2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar misafirim gitti bende biraz dinleniyorum misafiri bile özlemişim ne biryere gidebiliyordum nede misafir kabul edebiliyordum inşallah bundan sonra normal hayatımıza geri döneriz sağlıklı olmak kadar güzel birşey yokmuş çok iyi anladım allah hiç kimsenin sağlığını bozmaz inşallah opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar hasta arkadaşlara geçmiş olsun allah şifa versin cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın inş. sağlıcakla kucaklarımıza almak kısmet olur meleklerimizi

kızlar midemi üşütmüşüm çok kötüyüm sabahtan beri.nane limon içmenin bi zararı var mı.başka ne yapabilirim.

Sağlık gibisi yok canım benim; misafirim hiç olmuyor benim, binada komşu edinmedim. Ağustosun birinde evlendim, yeni evliyim diye kimse gelip gitmedi. Sonra da hamile kalınca bi de çalışınca hiç gelenim yok. Zaten ailelerimiz burda değil, Akraba yok, Ekimden sonra kendi evimizi almayı düşünüyoruz kısmetse, İnşallah orda iyi komşularım olur. Şimdi çok sıkılıyorum çünkü....ohaoldumsmile

kızlar midemi üşütmüşüm çok kötüyüm sabahtan beri.nane limon içmenin bi zararı var mı.başka ne yapabilirim.

Çok geçmiş olsun, iç canım nane, bişey olmaz. Zaten bir ençok iki gün içeceksin. Hasta olmak daha kötü. İlk ayları atlattık, bişey olmaz Allahın izniyle...

selam kızlar hepinize iyi akşamlar. bugün sabahtan beri hiç giremedim. okulda çok yoğundum. geçmişi okudum geldim.

melek canım geçmiş olsun. ılık şeyler tüketmeye gayret et.

özkem gözünaydın oğluşun sağlıkla gelsin inşallah.

prenses yavrucum sen de mi hastalandın. yaaawww size ne oluyor böle. dikkat edin kendinize. çok geçmiş olsun canım. nane limon içebilirsin bence bir sorun olmaz herhalde...

çok yorgunum kızlar. valla oturamıyorum bile. biraz uzanıcam. hepinize iyi geceler. tatlı rüyalar.. görüşmek üzere...

Mesti sağol kuzum, okul çok yoğundu benim de, bağırmaktan iyice azdı boğazım. Kenar mahalle okulu benimki, sosyal yapı çok bozuk, gözümüzün önünde sigara tüttürüyorlar o kadar yani, neler neler...

kızlar dr aradı az önce 3lü testin normal çıktı dedi değerleri kontrolde öğrenirim artık

Gözün aydın canım.

Evet canım yaa,sağlık gibisi yok.
Dün akşam başım ağrıyordu sabah geçmiş çok sevindim ama bu akşam azdı biraz.
3 tane düşük yaptım 2 sinde başım böyle ağrımıştı...şu and çok korkuyorum,ya bebeğime birşey olduysa diye.
Cumaya kadar geçmezse dr gidecem

gunaydin kizlar hayirli bir gun diliyorum,cay cay cok sevindim canim,bugun aksamda benim randevum var bakalim dr,bana ne diyecek:=))a.s.
kizilcik yasakkelimecanim aaa hemen evham yapiyorsun basim agiriyorda klmazrkuyorumda allahin izniyle hic birsey olmaz uzme kendini,:yasakkelime

günaydın cnm senin kızın baya büyümüş maşallah tekmeleri net hissediyorsundur

evet canım hissediyorum ama tam birine bakın tekmeliyor desem onlar gelince bisey yapmıyor :) babası daha hissedemedi. yarın gidecez doktora detaylı 2 gün önce detaylıda 360gr 25cm cıkmıstı yarına kadar 370 olur herhalde :)

maşallah kızına kocaman ollmuş bende 16+5 iken gittim 196 gr dı oğlum boyunu demedi ama gelişimi 17+4 çıktı maşallah bende hafif hafif hissediyorum sani 1 2 haftaya kemikleri güçlendikeçe daha çok hissedicez
hatta son zamanlarda yakınıcaz bundan durda azcık uyuyayım diye

Kızlar günaydın. Ben bugün evdeyim , yapacak birşeyler arıyorum. Suraydan haber varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…