Bitki çayları ilk aylarda zararlıydı düşük yapar diye herhalde artık zararı kalmamıştır değil mi?Ne de olsa 5. aya geldik dayandık..Tabii ben yine içmem ..
Ben de giderdim belki ama ilk gebeliğim 9 saatlik yolculuğun sonunda 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı..biz de cesaret edemedik 9 saat yolculuğa bir daha, bu sefer de 7 haftalıktım üstelik..Doktor da önermedi zaten..
öyle cnm son anlara bı gelelım hele saglıkla bebegın durusu catı durumu vs bazı engeller soz konusu olursa dedıgın gıbı sezeryanı 2 hafta erkenden gun verıyolar kısmet bakalım hayırlısı dıyelımopuyorumnanaktan
Ben de Kurban Bayramında hamileymişim, hiç bilmiyordum. Butlar tutup tutup nasıl kaldırıp götürüyorum. Et yüklü tepsileri kucaklayıp götürüyordum görseniz. Allahın izniyle herşey...
bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALLAH inş cümlemize :Saruboceq: yaz tatilinde gidecek misin antalya ya
ayyy bence ben o minicik bebegimi sutum varken emzirmemeye dayanamam ya. vicdanim izin vermez heralde... anne sutunun ne kdr onemli oldugunu bile bile aglayan yavruma vermemek mumkun degil giib.. ama belki 1-2 ay uykusuz kaldiktan snra fikrim degisecek :1rolleyes:
ben o çatıyı yırtar atarım yaaa...Normal doğum çook istiyorum Allahım inş. bir sorun çıkmaz..Doktorlara da güvenim yok zaten..Sezeryan olsun deyiveriyorlar fazladan para almak için..
ya iste Turk olmadigim ve Tr-de sadece 5 sene kaldigim icin isimlerden cok iyi anladigimi soyleyemem :kedi: o yuzden benim yorumumun dogrulugu suphelidir yani
ilk dogumun mu olucak bu senın? Benımkı ılk ben de normal olmasını cok ıstıyorum ınsallah gonlumuze gore olur
dün hiç giremedim çünkü kendime ciciler aldım kendime birşeyler alınca ne hastalık kalıyor nede ruh halin bozuluyor yani bu nedemek oluyor kadınların sürekli alışveriş yapmaları gerekiyor
Selam arkadaşlar benim yine bademciklerim iltihaplandı, ya saçımı yarım saat kurutmadım evin içinde kaptım şifayı. Adam yakında beni bırakır ne çürük karıymışsın diyerektensempatiksalakcinni
Teşekkür ediyorum hepinizeeeeeyvahedigeldismile Ufff yutkunurken çok ağrıyor, bi hafta sürer bu şimdi.
kızlar merhaba doktordan gelidk şimdi oğluşum geliyooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?