2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heroine bende eskişehir araştırma hastanesine gidiyorum takiplerim orada yapılıyor doğumumuda nasipse orada düşünüyorum evim hemen karşısında.
bende çok memnunum çok ilgileniyorlar her sorduğuna detaylı cevap veriyorlar.
son gittiğimde benimde 30 nisana randevu verdiler gel hocamız 2.düzel usg yapacak diye...

arkadaşların yazılarını oluyorum fiyatlar çok uçuk benimde ücretsiz yapacaklar.elinizde böyle imkan varken dışarı para dökmeyin kızlar sizlerde araştırın derim.

zaten tarama testlerimde orada yapıldı hemde prof yapmıştı yine öyle olacak inşallah...
ben seviyorum orayı hem detaylı inceliyorlar hemde tertemiz...

oo suraycım senin emekliliğe 1 yıl kalmış ne güzel....
Kayınvaliden bakarsa iyi olur tabii ama bakamazsa da dışardan ödersin tatlım, bebeğine bakarsın :))

canım dışardan ödememe gerek yok üstüne gidiyor zaten sigortadan kaybım olmayacak maaş dışında :roflol:

herkese tünaydın kızlar nasılsınız bugün gene kaynatmışsınız
ben geç kalıyorum ya yetişemiyorum size yataktan kalkamıyorum gece uyuyamadığım için sabah zor kalkıyorum :bbo:

Selam kızlar keşiften geldim hemen kendimi buraya attım,ne güzel ya herkes cinsiyet öğreniyor bende çok merak ediyorum

kızlar kyafetlerden bahsetmişsiniz dün bende gezdim arkadaşlarımla çok güzeller ya hele kızlara benim kızımada alayım dedim ne alacağımı şaşırdım dükanlara girince eşimle çıkıp alacağım inşallah

Selam kızlar keşiften geldim hemen kendimi buraya attım,ne güzel ya herkes cinsiyet öğreniyor bende çok merak ediyorum

hoş geldin canım sen neden öğrenemedin bende 3 gün önce öğrendim kızım geliyor
inşallah sende öğrenirsin çok güzel bir duygu:teytey:

herkese tünaydın kızlar nasılsınız bugün gene kaynatmışsınız
ben geç kalıyorum ya yetişemiyorum size yataktan kalkamıyorum gece uyuyamadığım için sabah zor kalkıyorum :bbo:

hoşgeldiiin iiyiz şükür sen nslsn evet sayfalar çok çabuk ilerliyo bi mutfağa gidip geliyorum 2-3 sayfa geçmiş kaydirigubbakcemile2

YAZINI BULABİLMEK İÇİN 2 saatir geçmişi okuyorum hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin inşllah rahatlamışsındır artık çok sevindim senin adına süperr:teytey:

darısı en kısa zamanda,öğrenemeyenlerin başına...
gerçekten sayfalar çok hızlı ilerliyor..
bu gün yine yoğunuz...

kontrolümüz ayın 16 sı ve 17 sinde nagiş inşallah o zaman bende öğrenirim:dance:

benmde nisanın 22 siydi dayanamadım başka dr gittim öğrendik eşimle sen nekadarlık oldun ki

hoşgeldiiin iiyiz şükür sen nslsn evet sayfalar çok çabuk ilerliyo bi mutfağa gidip geliyorum 2-3 sayfa geçmiş kaydirigubbakcemile2

evet ya bazen kimse yazmıyor bazende milete neoluyorsa gidiyorlar maaşallah

doktor banda erkek dedi ama şöyle bi bakıyorum da erkek diyenlerin %80 ni kıza dönmüş dahda merak etmeye başaldım şimdi çarşamba gideceğim bende inllah söyleeeeerrr

Dün giremedim Bugünde hastaneye gittim 3lü tarama testimiz yapıldı sonuçlar 1 hafta sonra çıkacak idrar kan testi istedi Guatrım umarım normal seyrine girmiştir yoksa ilaç başlatılacak Mantar için yeni fitil verdi umarım tez zamanda geçer Bebişim gayet iyi pek hareket etmedi bacak bacak üstüne atmış keyfi yerindeydi Çok hızlı büyüyorlar cinsiyetini tekrar kesinleştirdi erkek maşallah her defasında gösteriyor bizlere
Kızlar Ayrıntılı ultrasonu sordum 3 boyutlu ultrason aletiyle bakılıyormuş baktırıp baktırmamak anne baba tercihi kütahyada yokmuş o yüzden Eskişehire sevk ettirmeyeceğim çünkü zaten 20.22.haftalarda ayrıntılı bakabildiğim kadar ben bakıyorum dedi
Diş eti kanamaları için yumuşak diş fırçası ve Sensodyne hassas dişler için olanı kullan dedi

Tetonoz aşısı içinde mecburi değil senin kendi tercihin dedi ama bakanlıkça özellikle doğu için zorunlu gibi tutuluyor dedi yani pek yaptırma taraftarı gibi gelmedi bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…