canım en iyi 18-23 haftaları arasında yapılır diye biliyorum. Ama seninkide 18 olmus sayılır.
yaaa erkenden napacak bu adam beni yaaaaa
17+2 pardonn yanlış yazmışım
biraz beklesem mi gitmekle??
sonra demesin ben seni 2 hafta sonra çağırdım neden geç geldin diye???
off ya aklıma takıldı şimdi eyvahedigeldismile
ya erken gittiğim için görünmesi gereken şeyler görünmezse???
bir bildiği vardır herhalde. yada istersen ara acil bir işinin cıktıfgını 3-4 gün sonra gelebileceği söyle. seninde için rahat etsin canım
darısı başımıza angelcım..
normalmi doğum oldu acaba..
allah uzun ve sağlıklı ömürler versin onlara
kızlar 2 gündür bebişim pıt pıt yapmıyordu şimdi yapıyor....neden 2 günde bi duyuyorum acaba bu hareketi..ama çok şeker yaa..sanki biraz güçlenmişşş:roflol:
Gunaydın kızlar...
bıraz önce doktordan geldımm sonunda bebeğimin cınsıyetını öğrendım...
Erkek miş..
kaç haftadır uğraştırdı bızı göstermedı bı turlü... ama bugun net bi şekılde görduk , doktor özellıkle kordonuda ayrı çektii..kesın dedi...darısı öğrenemeyen arkadaşların başına....sağlıkla gelsınler...
zaten benım içime hep erkek doğuyordu ....
artık alış veriş yapabileceğim....
Suray sendemi işi bırakmayı düşünüyorsun? Aslında ben de istiyorum ama büyük oğluma haksızlık gibi geliyor. O 2 aylıkken çalışmaya başlamıştım.
Canım bende bugün iyice pıt pıt ları hissettim ayyy canım yavrum ya doğmadam çok seviyorum ben onu yesin annesi :))kızlar 2 gündür bebişim pıt pıt yapmıyordu şimdi yapıyor....neden 2 günde bi duyuyorum acaba bu hareketi..ama çok şeker yaa..sanki biraz güçlenmişşş:roflol:
merhaba kızlar birazönce doktordan geldim üçlü testimizi yaptırdık bebişim ters dönüktü nazlandı tam olarak göstermedi yine kendini ama doktor yüzde yüz olmasada kız gibi dedi çok sevinçliyim inş değişmez tabi herşeyden önce sağlıklı olması listemize bir kız daha ekleniyor :hulya: kaydirigubbakcemile3
Gunaydın kızlar...
bıraz önce doktordan geldımm sonunda bebeğimin cınsıyetını öğrendım...
Erkek miş..
kaç haftadır uğraştırdı bızı göstermedı bı turlü... ama bugun net bi şekılde görduk , doktor özellıkle kordonuda ayrı çektii..kesın dedi...darısı öğrenemeyen arkadaşların başına....sağlıkla gelsınler...
zaten benım içime hep erkek doğuyordu ....
artık alış veriş yapabileceğim....
ay gözün aydın kızlar nazlı olur tabii opuyorumnanaktan
canım sana detaylı usg için çağırdı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?