merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar.........
ben bugun çok fenelştım dersteyken başım döndü ve kendimi kaybettim daha sonrasında titreme ve ağlama ..........kızlarım nasıl korktular ah canlarım ....doktora gittim hemen normaldir dedi tansiyon düşmüş dedi....bebeğime bişi oldu diye çok korktum acaba panik atakmı var bende anlamadım çarpıntı.. falan doktor stres yapmıs olabilir dedi...bilemiyorum öğrencilerimi yarışmaya hazırlıyordum ama sakindimmm.....hayırdır inşallah..
bu arada Bebeklerimizin hareketlerini Sordum hissedebilirmişiz artık Dr.um bağırsak hareketi demedi
teşekkür ederim bnck haklısın belkide farkında olmadan çok yoruyorum kendimi:bbo:...
kızlar sizinde karın bölgenizde ağrı oluyormmu birde bazen oturduum yerden kalkarken alt bölgede yoğun olarak ağrım oluyo normalmi
şu dakika itibariyle 26 kızımız oldu canım.benim bebeğimde kız:lepi:
merhaba kızlar ben geldim anca işm bitti sıcacık banyo yaptım aslında uykumda geldi ama uyumayacağım herkes iyimi zemuszemus
sende yap çok iyi geldi bana dinlendiriyor gözlerim kapanıyor aklinialirimsmileohhh saatler olsun güle güle kirlen bayanssulusmilebayanssulusmile bi de ben yapsam kendime gelcm sersem gibiyim kafamçokkarıştı
sende yap çok iyi geldi bana dinlendiriyor gözlerim kapanıyor aklinialirimsmile
akşamları ben müsait olamıyorum kızıma ders çalıştırıyorum birde diziler var izliyorum bu yüzden akşamları siteyebile giremiyorumakşam yapar sonra uyurum yazık eşim hep kendi oturuyo ben erkenden uyuyorum
ben sueda ismini beğendim ogün kızım beğenmedi eylül koyacakmış kardeşinin ismini ozamana kadar çok değişir tabikızlar isim konusunda düşünceleriniz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?