2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıklar dilerim. amniyosentez bu konuda uzman doktorlarca yapılmalı sanırım, dilerim iyi bir doktor bulursunuz ve hakkınızda en hayırlısı olan sonuca ulaşırsınız.

hayırlısı olsun tatlım inşallah herşey yolunda gider ama bu testler yanıltıcı olabiliyomuş

Geçmiş olsun canım.bademcik iltihabı için papatya çayı çok ii geliyoo.benimde bir ara başımın belasıydı bademcik.papatya gaz içinde çok ii bebeklerimizin gazı olmaz.tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun melekcim.Allah şifa versin inş.Kız sende niye dikkat etmiyorsun kendine aaaalmaz:
Bu arada merak etme çürüksün diye bırakmazlar,Bıraksaydı benimki çoktan kaçmıştı kafamçokkarıştı :roflol: :roflol: :roflol:

sağol canım ben de oraya bakıyım o zaman..Ben uzun boydan elbise çok istiyorum da bulamam herhalde Ş. Urfada, geçen sene çok modaydı ben de aldım Ankaradan birkaç tane karın kısmı bol olanlardan hamile kalırım diye opuyorumnanaktan şimdilik onları giyiyorum belki 1 ay daha giyerim ama sonrası için uzun boydan hamilelikler çok tatlı oluyor yaaa..

Aynen erkekler anneyi top yutmuşa benzetiyolar.geçenlerde bir çocuk laf attı sırtım dönük idi.dönüp baktım göbüşüme baktı özür diledii ...:))) çok güldüm oğluşum sanki cevap vermiş gibi oldu ...

Geçmiş olsun canım.bademcik iltihabı için papatya çayı çok ii geliyoo.benimde bir ara başımın belasıydı bademcik.papatya gaz içinde çok ii bebeklerimizin gazı olmaz.tekrar geçmiş olsun

Bitki çayları ilk aylarda zararlıydı düşük yapar diye herhalde artık zararı kalmamıştır değil mi?Ne de olsa 5. aya geldik dayandık..Tabii ben yine içmem ..

Kızlar merhaba ben ekim annesi olucam kısmetse ama size de bı selam vereyım dedım aslında muhtemel dogum tarıhımız ekım ama ne olacagı bellı olmaz dıymı belkı de eylul annesı olurum :) sızın topiğe de bi bakmıs olayım dedım hepımız yavrularımızı saglıkla kucagımıza alırıız inşallah ...

Canım hayırlısı olur inş bebişin için.Ama bu testlerin güvenilirliği % 60 gibi.Ben böyle stresler yaşamamak için yaptırmadım.Ne olursa olsun doğuracağım bebeğimi.

arkadaşlar ben cornelia ya bakmaya gelmiştim naptı diye ama bi arkadaş daha amniyosentez yaptırcakmış, Allahım iyi sonuçlar nasip etsin size. dualarım sizinle. 4 te randevum var hast. gidiyorum ayrıntılı bakıcak dr. bavulumu da hazırladım ordan ankaraya annemlerin yanına gidiyorum. herkese sevgiler :asigim:

Dediğin gibi hiç belli olmaz...Bakıyorm kulüpteki eski hamilelere çoğu 38 haftalıkken doğurmuş..Hele ki sezeryan yaptıracaksan erkenden alıveriyorlar..
ben de kimbilir belki Ağustos annesi oluveririm..

bende 3.5 aylık hamile kadın doğumun önünde sıra beklerken teyzenin bitanesi görücü çıktı bana çok güldüm ya

Ankara'ya mı gidiyorsun oh ne güzel ya canım memleketim benim özledim 15 tatilde de gitmedim hamileyim diye, selam söyle Ankara'ya..opuyorumnanaktan

Teşekkür ediyorum hepinizeeeeeyvahedigeldismile Ufff yutkunurken çok ağrıyor, bi hafta sürer bu şimdi.

Ankara'ya mı gidiyorsun oh ne güzel ya canım memleketim benim özledim 15 tatilde de gitmedim hamileyim diye, selam söyle Ankara'ya..opuyorumnanaktan

ben 15 tatile gitmiştim daha yeni öğrenmiştim üstelik Allah korudu 15 saat yol gitmiştim

Amniyosentez yaptıracak arkadaşlarıma Allah yardımcı olsun inşallah. Dualarım onlarla... Allah korktuklarına uğratmasın...

şimdi normal gözükseler de anne sütüyle beslenmeyen çocuklarda ilerde birçok hastalık ortaya çıkıyormuş..Allah korusun ya inş. sütümüz olur, annelik fedakarlık ister, sorumluluk ister..Hem anne olacam hem de keyfime bakacam olmaz bence..İsterse hiç uyutmasın canım bebeğim ben razıyım yeter ki sağlıklı olsun..

Dediğin gibi hiç belli olmaz...Bakıyorm kulüpteki eski hamilelere çoğu 38 haftalıkken doğurmuş..Hele ki sezeryan yaptıracaksan erkenden alıveriyorlar..
ben de kimbilir belki Ağustos annesi oluveririm..

öyle cnm son anlara bı gelelım hele saglıkla bebegın durusu catı durumu vs bazı engeller soz konusu olursa dedıgın gıbı sezeryanı 2 hafta erkenden gun verıyolar kısmet bakalım hayırlısı dıyelımopuyorumnanaktan

Ben de Kurban Bayramında hamileymişim, hiç bilmiyordum. Butlar tutup tutup nasıl kaldırıp götürüyorum. Et yüklü tepsileri kucaklayıp götürüyordum görseniz. Allahın izniyle herşey...

ben 15 tatile gitmiştim daha yeni öğrenmiştim üstelik Allah korudu 15 saat yol gitmiştim

Ben de giderdim belki ama ilk gebeliğim 9 saatlik yolculuğun sonunda 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı..biz de cesaret edemedik 9 saat yolculuğa bir daha, bu sefer de 7 haftalıktım üstelik..Doktor da önermedi zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…