günaydın kızlaropuyorumnanaktan
slm kızlar 15gün kadar yoktum.buralarda benimde oğluşum olcak allahın izniyle.umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerde sağlıklıdır inşallah.ii geceler meleklerinizle birlikte tatlı rüyalar...
selam kızlar cinsiyeti belli olan tüm annelerimizin gözü aydı.
dün bebek görmeye gittim bi ablamızın bebişi oldu.
erkek bebek adını Mikail koymuşlar.
ablam annesinin saçlarını boyarken bebiş hep benim kucağımdaydı Allahım o ne güzelllik öyle öldüm bittim resmen.
15 günlük daha hep uyuyo o kadar rahatına düşkünki beyimiz kucağıma alıyorum şekilden şekle sokuyorum ama nasıl canıma sokasım geliyor eşime anlata anlata bitiremedim birde kendi bebeğimiz doğsa naparım bilmem...
minnacık elleri oyyy o bileği benim başparmağım kadar parmakları kürdan kadar yaaa bizimde zamanımız gelsin doğuralım artık...
şimdi bile göresim var o miniciği.
hatta kokusu elime sinmiş koklaya koklaya bi kaldım.
diyorum ki kendi kendime eskidende bebek görmeye giderdim ama ne bileyim hayırlı olsun der öylesine bakardım ama bu kadar etkilenmezdim demekki hamile olunca başkaymış.
ömrü hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah miniğin.
hala gözümün önünde o güzelliği yaaa....
Gunaydin guzel anneler!!
günaydın güzel anneler
gunaydin canim uzun zaman goremedim umarim iyisindir bebisin nasil iyimi ogrenebildin mi cinsiyetini,ben daha ogrenemedim,persembe randevum bugun aradim one alayim dedim oda vermedi :=(( illede persembe offf off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?