2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy aynen canım hemde en yakınlarımız biri eltimin çocuğu sünneti.diğeri benim kuzenin düğünü.çok önemli..kınasıda var bu işin..ay ben bitane elbise gördüm aslında bugün.güzeldi hamileler için beyaz renk şifonlu falan dizaltı..üzerine pembe min bi ceket çok hoştu 114 milton..alcaktım ama düğünler haziranda..bide beden çok değişir falan diye almadım...
beyaz pantolonunda üzerine şık bi tunikle tamamlıcam artık napim..50 ye aldım pantolonu

bende iyiyim canım ay bilgisayarımda problem var sinir oldum kitleniyor...
bu arada mopsycim bende beyaz pantolan aldım:))) güle güle kullan tatlım banada hiç bişeyim olmuyor bende hamilelik başından beri toplam 4,700 almışım..doktorum gayet iyi dedi ama bana alışık olmayınca çok şiş geliyor..

Merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir.

Mopsycim güle güle giye ben daha kıyafet işine girmedim.
Yaz sıcağı bizi çok zorlayacak ben ondan korkuyorum.

ya bide kot elbise baktım dizaltı ama çok komik duruyor ben hiç beğenmedim duruşu çuval gibi...hemde 2-3 tane denedim..göbek çıkınca ön taraf bimetre havaya kalkacak bi tuhaf geldi bana bastıbacak gibihayır boyumda uzun yani ama böyle bi basık gösteriyor
bence en güzeli tayt tunik yazın ya daha sporrr...

sağol sleppecim canım yazında dedim tunikle falan spor dururrr....ama ben uzun tunik giyerim sanırım çünkü kendimi davul gibi hissediyorum şimdiden.bu hamile tişörtleriyle rahat edemem sanırım denedim bitane baya kısalar yani tam kalcada..zaten benim kalça bağımsız oldu artık kendi başına bağımsızlığını ilan etti uçuşa geçti:roflol:

kızlar bebeğim dergisi almıştım meltemmobilyanın bebek odası takımı 1800 tl inmiş..güzel görünüyor internet sitesi var ..

kızlar bebeğim dergisi almıştım meltemmobilyanın bebek odası takımı 1800 tl inmiş..güzel görünüyor internet sitesi var ..

aa bende aldım ama bakmadım daha o dergiye..bide e.bebek dergisi aldım 5 gündür çantada geziyo..
ben çok şıpsevdiyim..hevesle alıyorum sonra ilgilenmiyorum.dur bende bakayım biraz

ben hala sadece bir kilo aldim 19 haftaya girdim bu gun 38 beden elbise denedim tam oldu beyaz elbise yanliz karnim cikiyo biraz gobis var onun disinda tam yani karnim boyleyken giyebilirim ben neden kilo almadim kalca aynen duruyo bir kiloda sadece biraz gogus biraz yanalrim genisledi o kadar ama elbiselerim sortlarim aynen oluyo sikmiyo pantolan biraz sikiyo ben neden kilo almadim hep meyve falan yiyorum balik et sebze falan ondanmi acaba ekmek yemiyorum hic ama zaten yemezsim hamile olmadan once .

lla canım sorma benimki erkek sadec karın çıkar diyorlar tamam bi sivrilik var ama sürekli çamaşır alıyorum kalça aldı başını gidiyor:)) bakalım sonumuz nolcak:))) bende geçen lcw nin hamile tişörtlerini aldım çok kısa değiller tatlım bi bak bence...

hamiel pantolonunu kaca aldiniz kizlar ben bir pantolon gordum yani hamile olmasamda giyebilirim river island markasi yanliz belinde kemer degil penye var buz mavisi cok sik modern dar tayt gibi bir sey kot ama t shirt ile beli gozukmuyo hamilelikten sonrada gayet giyerim ben zaten hafif uxun t shirt seviyorum onumu alsam dedim simdilik gerek yok ama ilerde laizm ama biraz pahaliydi siz kaca aldiniz ?

kizlar birde benim uc gundur acayip bacaklarim agriyor dayak yemisim gibi cokta yurumuyorum normal yani arabayla gisiyorum cogu yere neden acaba topuklu giyiyorum ondanmi diyorum yada sort giyiyorum acaba hissetmiyorum usuyormuyum ama feci dayak yemisim gibi sizi var bacaklari agrayan varmi icinizde?

slm kızlarrr tam şu aralar taktığım konular konuşuluooo ben de 2 kilo aldım öylece kaldı bi de kumaş pantolon bulamadım kot aldım lastikli beyaz pantolon istiorum ben de yaz için nereden buldunuzz.benim bekarlıktan hamile kıyafetlerine benzer üstlerim vardı hehe moda die aldık şimdi çok işime yarayacaklar ona sevinioruum bi de pantüül bulsamm

ne güzel işte canım ya bebeişin sağlığı yerindeyse problem değil..bende hiç böyle sağlıklı beslenmemişimdir heralde:))) ama benim kilo almamaın bi sebebide tiroid sanırım ilaç kullanıyorum ama yinede ekstra alıyprum bence..benim hamile kıyafetlerim ve eşofmanlarım hariç ki onlarda tayt kıvamında hiç bir pantalonum olmuyor ama benim ilk ydan beri öyle garip bi şişlik var anlamadım gitii.bizim ailede herkes böle oluyor gerçi hamileyken sonra eski kilolara geri dönüş oluyor beni en mutlu eden kısmıda o valla:)))

hamile pantolonları genelde 85-100 arası değişiyor ama ben beyazı 50 liraya buldum atladım hemen...
daha önce bitane siyah bulmuştum onuda indirimden 19 a almıştım..bitane kapri almıştım oda 39du...
bitanede eşim lacivert almış o 85e almış delikafaduldenakıllı kocişim

çok değişik fiyatlar...kot elbiselerde 85-100 arasıydı ..pantolonlar genelde 85 falan canım....

caqnım ben mothercareden aldım istanbuldaki outletinden vede sadece 9,90 tl acayip uygun,tişörtle 5 tl falandı onlardanda aldım..

ben liva diye bi hamile markasının pantolonunu aldım ..bu markayı heryerde görüyorum ben canım....
ben kot denedim hemde moder bişide hafif yırtıkımsı gibi dar paça..ama kotu çok kalındı.giydim bide çok kilolu gösterdi ya deli oldum(((((((((((delikafadulden
bitanede kot bulursam kot alcam mecburen..kotsuz olmaz....

kilolarda geris donus oluyorsa super evet almadim ama tum damak zevkim degisti cikolata yerdim feci simdi tiksiniyorum gunde 2 muz 2 elma sayamicagim bir cok meyve yiyorum balik patates hele acayip tuketiyorum birde tuhaftir hayatta yemezdim brokoli yiyorum haslayip haslayip seker gibi ya ben hamile degilken tadina bakmamistim simdi acayip yiyorum tuhaf valla 2 hafta sonra doktora gidicez bakacaz bebegimize insallah sorun cikmaz :)

caqnım ben mothercareden aldım istanbuldaki outletinden vede sadece 9,90 tl acayip uygun,tişörtle 5 tl falandı onlardanda aldım..

super ucuzmus mother care ingiliz markasi ama burda bile biraz pahali outlet falanda yok bakalim alicaz ama kotsuz olmaz t shirtler zaten benim uzundu gerek yok :)

bi bakarım canım.denemek lazım aslında...
şimdi yine elime yüzüme bakılcak halim var okadar korkunç değilim ama son aylar sanırım pantolon içine girmem beneyvahedigeldismile
üstümdede bişi yok...bi şu kalça tepemi attırıyo artık sonumuz allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…