biz öyle diyoruzda kızıma hayırrrrr diyor kocasıyla baş başa kalmak istiyormuş yani isten miyoruzzzzzzzzz bende besle kargayı oysun gözünü diyorumayy napim şimdiden kızımın herşeyini düşünüyorum valla anne olmak kolay değilmiş:roflol::roflol::roflol:çok zorrr:roflol:
bizde içgüveysi alcaz napalım...en mantıklısı..ay bide düzgün ailede bulmak çok zor bu devird:roflol:e şekerim)))))
hahahahaha)))ay senin kzı çok alem mihriii yaa çok hoş....
kızlar ben eve gidiyorum yemek yapmaya ...çan çan yapmaktan toparlanamadım birtürlü..kendinize iyi bakın...byyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktan
Aman durun ne evlendirmesiymis bu hemen yaaa bende vermem kizim olursa alsin gelsin damadi birlikte oturalim ama kuzumu gondermem
komik bişi diide gülün azcık bana bi gece fenalaştım annemlerdeyis taxi ile hastahaneye gidiyoruz asker alayları var ben bir başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra bbam korktu panikledi ne oldu die panik içinde soruyo benden gelen en eblek cevap ya benim bebeğimde erkekse nasıl yollarım askere aybide sünnet var yazık benim çocuuma die hıçkıra hıçkıra ağladım
şu dakika itibariyle 26 kızımız oldu canım.benim bebeğimde kız:lepi:
kızlar kızım olacakmış ALLAH nasip ederse.bugün doktordaydık. tüm bebekleri korusun Rabbim :ecrin_bebek:
kızlar sizinde karın bölgenizde ağrı oluyormmu birde bazen oturduum yerden kalkarken alt bölgede yoğun olarak ağrım oluyo normalmi
kızlar kızım olacakmış ALLAH nasip ederse.bugün doktordaydık. tüm bebekleri korusun Rabbim :ecrin_bebek:
ya kızlar buarada bende acayip hastayım dünden beri.üşüttüm galiba boğazlarım feci ağrıyo içimde portakalla ıhlamur ağacı çıkıcak artık ya.bide bu sabah uykumdan feci bi mide ağrısı ile uyandım sanki biri mideme yuruk atmış gibi ölcem sandım.sonrada bi kusma.ayyy yinemi başlıyo acaba bu kusmalar yoksa hastalıktanmı bilemedim ama korktum biraz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?