2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kzılar doktorum bana gynoferon folik asit ve osteocare galsium ve vitamin başladı size başlanan ilaçlar ne ve megadyn içiyordum

benim 3 lü test sonucum riskli çıktı. yarın amniyosentez yaptırıcam..var mı daha önce yaptıran?

ben yaptırdım..ultrasonda risk gördü doktorum...3lü tarama testi başka bir hastanede yaptırmıştım ama 16 haftadan önce yapmıştı..son adet tarihimi yanlış çıkardığı ,için...

ilk sonucumu dün aldım..5kromozon a bakıyorlarmış... iyi çıktı şimdi diğer sonucu bekliyorum...46 kromozon olan...yurtdışında her gebeye yapılan bişiymiş.telaşlanma sakın...bu test bebeğinin sağlıksız olduğunu diil sağlıklı olduğunu kanıtlamak için yapılıyor...ben çok stres yaptım evhamlar evhamlar...ama en güzeli iyi düşünmek..en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum:)

Canım gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin, bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Boğazım iyice kötüleşti, yutkunamıyorum.
teşekkürler kızlar allah razı olsunnn.. herkese sağlıla sıahtle bebeğini kucğına alsın ...
ıhlamur yap iç birde limon bal suu benimde oldu öğle iyileştimmm

çok teşekkür ederim. inşallah iyi haberleri veririm burdan..

Allah yardımcın olsun canım.Ben bu test işine hiç girmedim,hem güveninirliği yok hemde kafa karıştırıyor.İnşallah iyi haberler alırsın canım.

kızlar merhaba doktordan gelidk şimdi oğluşum geliyooooooooooo

Canım gözün aydın,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etisin.
Darısı öğrenemeyenlerin başına,artık bu kadar erkeğe gelin lazım dimikaydirigubbakcemile2

Canım gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin, bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Boğazım iyice kötüleşti, yutkunamıyorum.

Geçmiş olsun canım boğaz ağrısı çok kötü bişi yaaa.

melek.boz'm geçmiş olsun aman dikkat edin kızlar zaten ilaçta kullanamıyoruz ..

Canım inşallah herşey güzel olacak biraz akılları karıştırıyor bu testler bence 3 lü tarama testimi cuma günü alacağım hakkımızda hayırlısı ..

kızlar dr aradı az önce 3lü testin normal çıktı dedi değerleri kontrolde öğrenirim artık

slm kızlarr gözün aydın caycay ben yaptırmaycm 3 lü 2 li daha hassas diolar yeter kafamız karışmasın:)

teşekkürler kızlar allah razı olsunnn.. herkese sağlıla sıahtle bebeğini kucğına alsın ...

canım gözün aydın bir yavru timsah daha geliyor bursaya desene gamyoncuiremsu
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin!!!!!!!!!

@caycay : gözün aydınnnn darısı başımıza (ben cuma gideceğim inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…