@caycay : gözün aydınnnn darısı başımıza (ben cuma gideceğim inşallah)
canım sende güzel sonuçlar alıcaksın merak etme
iyi akşamlar kızlar misafirim gitti bende biraz dinleniyorum misafiri bile özlemişim ne biryere gidebiliyordum nede misafir kabul edebiliyordum inşallah bundan sonra normal hayatımıza geri döneriz sağlıklı olmak kadar güzel birşey yokmuş çok iyi anladım allah hiç kimsenin sağlığını bozmaz inşallah opuyorumnanaktan
kızlar midemi üşütmüşüm çok kötüyüm sabahtan beri.nane limon içmenin bi zararı var mı.başka ne yapabilirim.
kızlar dr aradı az önce 3lü testin normal çıktı dedi değerleri kontrolde öğrenirim artık
iyi akşamlar kızlar misafirim gitti bende biraz dinleniyorum misafiri bile özlemişim ne biryere gidebiliyordum nede misafir kabul edebiliyordum inşallah bundan sonra normal hayatımıza geri döneriz sağlıklı olmak kadar güzel birşey yokmuş çok iyi anladım allah hiç kimsenin sağlığını bozmaz inşallah opuyorumnanaktan
günaydınn kızlar ve bebişlerrr
günaydın cnm senin kızın baya büyümüş maşallah tekmeleri net hissediyorsundur
evet canım hissediyorum ama tam birine bakın tekmeliyor desem onlar gelince bisey yapmıyor :) babası daha hissedemedi. yarın gidecez doktora detaylı 2 gün önce detaylıda 360gr 25cm cıkmıstı yarına kadar 370 olur herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?