2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende yemekten sonra oluyor. biraz yürüyüp temiz hava alınca geciyor

kızlar bugün doktordan sonra sahilde yürüdük biraz fazla yürüdüm heralde hemen bacağım kastı çok ağrıdı eve zor geldim sizdede oluyormu böyle daha şimdiden kasılmaya başladım

merhaba güzel aannelerr
kasılma yorgunluk uyuşukluk özelliklede yemek sonrası çarpıntı ve uyuma isteği vardı bendede dün doktoruma söylemiştim magnezyum tozu yazdı herşeyi yiyorum falan demiştim ama yinede yediklerimiz yetersiz kalırmış şuan kızımla magnezyum içyoruz :)))))))))

aman da aman hayırlı olsun prensesiniz. sağlıkla gelsin inşallah...

Heroine cim, oğluşun hayırlı olsun, desene bizim kıza bi damat adayı daha çıktı :))
Bu arada okmeydanında USG olduğunu bilmiyordum çok iyiymiş....
Valla ben de oraya giderim o zaman....

gunaydin tum anneler :)
bu gun muthis bir bacak agrisi ile uyandim hala devam ediyor sanki maraton kosmusum
dun sadece markete gittik geldik o kadar arabayla ilginc.
birde markette esim bebek bezlerini gordu yari fiyata inmis bir kac paket aldi hayret ettim hep ne gorsem istesem erken erken derdi basina bir sey dustu galiba
herkese bebekleri hayirli olsun nerdeyse herkes ogrendi cinsiyetini bir ben kalicam galiba dogdugunda ogrenecek hayirlisi

Angellerin ikisi de faranjit olmuş.. Kötü tesadüf ben de... geçmiş olsun kızlarrrr... Ben balla çörekotu tarçın ve karabiber karıştırdım her sabah bi tatlı kaşığı alıyorum, baya bi yumuşattı boğazımı akınızda olsun...

saol canım benim sanada geçmiş olsun

oo suraycım senin emekliliğe 1 yıl kalmış ne güzel....
Kayınvaliden bakarsa iyi olur tabii ama bakamazsa da dışardan ödersin tatlım, bebeğine bakarsın :))

Heroine cim, oğluşun hayırlı olsun, desene bizim kıza bi damat adayı daha çıktı :))

canım bende heroine nin yazdıgını yenı gördum sayende benım içinde iyi oldu doktor istediği zaman gider okmeydanında yaptırırım

teşekkür ederişm canım...valla bu listede kızlar daha değerli hep erkek çıkıyor....bıze gelın bulmak zor olacak. valla :))

okmeydanına gelınce , ıstersen daha oncesınde bır sefer daha gıt, yanı direk 20.haftada gıtme . 3.lü testini yaptırırsın ve gebe takıp kartı açtırırsın..
bugun şansıma cıkan doktor kız cok ıyıydı..yemın ederım özelde gıttiğim doktordan daha cok ilgilendi... ve görüntü verdı... tekrar kan ve ıdrar testı yapalım dedı...
demır hapı verdı mutlaka kullan dedı...
Bu arada ben özelde kı USg den hiç bişi anlamıyorum SSk dakı usg daha net ve buyuk.
sormak ıstediğin bişi olursa özelden yazarım

hayırlı olsun canım cinsiyet belli olmuş cok sevindim gamyoncuiremsu

canım bende heroine nin yazdıgını yenı gördum sayende benım içinde iyi oldu doktor istediği zaman gider okmeydanında yaptırırım

canım sen Okmeydanına gıtmışmıydin..konuşmuştuk
sen bı test yapılmıyor demiştin...

ama sıze daha öncesınde de gıdıp bı kere daha oraya gıdın derım... sonra kaprıslı bı doktora rastlarsanzı yaptırmayabılırler...bellı olmuyor ordakılerın sağı solu...
genelı çok ilgisiz ve alakasız olıuyor... bugunkü doktor cok buyuk şanstı...benım için..

ben geldim elektrik yoktu yeni geldi hava kapalı burda içim sıkıldı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…