güzel günlerde giymen dileğiyle canım. bende bir tane pantolon aldım bikaç pantolonumda oluyor onlarla idare ediyorum biraz havalar ısınsın bende alıcam aksi gibi bu yaz düğünler o kadar çok kki ne yapıcam bilmiyorum
Merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir.
Mopsycim güle güle giye ben daha kıyafet işine girmedim.
Yaz sıcağı bizi çok zorlayacak ben ondan korkuyorum.
bende iyiyim canım ay bilgisayarımda problem var sinir oldum kitleniyor...
bu arada mopsycim bende beyaz pantolan aldım:))) güle güle kullan tatlım banada hiç bişeyim olmuyor bende hamilelik başından beri toplam 4,700 almışım..doktorum gayet iyi dedi ama bana alışık olmayınca çok şiş geliyor..
sağol sleppecim canım yazında dedim tunikle falan spor dururrr....ama ben uzun tunik giyerim sanırım çünkü kendimi davul gibi hissediyorum şimdiden.bu hamile tişörtleriyle rahat edemem sanırım denedim bitane baya kısalar yani tam kalcada..zaten benim kalça bağımsız oldu artık kendi başına bağımsızlığını ilan etti uçuşa geçti:roflol:
ben hala sadece bir kilo aldim 19 haftaya girdim bu gun 38 beden elbise denedim tam oldu beyaz elbise yanliz karnim cikiyo biraz gobis var onun disinda tam yani karnim boyleyken giyebilirim ben neden kilo almadim kalca aynen duruyo bir kiloda sadece biraz gogus biraz yanalrim genisledi o kadar ama elbiselerim sortlarim aynen oluyo sikmiyo pantolan biraz sikiyo ben neden kilo almadim hep meyve falan yiyorum balik et sebze falan ondanmi acaba ekmek yemiyorum hic ama zaten yemezsim hamile olmadan once .
slm kızlarrr tam şu aralar taktığım konular konuşuluooo ben de 2 kilo aldım öylece kaldı bi de kumaş pantolon bulamadım kot aldım lastikli beyaz pantolon istiorum ben de yaz için nereden buldunuzz.benim bekarlıktan hamile kıyafetlerine benzer üstlerim vardı hehe moda die aldık şimdi çok işime yarayacaklar ona sevinioruum bi de pantüül bulsamm
ne güzel işte canım ya bebeişin sağlığı yerindeyse problem değil..bende hiç böyle sağlıklı beslenmemişimdir heralde:))) ama benim kilo almamaın bi sebebide tiroid sanırım ilaç kullanıyorum ama yinede ekstra alıyprum bence..benim hamile kıyafetlerim ve eşofmanlarım hariç ki onlarda tayt kıvamında hiç bir pantalonum olmuyor ama benim ilk ydan beri öyle garip bi şişlik var anlamadım gitii.bizim ailede herkes böle oluyor gerçi hamileyken sonra eski kilolara geri dönüş oluyor beni en mutlu eden kısmıda o valla:)))
caqnım ben mothercareden aldım istanbuldaki outletinden vede sadece 9,90 tl acayip uygun,tişörtle 5 tl falandı onlardanda aldım..
lla canım sorma benimki erkek sadec karın çıkar diyorlar tamam bi sivrilik var ama sürekli çamaşır alıyorum kalça aldı başını gidiyor:)) bakalım sonumuz nolcak:))) bende geçen lcw nin hamile tişörtlerini aldım çok kısa değiller tatlım bi bak bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?