2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah bebeşine benimkide bi hafta geri gözüküyo iyi besleyemiyo muyum acaba eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

birazdan göndereceğim yazıyı okumanı tavsiye ederim. ben de neden büyük diye endişeleniyordum,jinekolog doktorun yazdığı bu makaleyi görünce rahatladım.

benim de 16. haftasında 5 gün büyük gözüküyordu..ama ben çizelgemde satı esas aldım

maşallah bebeşine benimkide bi hafta geri gözüküyo iyi besleyemiyo muyum acaba eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yemek yedikten sonra sol tarafına 45 dk yatarsan bebeğin gelişimi hızlanır çok fazla sağ tarafına yatmamaya çalış.sağ tarafına çok yatarsan eğer bebeğe giden beslenme damarı tıkanır ve bebek gelişimi gerileyebiliyor.ama sol tarafına yatarsan bebek çok iyi besleniyormuş ve sizede tavsiye ederim.

sonuç olarak usgde yapılan ölçümler +- 10 gün, yani bu demek oluyor ki 10 gün eksik veya fazla gün sayısı ile karşımıza çıkıyorlar.
bunda endişelenecek hiçbirşey yok. ekstrem durumlarda doktorlar bizi bilgilendirirler.
ALLAH tüm bebekleri korusun...

ben de çizelgede sat ı esas aldım. gebelik haftası hesaplamasında sat esas alınır, usg verileri değilvereliniortak

Canım çoook ucuz...
Mdf olduğundan emin misin??? lake olmasın?? Lake olanlar pek dayanıklı olmuyormuş diye duymuştum...
Ve boyasının da bebekler için üretilmiş boyas olmasına dikkat et derim....

öyle mi bunuda bilmiyodum teşekkürler yaparım bundan sonra opuyorumnanaktan

bende resime;lri pc ye aaticam hem ordan yazdiricam hemde ultason goruntulerini pvc yapip yapistiricam uzun surede gostermicem ben anneme hic sormadim benim ultrason goruntum varmi diye yada soran birini gormedim benim bebegimde sormaz herhalde saklciam bakalim :)

naber şekerler...kendime beyaz hamile pantolonu aldım.bisürü kıyafet denedim çok kilo almışım ya bacaklarımın üstü baya genişlemiş..sanırım son aylar beni anca etek elbise kurtarcakeyvahedigeldismile

güzel günlerde giymen dileğiyle canım. bende bir tane pantolon aldım bikaç pantolonumda oluyor onlarla idare ediyorum biraz havalar ısınsın bende alıcam aksi gibi bu yaz düğünler o kadar çok kki ne yapıcam bilmiyorum

ben bunu bilmiyordum ben hep sag tarafima yatar uyurum bundan sonra sol tarafa yaticam tesekkurler .

ben bunun için eşimle yatakta yerleri değiştirdim şimdi sola dönerek yatıyorum:))
öteki türlü spla dönünce eşim geliyordu ayağımı falan açamıyordum ay bi rahatsız oluyordum sıkışmış gibi..şimdi öteki tarafa geçtim sola döndümmü bacağımıda tıyorum pek rahat.bebişede bol oksijen gidiyor

Merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir.

Mopsycim güle güle giye ben daha kıyafet işine girmedim.
Yaz sıcağı bizi çok zorlayacak ben ondan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…