2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet genelde çok pahalı zaten bu fiyatı görünce şok oldum ben,daha önce 70 80 verince ilaç gibi geldi:)))

ben lcw den kot aldım bol kesiim ben bol seviorum artık dar paçalar çoook sıktıı yeter 30 muydu neydi tavsiye ederim o mağazalar ist daki ank da varsa bakim ben de 9 a çok ucuzmuuuşşş

sen güzel besleniyorsun saadetçim...demek senin kiloyu bebişin almış işte negüzel...benim bebişko 300 gr.çıktı..ama ben 7 kg aldım
allahtan son 1 aydır hiç almamışım aynıyım şimdilik..

yok hiç korkma bebeğine hiç bişey olmaz.zaten kanal tedavi dendiyse dişin çekimden önceki son aşamada . o yüzden yaptır çünkü hamileliğin bitimine kadar dayanamazsın ağrısına.

valla benim üstlerde feci canım ya( normalde 85 tim,iki ay önce 90 a geçiş yaptım dünddee 95 aldım düşün yani kaçla kapıycam bakalımeyvahedigeldismile umarım sütle doluyolardır..bi arkadaşımda aynıydı 1ay emicek süt çıkmadı valla tesisler kandırıyor olabilr bizi:))))

kızlar ben isim konusunda dengesiz oldum çıktım..beliz isminden vazgeçtim kardeşim beğenmedi...birisi beğenmeyince soğuyorum isimden.:uhm:ne koycam bilmem valla en sonunda pakize koyuvercem o olcakkk:roflol:

ben 80 giyiyorum allahtan hala..ama dolgunlaştı tabi.dik dik yani.
sen kaç kilosun canım ben 70 oldum...kalça basen doluyor bende sanırım .:tomato:

Hayırlı olsun canım,sağlıcakla kucağına alırsın inaşallah.
Darısı başımıza.

yok hiç korkma bebeğine hiç bişey olmaz.zaten kanal tedavi dendiyse dişin çekimden önceki son aşamada . o yüzden yaptır çünkü hamileliğin bitimine kadar dayanamazsın ağrısına.

cnm bence de korkma ben de aynı sorunla uğraşıyorum diş çekilmesi lazım dedi doktor bi şeler yazdı ben de doktoruma gösterdim o da dişçiye bi şeler yazdı kullanması gereken ilaç mı artık neyse hiç korkma bebeğe hiiiç bi şey olmaz dedi çektircem ben de inş daha kötü olmadann

sen güzel besleniyorsun saadetçim...demek senin kiloyu bebişin almış işte negüzel...benim bebişko 300 gr.çıktı..ama ben 7 kg aldım
allahtan son 1 aydır hiç almamışım aynıyım şimdilik..

yok ben o kadar kilo almadim ama hamile oldugumu yeni gorendigimde elbise lamistim olmuyor gecen giydim oluyo ama birine ihtiyacim var fermuari kapatmaya 36 bedendi hamilelikten sonra olucaginida hic sanmam hic giyemedim cok zonemis para vermistim kardesime vericem galiba imkansiz bu elbiseyi giymwm artik

kizlar birde benim yuzum cok cirkinlesti suratim uzadi sanki burnum tuhaflasti cillendim gibi esim sana oyle geliyo diyo fondoten kullaniyorum sinir oldugum icin surekli deli oluyorum neden acaba bana benzeyen varmi aranizda?

ben 80 giyiyorum allahtan hala..ama dolgunlaştı tabi.dik dik yani.
sen kaç kilosun canım ben 70 oldum...kalça basen doluyor bende sanırım .:tomato:

canım ben doktordaki tartıda 59,5 la başladım 64,200 düm haftasonu..evdekinde 57 ile başlamıştım listede onu vermiştim ama sonuç olarak aynı gidiyor işte nerdeyse 5 kilo..ama doktorum normal dedi..ayda iki kiloya kadarı,maşallah bende hiç sektirmiyorum:)))

3 gündür ağrıdan duramıyorum ve minosette fayda etmiyor bgn gittim şükür ki başladık kanal tedavisine ama filmsiz ne kadar olursa artık antibiyotikte vermedi dişçim lokal anesteziyle yaptı şuan gayet rahatım dünya varmış be:)

kizlar birde benim yuzum cok cirkinlesti suratim uzadi sanki burnum tuhaflasti cillendim gibi esim sana oyle geliyo diyo fondoten kullaniyorum sinir oldugum icin surekli deli oluyorum neden acaba bana benzeyen varmi aranizda?

banada herkes yüzüne güzellik geldi çok yakıştı kesin erkek falan dedi gerçektende oğluşum geliyor:))) belki seninde kızdır tatlım:))

buda benim uc hafta once hamile fotigrafim yani simdi 19 haftadayim o zaman 16 hafta falandim galiba yanliz kizlar yuzum feci gozukuyor bide hafif gomlek gogus buyudu acilmis bakin goriceksiniz :)

Eklentiler

• $hamile fotografim 3 hafta once.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 39

aman olsun sen zayıfsın yine .ben şimdiden sınırdayım yani

canım nerde bu outllet

canım kozyatağı carreforun karşı tarafında demstock outlet diye bi yer başka markalarda var bir katı mothercare...bebişler için genelde yazlık var şu an pek bişey alamadım ama epey hamile kıyafeti vardı salaş tişörtler etekle pantalonlar falan...

banada herkes yüzüne güzellik geldi çok yakıştı kesin erkek falan dedi gerçektende oğluşum geliyor:))) belki seninde kızdır tatlım:))

benimde icime oyle doguyo galiba bu bebis kiz hic erkekmis gibi gelmiyo yani bide benim hic erkek kardesim yok farketmez ama hani ilk icimden gelen erkek olsun isterim ama hep icime kiz doguyo dilime kiz geliyo bu kiz benide cirkinlestirdi iyice

canim benim dislerim gayet normaldi gecen bir sey yiyorum cat dedi baktim alt us hafif kirilmis ufacik ama simdi yiyicek falan kaliyo deli ediyo beni bende gidicem mecbur doktora agri yok ama son ay agri baslarsa daha zor olur diye dusunuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…