2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cinsiyeti belli olan arkadaşlar gözünüzaydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

üüüüü mafoldumben bende veremem kızımı banane banane içgüveysi alıcam kaydirigubbakcemile3 ben gurbetteyim çok zor inş kızımın kaderi bana benzemez dizimin dibinde olur şimdi bide bunu düşüncem

biz öyle diyoruzda kızıma hayırrrrr diyor kocasıyla baş başa kalmak istiyormuş yani isten miyoruzzzzzzzzz bende besle kargayı oysun gözünü diyorum

hahahahaha)))ay senin kzı çok alem mihriii yaa çok hoş....
kızlar ben eve gidiyorum yemek yapmaya ...çan çan yapmaktan toparlanamadım birtürlü..kendinize iyi bakın...byyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktan

arkadasalr ben abarttim okuyacagi universiteyi bile resmini print ettim sanki beni dinlicek benim manyakligim diyorumki esime mortgage alalim turkiyeden ev 20 sene bebek 20 yasina girince ona veririm haha ben kafayi yedim hayirlisi :)

komik bişi diide gülün azcık bana bi gece fenalaştım annemlerdeyis taxi ile hastahaneye gidiyoruz asker alayları var ben bir başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra bbam korktu panikledi ne oldu die panik içinde soruyo benden gelen en eblek cevap ya benim bebeğimde erkekse nasıl yollarım askere aybide sünnet var yazık benim çocuuma die hıçkıra hıçkıra ağladım

bazen bende kayın valideme falan kzıyodum çoçuk gibi davranıyo diye eşime.kiiiii buna çoğumuz kızarız.ama onu şimdi daha iyi anlıyorum ben ondan beter olurum heralde.elin kızı oğlumu üzse yolarım valla saçını başını onunklava:

Aman durun ne evlendirmesiymis bu hemen yaaa bende vermem kizim olursa alsin gelsin damadi birlikte oturalim ama kuzumu gondermem

hahahahaha)))ay senin kzı çok alem mihriii yaa çok hoş....
kızlar ben eve gidiyorum yemek yapmaya ...çan çan yapmaktan toparlanamadım birtürlü..kendinize iyi bakın...byyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktan

güle güle cnm.şimdiden afiyet olsun sizecokacimcoook

Aman durun ne evlendirmesiymis bu hemen yaaa bende vermem kizim olursa alsin gelsin damadi birlikte oturalim ama kuzumu gondermem

ohhhh ne ala ne memleket sen kuzunu veremiyosunda oğlan anası kuzusunu nasıl versin.ilerde bzim çoçuklar bu yazdıklarımızı okusalar valla gülerler bize.onlar evlenince ne erkek ne de kız tarafının yanına giderler.biz kaynanalarda ancak ettiğimiz lafla kalırız ortadadelikafaduldendelikafadulden

bir fıkra varya kızın birine görücü gelmiş kız kahve yapmaya mutfağa gitmiş kız geç kalmış annesi merak etmiş gitmiş kızının yanına gitmiş kızı bahçeye çıkmış bahçede bir kuyu varmış kız onun başında ağlıyormuş annesi neoluyor kızım demiş kız anne ben evlenirsem çocuğum olursa bu kuyuya düşer ölürse diye ağlıyorum demiş annede başlamış ağlamaya baba gelmiş oda ağlamaya başlamış sonra erkek evide gelmiş hep birlikte kuyunu başına geçip ağıt yakmışlar doğmamış bebeğe bizde onlar gibi olduk

haha cok guldum sana ya erkekse burda askerlik sarti yok turkiyedede yurtdisinda yasayana bedelli var valla cikar politikalari icin evladimi veremem kimseye kizmayin.
milletvekilleri sanatcilar gibi kolay yapmiyo gencler askerligi gerci benimki galiba kiz.

Kızlar ben geldim.
Ay öğlen neydi o çarpıntı anlamadım yaaa.Biraz balkona falan çıktm iyi geldi.
sonrada uyudum zaten.Deminden beridir de geçmişi okuyorum.Döktürmüşünüz yine maşşallah.

Bu arada benim gibi rahatsızlanan arkadaşlar olmuş.
Kızlar geçmiş olsun hepinize.opuyorumnanaktan

kızlar yanlış düşünüyorsunzu ozman sizler neden geldiniz kocalarınızaaaa doğa kanunu bu ya abartmayın birer birey onlarda hem bakalım onlar isteyecekmi bunu

şu dakika itibariyle 26 kızımız oldu canım.benim bebeğimde kız:lepi:

kızlar kızım olacakmış ALLAH nasip ederse.bugün doktordaydık. tüm bebekleri korusun Rabbim :ecrin_bebek:

Kızlar gözünüz aydın.Sağlıcakla alın inşallah kucağınıza.Darısı benim gibi öğrnemeyen ve kız isteyenlerin başına.

kızlar sizinde karın bölgenizde ağrı oluyormmu birde bazen oturduum yerden kalkarken alt bölgede yoğun olarak ağrım oluyo normalmi

Evet aynen bende o ağrı oluyor özellikle dediğin gibi oturduğum yerden kalkarken oluyor.
Sebebini ben de merak ediyorum ama dr falan sormadım unuttum heralde.

Kızlar bu ne hız yaw.

Doğrumuşunuz büyütmüşünüz evlendirmişiniz askerliği bile düşünüyonuz.
Ben daha cinsiyetini bile öğrenemedim üüleeeeyynnn

aynı ağrıdanmı bahsediyrouz bilmiyorum ama zaman zaman uzun süreli oturduğumda yada yattığımda kalkarken çok oluyor bende bide ayağım kasılıyo bazen kıramp gibi ama daha kısa süreli gelip geçiyo çarşamba soracağım doktora

kızlar kızım olacakmış ALLAH nasip ederse.bugün doktordaydık. tüm bebekleri korusun Rabbim :ecrin_bebek:

oooo gözün aydın olsun canım gelin adayları çoğalıyor yahu:))))

canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…