2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimde belli değil cinsiyeti erkek olursa belli Batın olacak Allah izin verirse kıza karar veremedik henüz

a peki bişi sorabilirmiyim şimi eşimi annanesi büytmüş eşimde ona çok düşkünmüş annemiz eşim 13 14 yaşlarında iken vefat etmiş adı esma bebeğin adını esma melek koymayı planlıyoruz çok çirkin diolar arkadaşlar uzun ve hoş diil diolar melek ismde ben 2 yıl kadar önce rüyamda gördüm melek ismini kızım olmuş adını melek koymuşum fln bi teyze var ben bebeğe delal diince hayır melek adı dedi hayır delal diyince melek demezsen getirdiim gibi götürürüm dedi offf karasız kadımmm

sanalcım mutlaka melek koy bebişin ismini ben korkarım böyle şeylerden...melek dersiniz normalde..esmayıda göbek adı koyun ozaman.2.isim gibi..

batında çokgüzel..allahın isimlerinden birisi..ama böyle isimlerde bebeğe ağır gelir koymak pek doğru değil diyorlar bilemiyorum canım.bence güzel

akşam yapar sonra uyurum yazık eşim hep kendi oturuyo ben erkenden uyuyorum

aynen yaa.düngece biraz oturaym dedim dizine bi yattım 5dk uyumuşum yine..iyice uyuz oldum))))sonra eşim kaldırdı yattım yatağa..şimdide çok uykum var..bugece biraz oturayım diyorum eşim yarın istanbula gidecek bu hafta hep erkenden uyudum yaa sonrada üzülüyorum hergecede olmuyor off canım benim:asigim:

kızlar kızım olacakmış ALLAH nasip ederse.bugün doktordaydık. tüm bebekleri korusun Rabbim :ecrin_bebek:

ya kızlar buarada bende acayip hastayım dünden beri.üşüttüm galiba boğazlarım feci ağrıyo içimde portakalla ıhlamur ağacı çıkıcak artık ya.bide bu sabah uykumdan feci bi mide ağrısı ile uyandım sanki biri mideme yuruk atmış gibi ölcem sandım.sonrada bi kusma.ayyy yinemi başlıyo acaba bu kusmalar yoksa hastalıktanmı bilemedim ama korktum biraz ya.

batında çokgüzel..allahın isimlerinden birisi..ama böyle isimlerde bebeğe ağır gelir koymak pek doğru değil diyorlar bilemiyorum canım.bence güzel
yıllar önce rüyamda gördüm oğlum oluyormuş adını batın koyuyormuşum çok güzel bir rüyayaydı

Bnece esma melek cok anlamli bi isim birde esin icin o ismin ayri bir yeri var cok guzel,ama yinede siz bilirsiniz.

cay cay ve pembehera tebrikler prensesler sağlıkla gelsin inşallah

İşte sorun bu canım...
Ben 7. haftamda pazar günü bi miktar kanamam olduğu için gittim Okmeydanına... 2 tane kadındoğum nöbetçi doktoru vardı....
ikisi de oturuyordu yani doğum moğum hiç bşey yoktu ...Hemşireye dedim kanama oldu o yüzden geldim.... Tamam ben çağırıcam oturun dedi..odanın kapısında 10 dk. bekledim. Zannediyorum ki içerde hasta var..
Bi tıklayayım kapıyı dedim.. Tıkladım kapıyı açtı doktor ooo hemşire ve iki doktor muhabbet ediyorlar....
Bişey demedim...
Muayene ett ama bi surat bi surat nasıl görsen sanki düşmanı var karşısında....
Çatala geçin dedigeçtim....
kanama falan yok dedi... Dedim zaten sabah kanamam oldu, önce okmeydanı özel hastanesine gittim orda acil kadın doğum olmadığı için de buraya geldim, kanamam durdu şu an dedim.... İçerde de hiç kanama belirtisi yok dedi...
Bi sinirlendim.. Aldım iççamaşırımı bu ne o zaman kırmızı mürekkep mi dedim.. Giyindim çıktım...
Sinirden ağlamıştım, eşimn de ödü koptu benodadan öyle çıkınca düşük yaptım zannetmiş....
Şişli etfale gittik sonra orada muayene ettiler ve sıkıntı yok dediler....
Çook kızmıştım, bak aklıma geldi gene sinirlendim....
Şans işte... banada gıcığı denk geldi....

aynen benimde öyle canım midem çok kötü sabah programda dinledim hamilelerin çoğunda reflü başlangıcı oluyormuş benimki zaten önceden vardı şimdi dahada arttı doğumdan sonra ilk işim tedavi olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…