kızlar kızım olacakmış ALLAH nasip ederse.bugün doktordaydık. tüm bebekleri korusun Rabbim :ecrin_bebek:
Pembehera tebrik ederim bi kiz daha geliyo
aslında hamile kalmadan tedavimi yarım bıraktım endeskopi yapılacaktı çok korktum yaptırmadım keşke yaptırsaydım şimdi belki daha hafif geçerdiaynen mihricim bendede vardı önceden şimdi temelli artcak galiba.dedğin gibi doğumu beklemekten başka çare yok
gözün aydın darısı başımıza bende haftaya gidecem doktora
kızlar buarada 4lü test ne zaman yapılıyo bilgisi olan varmı
hepimize sağlıklı bebek nasip etsin inşallahALLAH gölüe göre nasip etsin en önemlisi sağlıklı olsun dilerim:ecrin_bebek:
kızlar geliyor birsürü kızımız oluyoooo yaşasın çok hoş bol bo gelin bulacaksınız yani erkek anneleri ewet esma melek çok güzel bi isim hem benim içime siniyor teşekkür ederim kızlar zaten esma ismini eşim için ben koyak istedim şimdiden esmam die sewiyo kızını başka isim koymam ki kızıma esma kesin melekte çok hoş bi isim melek gibi olsun kızım
hepimize sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
kızlar geliyor birsürü kızımız oluyoooo yaşasın çok hoş bol bo gelin bulacaksınız yani erkek anneleri ewet esma melek çok güzel bi isim hem benim içime siniyor teşekkür ederim kızlar zaten esma ismini eşim için ben koyak istedim şimdiden esmam die sewiyo kızını başka isim koymam ki kızıma esma kesin melekte çok hoş bi isim melek gibi olsun kızım
teşekkür ederişm canım...valla bu listede kızlar daha değerli hep erkek çıkıyor....bıze gelın bulmak zor olacak. valla :))
okmeydanına gelınce , ıstersen daha oncesınde bır sefer daha gıt, yanı direk 20.haftada gıtme . 3.lü testini yaptırırsın ve gebe takıp kartı açtırırsın..
bugun şansıma cıkan doktor kız cok ıyıydı..yemın ederım özelde gıttiğim doktordan daha cok ilgilendi... ve görüntü verdı... tekrar kan ve ıdrar testı yapalım dedı...
demır hapı verdı mutlaka kullan dedı...
Bu arada ben özelde kı USg den hiç bişi anlamıyorum SSk dakı usg daha net ve buyuk.
sormak ıstediğin bişi olursa özelden yazarım
Beni affet kızım
Gözümün önünde büyüdün göremedim
Beni affet kızım
Nasıl sevdim seni gösteremedim
Beni mahvet kızım
Bir lafın yeter buna sana söylemedim
Hadi vazgeç kızım
Benim gözümde hiç büyümedin
Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu?
Başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olur mu?
Sen çağır baban hazır annende hazır
işte tüm kız annelerine armağan olsun bizdennnmafoldumbenmafoldumben
muslukları açtık hemen)))hahahahahaha
Beni affet kızım
Beni affet kızım
Beni mahvet kızım
Hadi vazgeç kızım
ayyyyyy neyaptın öyle bu ne hele bir doğurda ondan sonra kocaya ver şimdiden nasıl vereceğini düşünürsen ne hale gelirsin biz karar verdik iç güvey alacağız damadı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileBeni affet kızım
Beni affet kızım
Beni mahvet kızım
Hadi vazgeç kızım
ayyyyyy neyaptın öyle bu ne hele bir doğurda ondan sonra kocaya ver şimdiden nasıl vereceğini düşünürsen ne hale gelirsin biz karar verdik iç güvey alacağız damadı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?