2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım geçmiş olsun tansiyon Düşüklüğü yaşamışsın ama beslenmene Dikkat et Allaha emanet..

bu arada Bebeklerimizin hareketlerini Sordum hissedebilirmişiz artık Dr.um bağırsak hareketi demedi

kızlar sizinde karın bölgenizde ağrı oluyormmu birde bazen oturduum yerden kalkarken alt bölgede yoğun olarak ağrım oluyo normalmi

teşekkür ederim bnck haklısın belkide farkında olmadan çok yoruyorum kendimi:bbo:...

sen dinlen zaten hafta sonu geldi bol bol yat okulla öğrenciyle uğraşmak hiç kolay değil eşimden biliyorum çok yorgun geliyo okuldan bi sen hamilesin kafamçokkarıştı

saol bnck evet beyin yoruluyor..bebeğimi görmeye nezaman gitçem diyodum daha dün bugune nasipmiş...sabah ve akşamları belli belirsiz kasılmalar ve kıpırdamalr hissediyorum çook tatlı...

ben çıktım kızlar muhabbetlerinize çok katılamıyorum benynim kazan gibi oluyor her seferinde bide migren var mahfediyor.........iyi sohbetler....

merhaba kızlar ben geldim anca işm bitti sıcacık banyo yaptım aslında uykumda geldi ama uyumayacağım herkes iyimi zemuszemus

merhaba kızlar ben geldim anca işm bitti sıcacık banyo yaptım aslında uykumda geldi ama uyumayacağım herkes iyimi zemuszemus

ohhh saatler olsun güle güle kirlen bayanssulusmilebayanssulusmile bi de ben yapsam kendime gelcm sersem gibiyim kafamçokkarıştı

cinsiyet henüz belli değil bizim ama kzımız olrsa ıREM erkek konusunda anlaşamıyoruz eşimle alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…