2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın canım kızın geliyormaaşallah

ne güzel evinize yakın dr hastane şanlısın

bu doktorlar çok fena. her önüne geleni kesmeye delmeye meraklılar. gerçi ona meraklı değiller oradan gelecek parada gözleri var. en basitinden amniyosentez her hamileye yapılmaz değil mi. yani ben öyle biliyorum. benim doktora kim gidiyorsa hepsinden amniyosentez istiyor. risk varsa tamam ama herşey yolundaysa herşeyin normal olmasında fayda var...bebek iriymiş kafası büyükmüş normal doğuramazsın haydi sezeryana. doğurtamam uğraşamam demiyor da doğuramazsın diyorlar. abim 5buçuk kilo doğmuş hem de kafadan değil ayaklarından. annem normal doğurmuş. düşünün yani..

herşey rant sevdasına canım 3 kuruş daha fazla alyım diye insan hayatını hiçe sayıyorlar benim kayınvalidem ikiz doğurmuş eşimi ve boyuda kısa...... şimdi boyun kısa çatın dar bebek kilolu normal olmaz deyip bebeğin anne karnında gelişimini tamamlamadan 10 -15 gün evvelinden bıçak altına yatırıyorlar ... sezeryanla doğan bebeklerin %75 inde erken alınmasından dolayı ciğerler gelişmiyorlmuş ve havayla birleştiğinde sıkıntılı bir süreç başlıyormuş bundan dolayıda küçcük bebeğe küveze alıyorlar oksijen takıyorlar küvezde duarcağına karnımda dursunn 10-15 gün daha öğle değilmiÇok üzgünüm çoook

özel hastane doktorlarının hatırı sayılır bir kısmı normal doğum kabul etmiyor, yaptırtmıyor.
medical park göztepedeki, aytuğ bey de bunlardan biri. sabahları kanal d deki doktorum programını sunan...

Son düzenleme:
yengemi normal doğum diye aldılar suni sancı falan derken bebek gelmedi morarmaya başlamış acil sezaryana aldılar bakalım bizim nsl olacak Allah yardımcımız olsun

evet canım ya allah vicdan versin bu dr lara en iyisi sigortaya günün gelince ağrın gelince gitmek ben öyle düşünüyorum nasipse

aynen katılıyorum sana canım karnımda biraz daha dursun yanii

ben bu gun bebegime gittim kitap aldim bir yasina kadar tum hikayelerimizi bilgilerimizi yazicam resimelri ultrason resimelrini yapistiriyorum simdi bebegim allah izin verirse evlendigi gun vericem bebisime :)

ben bu gun bebegime gittim kitap aldim bir yasina kadar tum hikayelerimizi bilgilerimizi yazicam resimelri ultrason resimelrini yapistiriyorum simdi bebegim allah izin verirse evlendigi gun vericem bebisime :)

çok güzel harika bi anı bende mi yapsam CADIARZU

canım deftere yapıştıracaksın iyi hoş güzel de çok dayanıklı olmuyormuş haberin olsun zamanla o resim siliniyormuş uzun süreli saklaman zor olur o yüzden albümde saklanması söyleniyor .....

bende ilk öğrendiğim andan beri bi ajanda aldım onun için hissetiklerii heycanımı yazmaya başladım eşimel oturup yazıyoruz sonra karar verdik bunu uzun vadeli bir hediyeye döndürmeye karar verdik şimdi onun için hissetiklerimizi gördüğümüzde yda onun in görüpte beğendimizi evde yaptığımız değişikleri de yazıyoruz o doğduğunda ki anıları yürüdüğünde anne dediğinde hissedceklerimi ileride büyüdüğünde beni üzdğü zamnları çok korktuğumuz zamanları onun için tek tek yazacağız takkkiiii .. o yuvdan ayrıldğında ona bu defteri bir doğum günü hediyesi olarak vermek istiyoruz .... kendini biizm ağzımızdan tanıyacak onun için neler hissetiğimizi çok daha ii anlayacak işte bizdede böyle bişeyelr var umarım devam ettirebilirim yazdıkalrımı...

Ultrason çıktılarını bu ajandaya yapıştırmk istedik ama bebeğimizden gizli oalcağı için bu defter soracak benim ultrason çıktım yokmu diye birde zamnla siliniyormuş bu çıktı pcye atıyorum ben tarayıcıdan geçirerk silinirse pcde var öğel garantiye aldım ama .... umarım işe yrar

Kızlar ben travel sistem arabakları pek düşünmüyorum.. Açıkçası bana çok pahalı geldi...
1500 tlye bebek odası var yaa.. arabaya o kadar para vermek bana gereksiz geliyor açıkçası...
Ben araba alıcam ama kraftın star modeli var 250 tl onu düşünüyorum şimdilik...
Ayrıyetten de kaliteli bir oto koltuğu alıcam...
Zaten bebek arabasını fazla kullanmıycam, heryere arabaya gidileceği için...Oto koltuğu daha önemli....
Bebek arabası da ancak alışveriş merkezinde kırda parkta sahilde yürüyüş yapp gezerken kullanırım, çok da aman aman bişey olamasına gerek yok o yüzden...

ben burda bebek mağazasında mobilya baktım gardolabı,5li çekmesi,büyüyebilen beşiği,oyuncak sandığı,yatağı,nevresim takımı içinde 1.200 tl dedi Allah nasip ederse Mayıs sonunda odasını boyayıp eşyasını alıcaz bebek arabasını da ananesi alacak öyle aşırı fiyatlar ödemeye gerek yok bence güzel kullanışlı olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…