2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar 15gün kadar yoktum.buralarda benimde oğluşum olcak allahın izniyle.umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerde sağlıklıdır inşallah.ii geceler meleklerinizle birlikte tatlı rüyalar...

Hayırlı olsun canım oğluşun,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Canım,Allah o bebişi annesine babasına bağışlasın.
Evet o duygu bende de oluyor.Eskiden pekte aram yoktu bebeklerle falan.
Ama şimdi nerde bi bebek görsem içim gidiyor valla.

gunaydin tekrar kizlar 3saat yoktum masallah ammada kaynatmisniz:=))bisiklet sureyim dedim yolda arkadasla kahvaltiya kaldim ancak evin yolunu buldum hahaha benimkilerde ylaniz gitmisler hahhaaha

gunaydin canim uzun zaman goremedim umarim iyisindir bebisin nasil iyimi ogrenebildin mi cinsiyetini,ben daha ogrenemedim,persembe randevum bugun aradim one alayim dedim oda vermedi :=(( illede persembe offf off

ayni anda yazmisiz ya :)) olumunekankayizsmile sagol canim. biz iyiyiz Allah'a cok sukur. bebisim de ara sira tekmeledigine gore keyfi yerindedir diye dusunyom. :CüvCüv: Eylu anneleri listesinin en basinda yer almama ragmen en son ogrencem galiba ya cinsiyeti Çok üzgünüm çoook aslinda cok sabirsizlaniyorum ama olsun ya, saglikli olsun yeter diyorum :asigim: siz nasilsiniz? bebeisi tekme atyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…