2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıntılı ultrasonda cinsiyetler kesinlik kazaanır biizm doktorumuz bize kız dedi ama bişey almayın 1 ay sonra kesin belliolur dedi bekleyin dedi ama ben dayanmadım aldım valla değişirse şansıma..

Zelcancım öğrenmişsin Cinsiyetini çok sevindim canım dün ve bugün gidip öğrenen arkadaşları Kutluyorum çok hızlı ilerliyor Geçmişi takip etmek mümkün değil
Hepiniz aklımdasınız

ÇAtlak kremi badem yağı yada bebek yağlarından birini kullanabilirsin dedi

Son düzenleme:

Ist da o kadar çok ilgi alaka yok maaelsef ama yinede testler için ben orayada devam edıyorum...Şimdiye kadar yaptırdığım testlerın toplamı 500 Tl oldu ...ama ben sadece 3.lüyü ücretli yaptırdım.

bakalım aslında detay USG düşünerek gıtmedım ben bu hastaneyede ama olduğunu duyunca da faydalanmak istedım açıkçası..risk olsun olmasın her gebeye yapılıyor çünkü.

Zelcancım öğrenmişsin Cinsiyetini çok sevindim canım dün ve bugün gidip öğrenen arkadaşları Kutluyorum çok hızlı ilerliyor Geçmişi takip etmek mümkün değil
Hepiniz aklımdasınız

canımçok tşkk ederim evet oğluşum hemen gösterdi!!!
darısı öğrenmeyenlerin başına!!!!!
çok mutluyuz ya
sade heycandan uyuyamadım ağırlık çöktü
biraz kestireyimmm

grşrz kızlarrrr

benim bi arkadaşım gidiyodu ona çok memnundu,bide cerrahisine çok iyi diyorlar

Mükemmel ötesi bir adam ben onu bulana kadar kaç dr.değiştirdim tedavi sürecimde Allahıma şükürler olsun okadar hasta dr.ilişkisi iyi ki onun her dediğine harfiyen uyuyorum güveniyorum..

canım erkek bebekler haftasına göre önden gidermiş öyle duydum

Dün benim 16+6 olması gerekirken 17+6 çıktı Dr.gelişimi iyi maşallah dedi ama acaba neden öyle diye aklım karıştı içimi rahatlattın saol nagihancım..

Dün benim 16+6 olması gerekirken 17+6 çıktı Dr.gelişimi iyi maşallah dedi ama acaba neden öyle diye aklım karıştı içimi rahatlattın saol nagihancım..

maaşallah canım için rahat olsun bişey olsa dr söylerdi ama erkek bebekler çoğunlukla önden gidiyor canım hayırlısıyla allah elimize kavuştursun inşallah

Kızlar konulara ke-sin-lik-le yetişemiyorum, nasıl yapıcaz yahu, buna bi çözüm bulalım? Biçok paylaşımı kaçırıyorum

Kızlar listeyı kontrol ettim
Şu an ıtıbari ile 25 Kızımız 34 oğlumuz var....
Maşallah bebişlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…