ay cinsiyetini ogrenen ve tebrik edemedigim arkadaslara gozun aydin diyorum.. bide burda ugrasirken "carpinti" konusunu kacirmisim. bende yemekten sonra acayip oluyorum. sanki 2 tane kalbim varmis gibi kalbim hizli atyo.. dmk sizde de var ve bu yemek cok yemele alakali dm?
öncelikle selamlar kıslarmagnezyum eksikliinden olurmuş patates ve muz ye bol bol aleynacım
merhaba kızlar birazönce doktordan geldim üçlü testimizi yaptırdık bebişim ters dönüktü nazlandı tam olarak göstermedi yine kendini ama doktor yüzde yüz olmasada kız gibi dedi çok sevinçliyim inş değişmez tabi herşeyden önce sağlıklı olması listemize bir kız daha ekleniyor :hulya: kaydirigubbakcemile3
Bu arada ben özel harıcınde Okmeydanı eğitim araş.hastanesıne de gıdıyorum....
Ayda bır mutlaka uğrarım butun testlerı orda yaptırdım, sadece 3.lü testimi özelde yaptım o da içim rahat etsin diye hanı bişi çıkarsa pişman olmayayım dıye....
Bugun bana 3.lü yapacaklardı.. 3.lüyü dışarda yaptırdım gerelk yok dedım
o zaman 20-21 haftda gel.ayrıntılı USG yapacağız dendı..
açıkçası devlette ayrıntılı Usg yaptıklarını ilk defa duydum ve cok hoşuma gıttı...
geçenlerde bı konu olmuştu devlette yapılırmı yapılmaz mı dıye... evet yapılıyormuş.
istersenız bı okmeydanına uğrayın..hemde bu USG lerı konusunda uzman olan 2 doktor yapıyormuş.
asistan falan değil...
dışarda 200*300 vermeye gerek yok...tabıkı bı sorun gözukmedıyse...
sorun varsa bıle devlette bedava ımkan varsa 2.doktor tarafından bakılmasıda ayrıca ıyı olur derim.
hepinize sağlıkla gebelik dılerım ...
Angellerin ikisi de faranjit olmuş.. Kötü tesadüf ben de... geçmiş olsun kızlarrrr... Ben balla çörekotu tarçın ve karabiber karıştırdım her sabah bi tatlı kaşığı alıyorum, baya bi yumuşattı boğazımı akınızda olsun...
aman da aman hayırlı olsun prensesiniz. sağlıkla gelsin inşallah...
bebişlerini hisseden anneler nasıl bişey ben henüz hissetmiyorum yada ayırt edemiyorum 17+5 olduk bgn?
Heroine cim, oğluşun hayırlı olsun, desene bizim kıza bi damat adayı daha çıktı :))
Bu arada okmeydanında USG olduğunu bilmiyordum çok iyiymiş....
Valla ben de oraya giderim o zaman....
Heroine cim, oğluşun hayırlı olsun, desene bizim kıza bi damat adayı daha çıktı :))
Bu arada okmeydanında USG olduğunu bilmiyordum çok iyiymiş....
Valla ben de oraya giderim o zaman....
teşekkür ederişm canım...valla bu listede kızlar daha değerli hep erkek çıkıyor....bıze gelın bulmak zor olacak. valla :))
okmeydanına gelınce , ıstersen daha oncesınde bır sefer daha gıt, yanı direk 20.haftada gıtme . 3.lü testini yaptırırsın ve gebe takıp kartı açtırırsın..
bugun şansıma cıkan doktor kız cok ıyıydı..yemın ederım özelde gıttiğim doktordan daha cok ilgilendi... ve görüntü verdı... tekrar kan ve ıdrar testı yapalım dedı...
demır hapı verdı mutlaka kullan dedı...
Bu arada ben özelde kı USg den hiç bişi anlamıyorum SSk dakı usg daha net ve buyuk.
sormak ıstediğin bişi olursa özelden yazarım
canım bende heroine nin yazdıgını yenı gördum sayende benım içinde iyi oldu doktor istediği zaman gider okmeydanında yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?