2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar geliyor birsürü kızımız oluyoooo yaşasın çok hoş bol bo gelin bulacaksınız yani erkek anneleri ewet esma melek çok güzel bi isim hem benim içime siniyor teşekkür ederim kızlar zaten esma ismini eşim için ben koyak istedim şimdiden esmam die sewiyo kızını başka isim koymam ki kızıma esma kesin melekte çok hoş bi isim melek gibi olsun kızım

aynen mihricim bendede vardı önceden şimdi temelli artcak galiba.dedğin gibi doğumu beklemekten başka çare yok

aynen mihricim bendede vardı önceden şimdi temelli artcak galiba.dedğin gibi doğumu beklemekten başka çare yok
aslında hamile kalmadan tedavimi yarım bıraktım endeskopi yapılacaktı çok korktum yaptırmadım keşke yaptırsaydım şimdi belki daha hafif geçerdi

ay ben kzımı kimselere vermem yaw kıyamam)))hahahahah)))
evlenmesini istemiyorum ya..biraz önce kıraçın annem şarklısının sözlerini okudum duygulandım oyyyyy çok fenaaaa:gitme:

Son düzenleme:

Evet cok iyi dusunmusun canim ikiside super isimler saglikla gelsin Esma melek bebek.

Beni affet kızım
Gözümün önünde büyüdün göremedim
Beni affet kızım
Nasıl sevdim seni gösteremedim

Beni mahvet kızım
Bir lafın yeter buna sana söylemedim
Hadi vazgeç kızım
Benim gözümde hiç büyümedin

Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu?
Başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olur mu?
Sen çağır baban hazır annende hazır

işte tüm kız annelerine armağan olsun bizdennnmafoldumbenmafoldumben
muslukları açtık hemen)))hahahahahaha

canim ben net bilmiyorum ama icime hep kiz doguyor gelin isteyenler gelsin

uff ya ben dogmadan kiz veya erkek evlensin istemiyorum cocuguma layik birinin cikicagini sanmiyorum yani
evlenicek ya kirilirsa uzulurse hep gozumun onunde dursun istiyorum universiteye giderse ayrilcak evden ona uzuluyorum esim daha bebek yok dusundugun seye bak diyo ne yapiyim ya kiz kardesim benim kizim gibi evlenmesin diye neler yapiyorum 21 yasinda erkek arkadasi var hic begenmiyorum kimseyi begenmiyorumki cocukta sorun yok
diyorumki cik gez ama evlenme lutfennnnnnnnnnnnnn.
allaha sukur hostes evlilik zor gider bu isle gibi bahanem var kardesime :)

cinsiyetlerini öğrenen eylül anneleri hepiniz için hayırlı olsun sağlıkla sıhatle büyütün bebeklerinizi

şuanda onu dinlios bisde kızımla çıktığı günden beri dinlios bu şarkıya tepki vermeye baladı tekmelio beni ha birde bez bebek die bizi var ya onda yapıo

ayyyyyy neyaptın öyle bu ne hele bir doğurda ondan sonra kocaya ver şimdiden nasıl vereceğini düşünürsen ne hale gelirsin biz karar verdik iç güvey alacağız damadı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ayyyyyy neyaptın öyle bu ne hele bir doğurda ondan sonra kocaya ver şimdiden nasıl vereceğini düşünürsen ne hale gelirsin biz karar verdik iç güvey alacağız damadı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ayy napim şimdiden kızımın herşeyini düşünüyorum valla anne olmak kolay değilmiş:roflol::roflol::roflol:çok zorrr:roflol:
bizde içgüveysi alcaz napalım...en mantıklısı..ay bide düzgün ailede bulmak çok zor bu devird:roflol:e şekerim)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…