slm kızlar bugun kontrolüm vardı gittim bebeğim ulturasonda oldugundan 1 hafta buyuk gözukuyo
slm kızlar bugun kontrolüm vardı gittim bebeğim ulturasonda oldugundan 1 hafta buyuk gözukuyo
maşallah bebeşinebenimkide bi hafta geri gözüküyo iyi besleyemiyo muyum acaba eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
birazdan göndereceğim yazıyı okumanı tavsiye ederim. ben de neden büyük diye endişeleniyordum,jinekolog doktorun yazdığı bu makaleyi görünce rahatladım.
maşallah bebeşinebenimkide bi hafta geri gözüküyo iyi besleyemiyo muyum acaba eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben burda bebek mağazasında mobilya baktım gardolabı,5li çekmesi,büyüyebilen beşiği,oyuncak sandığı,yatağı,nevresim takımı içinde 1.200 tl dedi Allah nasip ederse Mayıs sonunda odasını boyayıp eşyasını alıcaz bebek arabasını da ananesi alacak öyle aşırı fiyatlar ödemeye gerek yok bence güzel kullanışlı olsun yeter
yemek yedikten sonra sol tarafına 45 dk yatarsan bebeğin gelişimi hızlanır çok fazla sağ tarafına yatmamaya çalış.sağ tarafına çok yatarsan eğer bebeğe giden beslenme damarı tıkanır ve bebek gelişimi gerileyebiliyor.ama sol tarafına yatarsan bebek çok iyi besleniyormuş ve sizede tavsiye ederim.
Ultrason çıktılarını bu ajandaya yapıştırmk istedik ama bebeğimizden gizli oalcağı için bu defter soracak benim ultrason çıktım yokmu diye birde zamnla siliniyormuş bu çıktı pcye atıyorum ben tarayıcıdan geçirerk silinirse pcde var öğel garantiye aldım ama .... umarım işe yrar
öyle mi bunuda bilmiyodum teşekkürler yaparım bundan sonra opuyorumnanaktan
ben bunu bilmiyordum ben hep sag tarafima yatar uyurum bundan sonra sol tarafa yaticam tesekkurler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?