ikili testim normaldi..1/846 çıkmıştı. yani yine de yüksek bi çok kişiye göre ama 3 lü testin isteğe bağlı bir test olduğunu bilmiyordum. doktor yaptıralım dedi..yaptırdım..3 tane risk var ya ikisi 1/10000, down sendrom riski 1/143 çıktı amniyosentez dediler.
ikili testim normaldi..1/846 çıkmıştı. yani yine de yüksek bi çok kişiye göre ama 3 lü testin isteğe bağlı bir test olduğunu bilmiyordum. doktor yaptıralım dedi..yaptırdım..3 tane risk var ya ikisi 1/10000, down sendrom riski 1/143 çıktı amniyosentez dediler.
Selam arkadaşlar benim yine bademciklerim iltihaplandı, ya saçımı yarım saat kurutmadım evin içinde kaptım şifayı. Adam yakında beni bırakır ne çürük karıymışsın diyerektensempatiksalakcinni
Selam arkadaşlar benim yine bademciklerim iltihaplandı, ya saçımı yarım saat kurutmadım evin içinde kaptım şifayı. Adam yakında beni bırakır ne çürük karıymışsın diyerektensempatiksalakcinni
dr yazdı da kapsül halinde sıvı olarak yazmış içemedim bi dahaki gidişimde sorcam.ayrıca teşekkür ederim opuyorumnanaktan hamile pantolonu aldım bahçelievlerde hamile mağazası var lcw orda da var kıyafetler
cnm bu haftadan sonra alırım sanırım şimdiye kadar 700 gr kadar almışım bakalım sonramız ne olacak ama göbüşüm var top yutmuş gibiyim erkek karnı böyle olurmuş
oğluşum annesinin formunu bozmuyorkaydirigubbakcemile2
Geçmiş olsun canım.bademcik iltihabı için papatya çayı çok ii geliyoo.benimde bir ara başımın belasıydı bademcik.papatya gaz içinde çok ii bebeklerimizin gazı olmaz.tekrar geçmiş olsun
Kızlar merhaba ben ekim annesi olucam kısmetse ama size de bı selam vereyım dedım aslında muhtemel dogum tarıhımız ekım ama ne olacagı bellı olmaz dıymı belkı de eylul annesı olurum :) sızın topiğe de bi bakmıs olayım dedım hepımız yavrularımızı saglıkla kucagımıza alırıız inşallah ...
Aynen erkekler anneyi top yutmuşa benzetiyolar.geçenlerde bir çocuk laf attı sırtım dönük idi.dönüp baktım göbüşüme baktı özür diledii ...:))) çok güldüm oğluşum sanki cevap vermiş gibi oldu ...
arkadaşlar ben cornelia ya bakmaya gelmiştim naptı diye ama bi arkadaş daha amniyosentez yaptırcakmış, Allahım iyi sonuçlar nasip etsin size. dualarım sizinle. 4 te randevum var hast. gidiyorum ayrıntılı bakıcak dr. bavulumu da hazırladım ordan ankaraya annemlerin yanına gidiyorum. herkese sevgiler :asigim:
Ankara'ya mı gidiyorsun oh ne güzel ya canım memleketim benim özledim 15 tatilde de gitmedim hamileyim diye, selam söyle Ankara'ya..opuyorumnanaktan
arkadaslar birde dun gorumcem ile konustum yine kadin hoca gibi oldu bana ne gelse aklima soruyorum 6 cocugu var gerci biri hala bebek emzirme aklima takildi kadin dediki bana 6 cocuk hic birini emzirmedim neden diye sordum?
kadinda bana gece 4 saatte 3 saatte bir bebek kalkiyor eger emzirirsen hepsinde sen kalkmak zorundasin o da zamanla cok zor geliyor hic bir yere gidemiyorsun bebek olmadan hep yaninda olmak zorunda ama ben milupa verdim hepsine bir gece ben bir gece babasi kalkti kadin gecen tatile gitti babasi bakti bebege bir hafta baktim cocuklarda kocaman uzun boylu hepsi normal gozukuyor zaten kadinin ilk bebegide gerci 6 kilo dogmus bebek kiyafetlerine sigmamis o cocuk su an 12 yasinda acayip iri halen nerdeyse iki tane ben yani acaba ne yapsam?
Dediğin gibi hiç belli olmaz...Bakıyorm kulüpteki eski hamilelere çoğu 38 haftalıkken doğurmuş..Hele ki sezeryan yaptıracaksan erkenden alıveriyorlar..
ben de kimbilir belki Ağustos annesi oluveririm..
ben 15 tatile gitmiştim daha yeni öğrenmiştim üstelik Allah korudu 15 saat yol gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?