2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bitki çayları ilk aylarda zararlıydı düşük yapar diye herhalde artık zararı kalmamıştır değil mi?Ne de olsa 5. aya geldik dayandık..Tabii ben yine içmem ..

Evet zararlı ama dr bana verdiği beslenme listesinde.kuş burnu papatya çayları var.diğerlerini içmek ne kadar doğru olur bilmiyorum.herşeyin fazlası zarardır.günde 1 fincan yeterlidir sanırıım.

bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALLAH inş cümlemize :Saruboceq: yaz tatilinde gidecek misin antalya ya

ben o çatıyı yırtar atarım yaaa...Normal doğum çook istiyorum Allahım inş. bir sorun çıkmaz..Doktorlara da güvenim yok zaten..Sezeryan olsun deyiveriyorlar fazladan para almak için..

Ben de Kurban Bayramında hamileymişim, hiç bilmiyordum. Butlar tutup tutup nasıl kaldırıp götürüyorum. Et yüklü tepsileri kucaklayıp götürüyordum görseniz. Allahın izniyle herşey...

Benim bebşim tedaviyle geldiği için acaba oldumu var mı diyerekten hiçbişey yapmıyordum.Kızım kıymetli benimŞeniz

bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALLAH inş cümlemize :Saruboceq: yaz tatilinde gidecek misin antalya ya

Amin canım cümlemizi..
Antalya değil Ankara kih kih...Gidecem ve Ankarada annemin yanında doğum yapacam inş..Yavaş yavaş dinlene dinlene gideriz.. Önce Aksaray (9 saat)'da kalırız biraz, sonra da Ankara..

Biz millet olarak vicdanlıyız, fedakarız yaaa...

ben o çatıyı yırtar atarım yaaa...Normal doğum çook istiyorum Allahım inş. bir sorun çıkmaz..Doktorlara da güvenim yok zaten..Sezeryan olsun deyiveriyorlar fazladan para almak için..

ilk dogumun mu olucak bu senın? Benımkı ılk ben de normal olmasını cok ıstıyorum ınsallah gonlumuze gore olur

ya iste Turk olmadigim ve Tr-de sadece 5 sene kaldigim icin isimlerden cok iyi anladigimi soyleyemem :kedi: o yuzden benim yorumumun dogrulugu suphelidir yani

Kazakistan mıydı??
Ya biz de Türk soyları, boyları sayılınca Kazakistan başlarda..Ama senin de dediğin gibi Türklüğü kabul etmiyorlarmış; ama biz hepsini Türklerden sayıyoruz..Bana göre biz aynı milletiz..İsimler farklı olsa da kültürler, dinler, örfler aynı aslında...hihoyyyt

Bir yandan taa 50 sayfa gerideki geçmişi okuyup bazılarına cevaplar yazıyorum..Bir yandan da anı takip ediyorum..Ama geçmişte baya enteresan konuşmalar geçmiş yaa kaçırmışım..

merhabalar,
geçmişten 5-6 sayfa okuyorum. hepsini okumak mümkün değil. kısa cümleler bile kurulsa sayfa atlıyor. bir günde 50 sayfa oluyor :)
bir mesaj gördüm ama şimdi hangi sayfada olduğunu göremiyorum.
megadyne sormuşlar. mide bulantısı yapıyormuş , kullanan var mı demişler.
ben kullanıyorum, sabahları tok karnına alıyorum ve Allaha şükür hiç bulantı yapmadı. bence aldığınız 2 hap varsa diğerinden kaynaklanıyor olabilir. megadyne sabahları tok karnına alınınca şikayetim olmadı benim.

dün hiç giremedim çünkü kendime ciciler aldım kendime birşeyler alınca ne hastalık kalıyor nede ruh halin bozuluyor yani bu nedemek oluyor kadınların sürekli alışveriş yapmaları gerekiyor

katılmamak elde değil..ben de aynen öyleyim..Alışveriş yapınca stres falan kalmıyor ooohhhh...kaydirigubbakcemile2

canım benim kocam boşamdıysa kimsenin kocası boşamaz çok hastalanırım ben grıpden felan değil

tedavi gördüm gözlerim rahatsıadın bayabi sorun
kocacım sana harcadığım hastane parasıyla altıma sıfır arabayla daire alırdım kaç tane der
yazık yavrum :asigim:

Teşekkür ediyorum hepinizeeeeeyvahedigeldismile Ufff yutkunurken çok ağrıyor, bi hafta sürer bu şimdi.

nane liman iç karabiberle bol yada hazır nane limon al iç bende 1ay önce çok kötü geçirdim boğazlarımdan nane limonla geçti hazırıydı benimki tavsiye edrim

bende geçenlerde çokkötühasta oldum sıcak sütün içine bal koyup içtim sabahları pekmezi ısıtıp içtim çok faydasını gördüm sesim kısılmış hiç çıkmyordu yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…