bir kaç gündür dişim ağrıyordu c.tesi dişçime gittim kanal tedavisi dedi bgn doktorumla görüşüp başladık lokal aneztezi yapıldı doktorum bi sakıncası yok dedi ama ben korkmaya başladım inşşallah bebğime bişey olmaz
bi bakarım canım.denemek lazım aslında...
şimdi yine elime yüzüme bakılcak halim var okadar korkunç değilim ama son aylar sanırım pantolon içine girmem beneyvahedigeldismile
üstümdede bişi yok...bi şu kalça tepemi attırıyo artık sonumuz allah kerim
valla benim üstlerde feci canım ya( normalde 85 tim,iki ay önce 90 a geçiş yaptım dünddee 95 aldım düşün yani kaçla kapıycam bakalımeyvahedigeldismile umarım sütle doluyolardır..bi arkadaşımda aynıydı 1ay emicek süt çıkmadı valla tesisler kandırıyor olabilr bizi:))))
selam kızlar
perşembe günü dr a gittik daha sonra şehir dışona çıktığımız için yazamadım
kızımız geliyo :)))
3lü testimizi de yaptırdık perşembe günü alıcam sonuçlarını hayırlısıyla onuda atlatırız inş...
darısı sizlerin başına şekerler...
hıı birde buaralar ben prensesimin pıt pıt larını da sanırım hissetmeye başladım bi kaç gündür :))
yok hiç korkma bebeğine hiç bişey olmaz.zaten kanal tedavi dendiyse dişin çekimden önceki son aşamada . o yüzden yaptır çünkü hamileliğin bitimine kadar dayanamazsın ağrısına.
sen güzel besleniyorsun saadetçim...demek senin kiloyu bebişin almış işte negüzel...benim bebişko 300 gr.çıktı..ama ben 7 kg aldım
allahtan son 1 aydır hiç almamışım aynıyım şimdilik..
ben 80 giyiyorum allahtan hala..ama dolgunlaştı tabi.dik dik yani.
sen kaç kilosun canım ben 70 oldum...kalça basen doluyor bende sanırım .:tomato:
yok hiç korkma bebeğine hiç bişey olmaz.zaten kanal tedavi dendiyse dişin çekimden önceki son aşamada . o yüzden yaptır çünkü hamileliğin bitimine kadar dayanamazsın ağrısına.
caqnım ben mothercareden aldım istanbuldaki outletinden vede sadece 9,90 tl acayip uygun,tişörtle 5 tl falandı onlardanda aldım..
kizlar birde benim yuzum cok cirkinlesti suratim uzadi sanki burnum tuhaflasti cillendim gibi esim sana oyle geliyo diyo fondoten kullaniyorum sinir oldugum icin surekli deli oluyorum neden acaba bana benzeyen varmi aranizda?
canım ben doktordaki tartıda 59,5 la başladım 64,200 düm haftasonu..evdekinde 57 ile başlamıştım listede onu vermiştim ama sonuç olarak aynı gidiyor işte nerdeyse 5 kilo..ama doktorum normal dedi..ayda iki kiloya kadarı,maşallah bende hiç sektirmiyorum:)))
canım nerde bu outllet
banada herkes yüzüne güzellik geldi çok yakıştı kesin erkek falan dedi gerçektende oğluşum geliyor:))) belki seninde kızdır tatlım:))
3 gündür ağrıdan duramıyorum ve minosette fayda etmiyor bgn gittim şükür ki başladık kanal tedavisine ama filmsiz ne kadar olursa artık antibiyotikte vermedi dişçim lokal anesteziyle yaptı şuan gayet rahatım dünya varmış be:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?