için o keremi vermişti harika birşey...kerem gerçekten yumuşatıyor günboyunca kadife gibi ellerin:lepi:

benimde göbüş aynı sen gibi erkek mi acep bizimki göbek deliğim falan badilerden belli olyo

vallahi sen dedin diye demiyorum ama banada seninki erkek gibi geliyor
zelcanda tuttu bakalım sende tahminim tutacakmı
bide annem beni evde doğrurmuş ebe doğurtmuş oda bizim akrabaların en yaşlısı işte yoksa bi bilgisi filan yok göbek bağımı nasıl kesmişlerse normaldede acırdı hatta arda az kanadığıdıda olurdu hemde çok çirkin görünüyor şimdi gerildikçe çok fenayım
erkek bebekte tam orda sanırım tişörtten bile belli oluyor

Tamam canım sağol kesinikle deneyeceğim.
Kociş kızıyor ne bu ellerinin hali şamaşır suyuyunda mı beklettin diyor.
Deneyeceğim canım.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.
Niye sayfa başına denk geliyor benim mesajlarım yaaaaaaa
Nerdeyse hep enim mesajım var tesadüfe bak.

bakalım cnm yrn inş öğreniriz hemen yazarım erkek olursa kocacım havalara uçar galiba kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnm...sabahları geliyosun bi günaydın diyorsun bidaha sesin çıkmıyor kızz kayboluyosun katılsana sohbete arada şekerrrklava:
canım benim yogunlıuktan katılamıyorum bide 1 haftadır çok hastayım faranjit olmusum ilaçda yok böyle sürünüyoz

evet benim ellerimde kazık gibi semsert yumuşatamıyorum bi türlü mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…