gözün aydın canım kızın geliyormaaşallah
ne güzel evinize yakın dr hastane şanlısın
bu doktorlar çok fena. her önüne geleni kesmeye delmeye meraklılar. gerçi ona meraklı değiller oradan gelecek parada gözleri var. en basitinden amniyosentez her hamileye yapılmaz değil mi. yani ben öyle biliyorum. benim doktora kim gidiyorsa hepsinden amniyosentez istiyor. risk varsa tamam ama herşey yolundaysa herşeyin normal olmasında fayda var...bebek iriymiş kafası büyükmüş normal doğuramazsın haydi sezeryana. doğurtamam uğraşamam demiyor da doğuramazsın diyorlar. abim 5buçuk kilo doğmuş hem de kafadan değil ayaklarından. annem normal doğurmuş. düşünün yani..
bu doktorlar çok fena. her önüne geleni kesmeye delmeye meraklılar. gerçi ona meraklı değiller oradan gelecek parada gözleri var. en basitinden amniyosentez her hamileye yapılmaz değil mi. yani ben öyle biliyorum. benim doktora kim gidiyorsa hepsinden amniyosentez istiyor. risk varsa tamam ama herşey yolundaysa herşeyin normal olmasında fayda var...bebek iriymiş kafası büyükmüş normal doğuramazsın haydi sezeryana. doğurtamam uğraşamam demiyor da doğuramazsın diyorlar. abim 5buçuk kilo doğmuş hem de kafadan değil ayaklarından. annem normal doğurmuş. düşünün yani..
herşey rant sevdasına canım 3 kuruş daha fazla alyım diye insan hayatını hiçe sayıyorlar benim kayınvalidem ikiz doğurmuş eşimi ve boyuda kısa...... şimdi boyun kısa çatın dar bebek kilolu normal olmaz deyip bebeğin anne karnında gelişimini tamamlamadan 10 -15 gün evvelinden bıçak altına yatırıyorlar ... sezeryanla doğan bebeklerin %75 inde erken alınmasından dolayı ciğerler gelişmiyorlmuş ve havayla birleştiğinde sıkıntılı bir süreç başlıyormuş bundan dolayıda küçcük bebeğe küveze alıyorlar oksijen takıyorlar küvezde duarcağına karnımda dursunn 10-15 gün daha öğle değilmiÇok üzgünüm çoook
ben bu gun bebegime gittim kitap aldim bir yasina kadar tum hikayelerimizi bilgilerimizi yazicam resimelri ultrason resimelrini yapistiriyorum simdi bebegim allah izin verirse evlendigi gun vericem bebisime :)
Selam güzeller, nasılsınız, burda çok güzel yağmur var...
çok güzel harika bi anı bende mi yapsam CADIARZU
çok güzel harika bi anı bende mi yapsam CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?